Honda CBR125 Yakıt ve Çekiş sorunu. . .
-
Arkadaşlar benim ufak bir sorunum var sanırım
yakın zamanda motorumun yagını bujisini deiştridim hava filtresini temzledm.
depoyu kapatrken hava tahlye borusunu sıkıştırdıgımdan dolayı 2-3 kez yolda kaldım ardından problemı duzeltp motoru yola koydum. bir problemim yok ancak bakım yaptım hala motorda fasla bi yakıt yakma olayı sezdim gibi geldi.
pistonda segmantta problem yok benzın normal cıkıyor kara veya mavı duman atmıyor.
gazı dip acarken de tam ivmelenmıyor.
Karburator olabılır dediler ancak bende daha tornavıda degmemiş olan motoruma anahtar degdirmek istemıyorum.
sorun neler olablir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Saygılar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
-
motorun durumu hakkında bilgileride yazsaydin mesela kmsini modelini...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
motorun durumu hakkında bilgileride yazsaydin mesela kmsini modelini...
saf km sini napıcan cbr 125 işte satınmı alıcan yoksa:D pis ybr ci kabloları falan yanlışmı taktınız acaba?depodan karbüratöre bi kablo gider o takılı mı?sorma bende bakım yapim dedim motor dib gaz yapınca bazen bi anda yıgılıyo buji değiştirdim vs. iş karbüratörde bitiyo yani
-
yok ya kabloları en az 10 kez kontrol ettik dooru olduuna herturlu bahse girerim zaten 2 kablo karburatore gıdıor yerlerıde aynı, havalandırma borularnıda duzgun bı seklde kıvırmadan yerleştrdm.
motor 2006 model 19300 km de
-
sökücen o zmn karbüratörü artık yapcak bişi yok hava filtresi fln takılı dimi bi yerden hava almıyo?
-
takılı takılı.
şmdi depo boşalsın bi kullanaym sonra tekrar fullicem tekrar bakcam 100km de ne kadar yakcak ona göre de servis yoluna gderz nabalm :(
-
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
hava ayarı derken karburatorden mı oda _?
-
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
15 Temmuz 2009, 00:57
saolıasn tavsiyen için bi 100km testı daha yptrcaz bakalm snra detayları yazarım ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler