Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güvenilir, bilgili MONDIAL servisi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150RE
    Merhaba arkadaslar
    1500 km deki mondail scooter ımın bakımlarını alıdıgım yer haricinde biyerde yaptırmak istiyorum cunku kendilerine guvenip kalmadı .

istanbul icinde bilgili ,durust ,eğitimli insanların çalıştığı bi mondial servisi onerebilrmisinz bana motorum daha yeni ve sacma sapan ellerde ziyan etmek istemiyorum onu ,bi kac sene kullanmalıyım en azından ..
    ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    mondial servisi olmak zorunda değil bence arkadaşların tavsiyesi ile istda cok iyi ustalara yaptırabilirsın
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bencede mondiali sadece yedek parça tedarik etmede kullan. istanbulda işler nasıl bilmiyorum ama ankarada çin servisleri iş yapmaz, üzer, uzatır, süründürür.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Mondial 150RE
    istanbuldada aynı dostum daha oncede asyam vardı cok sıkıntı yarattılar bana cok

MaxiBoost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250i
    Alıntı Murat1985 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar
    1500 km deki mondail scooter ımın bakımlarını alıdıgım yer haricinde biyerde yaptırmak istiyorum cunku kendilerine guvenip kalmadı .

istanbul icinde bilgili ,durust ,eğitimli insanların çalıştığı bi mondial servisi onerebilrmisinz bana motorum daha yeni ve sacma sapan ellerde ziyan etmek istemiyorum onu ,bi kac sene kullanmalıyım en azından ..
    ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler
    güvenilir hemde bilgili !!!
    dünyanın en zor sorusu gibi geldi bana önce

işin çok zor

ama sana geçende bir kaç parça aldığım servisi tavsiye etmek istiyorum,
    çalışan çocuklar gözüme girdi, hem işi biliyorlar hemde paylaşımcı ruha sahipler.

normalde tavsiyede bulunmam ama bu serviste sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

reklam olmasın diye özel mesaj olarak gönderiyorum adresini .

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    Şimdi sana bir isim vereyim.. mondial servisi değil ama güvenilir ve dürüst bir usta.. Aydın motor. Kadıköyde.. www.aydinmotor.net kişi Murat Pervaz Motosiklet netten kirkiden aldım ismini de selamımı söle.. sevgiler bu arada yedek parça olarakta baya bir yardımcı çünki büyük bir yedek parça depoları var..çin motorlarının her türlü yedek parçasını da buluyorsun...

sadece tavsiyem
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

Motosikleti
    mondial 151 rs
    dostum geç oldu ama mondial servisi hemde güvenilir SEVPA carrefourun hemen arkasında ben dün gittim bayağı ilgilendiler ve sorunumu 2 saate çözdüler.kadıköydeki servise allah bir daha düşürmesin ne sounumu çözebildi nede motorumun parçasını bulabildi.alt tarafı fren müşürü ve arka teker bilyası.onların haricinde para almak için her şeyi yaptılar gerek olmadığı halde . beykozda motor parçası satan bir yer varfren müşürünü ondan aldım.servisinde yok?...ama parçacıda var gerisini sen düşün nasıl bir üç kağıda geldiğimi anla yani.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler