Yeni aldıgınız balata orjinalinden biraz daha etli ise orjinal et kalınlıgına gelene kadar balata sürtmeden dolayı sıcak olacaktır.bu da balatanızın ısı dan dolayı tutma kabiliyetinde kayıplara yol açacaktır.öncelikle balatanızın et kalınlıgını zımparalayarak azaltmanızı(her iki taraftan toplam 1 mm kadar alsanız fazlasıyla yetecektir heralde) ......yada biraz zor olsada(sıkı vidalar alyan vb)fren yag tankınızın kapagını açıp-disk bölümündeki pompayı levye yardımı ile sonuna kadar açıp fazla yagı dışarı taşırmanızı(bez yardımı ile etrafa fışkırtmadan) -pompa sonuna kadar açıkken yag tankı kapagını kapatın.sonra pompayı yerine takıp boşlugu pompalayarak alın.ben etkalınlıgı fazla olan genelde orjinal olmayan balata taktıgımda ikinci yöntemi kullanıyorum.sıkar vaziyette kulanım disk yanması-balata sertleşmesi şeklinde başınızı agrıtabilir.tamirci genelde:braz bin alışır desede bu başından savma yöntemidir....