arkadaslar cok acil kle 500 volantını sökmem lazım elimde cekdirme denen alet yok nasıl sökeriz bunu elbet vardır bır yolu ... bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun
arkadaslar cok acil kle 500 volantını sökmem lazım elimde cekdirme denen alet yok nasıl sökeriz bunu elbet vardır bır yolu ... bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun
çektirme olmadan sökemezsin..
İstersen çekiçle sökmeyi dene eski ustalar gibi..
ama mıknatıslar kırılırsa bu defa kle 500 volan arıyorum diye topic açarsın
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Volanın içinde diş var zaten abi o dişte vida alıcaksın sıkıcaksın kendini geri atıcak volan zaten..
Ama dikkat et havalı tabanca falan kullan..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
volanın icinde diş yok ama dışında var .. bende öyle sandım ama içyüzünde diş yok
o zaman dış diş çektirme olucak.. sen götür bi motorcuya sana yapar, istanbulda olsaydın ben hallederdim işini ama malesef..
GKN MOTORS
valla krankı sokebilsem krankla beraber goturecektım ama motr makına uzerınde deıl nasıl goturcem koca motoru sökük bile olsa zaman yok yeni sahıbı 3 gundur beklıyor volanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------
derme çatma bi cekdirme üreteyim ben hemen ozman :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------
off off yaktı benı bu volan cıkmıyor lanet olası
ilgili kısmın ,aparatın takılacağı yerin daha net , daha yakından bir fotosu yokmu? bu resimden anlaşılmıyor ne yapılması gerektiği .
attım motoru arabanın bagaja indim sanayıye usdaya sordum yapamam ben motoru dedı sen cekdirmeyı ver ben yaparım dedım söktüm volantı ama cekdırmeyle bıle zor cıkdı levye mevye mumkun deılmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)