Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Egzoz vidası düştü ses yapıyor

REKLAM ALANI

İyi Akşamlar Arkadaşlar,
    Benim sorunum yolda giderken bir metal sesi duydum hemen durdum geri döndüm (yavaş gidiyordum) bir vida düşmüştü aldım bagaja koydum akşamdı ne olduğunu anlamadım başta, sonra motor ses çıkarmaya başladı bende egzozda bir problemin olduğunu anladım egzozun altındaki vidaymış taktım sıkıştırdım ama gene ses yapıyor ne yapmam gerek işin kötü kısmı egzosu tutan yandaki vida da düşmüş oraya ayna vidası uydurdum şimdi gelelim asıl soruya bu garantiye girer mi bu vidaları yoldan mı toplayacağım servis ne işe yarar,garanti ne işe yarar ben anlamadım motor bianchi falcon
    Teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    valla servise gitsen beleş takarlar olmadı sen bir ustaya git yeni vidaların hepsini 5tl ye değiştirirler.motorun pat pat sesinden ve fazla yakıt tüketiminden memnun kalırsan böylede kalabilir seçim senin.
    2 teker tek ruh tek yol.

Motosikleti
    150 ZC
    eksoz contan düşmüştür büyük ihtimalle, ne kadar sıkarsan sık yine çıkar o ses, 1 milyon falan o conta düşmemişse de yerinden oynamıştır.
    [B]to Live is to Die...[/B]

muratx22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni 2v - WindyS 125
    dün kardesimin eksoz cok ses yapıyordu asırı bi derecede getirdik servise eksozun baglantı somunları düsmüs conta felan takıldı sorun contadanmıs halledildi contanın maliyeti ucuz bişi.
    MuraD THSDLN

Motosikleti
    Şimdilik Artçı
    Asıl ses yapmazsa o zaman sorun var demektir

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Alıntı karşıyaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi Akşamlar Arkadaşlar,
    Benim sorunum yolda giderken bir metal sesi duydum hemen durdum geri döndüm (yavaş gidiyordum) bir vida düşmüştü aldım bagaja koydum akşamdı ne olduğunu anlamadım başta, sonra motor ses çıkarmaya başladı bende egzozda bir problemin olduğunu anladım egzozun altındaki vidaymış taktım sıkıştırdım ama gene ses yapıyor ne yapmam gerek işin kötü kısmı egzosu tutan yandaki vida da düşmüş oraya ayna vidası uydurdum şimdi gelelim asıl soruya bu garantiye girer mi bu vidaları yoldan mı toplayacağım servis ne işe yarar,garanti ne işe yarar ben anlamadım motor bianchi falcon
    Teşekkürler...
    Sık sık motorun vidalarını kontrol edip sıkmak lazım hele ki rodajdaki motorların kontrolü daha önemlidir.

Alıntı GÖKTAX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sık sık motorun vidalarını kontrol edip sıkmak lazım hele ki rodajdaki motorların kontrolü daha önemlidir.
    Öncelikle cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ben servis ne işe yarar diye bunu kastetmiştim servise girince bu vidaların herşeyin kontrol edilmesi gerekmiyor mu? Ama nerde burası Türkiye yazacak çok şey var ama ne diyebilirim ki. Teşekkürler cevabınıza...

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vida alıp sık sende

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Atti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR-125 R
    sık sık vidaları sıkmak mı gerekir? 4-5 milyar vercem bide hergün vida sıkcam pehh..
    Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..

Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vida alıp sık sende
    Mesele vida değil ki

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Alıntı Atti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sık sık vidaları sıkmak mı gerekir? 4-5 milyar vercem bide hergün vida sıkcam pehh..
    4-5 değil 40-50 milyar da versen 40-50 bin lira da versen hergün yapacağın kontroller var haftalık yapacağın kontrollerde var aylık yapacağın kontrollerde
    Bilmem anlatabildim mi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------

Alıntı karşıyaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ben servis ne işe yarar diye bunu kastetmiştim servise girince bu vidaların herşeyin kontrol edilmesi gerekmiyor mu? Ama nerde burası Türkiye yazacak çok şey var ama ne diyebilirim ki. Teşekkürler cevabınıza...
    dediğin gibi malesef ülkemizde çoğu iş layıkıyla yapılmıyor.

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    garanti sadece mekanik yani motor kısmına girer kitapçığı okursan eğer,böyle soru sormazdın sanırım,serviste motorun arızalandımı bakmaya yarar,şimdi gelelim ne yapacağına,servise gitçen o düşen vidaların orjinalini bulcan ve taktırcan,aksi halde yeni eksoz taktırırsın anyakın zamanda,eksoz garantiye girmeyeceğinden buda sana tuzluya patlar,aynı sıkıntıyı ben erzurumda yaşadım.

erzuruma 40 km kala ortadaki vida düşmüş ip bağladım

erzuruma geldiğimde tabelanın önünde eksozu önüme almak zorunda kaldım

osman usta sağolsun başka motordan söküp benim motora taktı eksozu sonra ardahana doğru devam ettim ve hala o eksozu kullanıyom.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

vidalarıda sıkma yağda koyma hatta benzinde koyma hepsi 4-5 milyarın içinde nasılsa
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    motorla yol yapmassan vida sıkmassın merak etme en güzel çözüm bu heralde
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    conta düşmüş kardeşim.al bi tane sende takarsın.1-2 tl bişey....
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı GÖKTAX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4-5 değil 40-50 milyar da versen 40-50 bin lira da versen hergün yapacağın kontroller var haftalık yapacağın kontrollerde var aylık yapacağın kontrollerde
    Bilmem anlatabildim mi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------

dediğin gibi malesef ülkemizde çoğu iş layıkıyla yapılmıyor.
    +1
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    CBF250
    Herhangi bir motor servisine bir ustaya göstersen 3 - 5 ytl ye mal olur geçmiş olsun
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    garanti sadece mekanik yani motor kısmına girer kitapçığı okursan eğer,böyle soru sormazdın sanırım,serviste motorun arızalandımı bakmaya yarar,şimdi gelelim ne yapacağına,servise gitçen o düşen vidaların orjinalini bulcan ve taktırcan,aksi halde yeni eksoz taktırırsın anyakın zamanda,eksoz garantiye girmeyeceğinden buda sana tuzluya patlar,aynı sıkıntıyı ben erzurumda yaşadım.

erzuruma 40 km kala ortadaki vida düşmüş ip bağladım
    erzuruma geldiğimde tabelanın önünde eksozu önüme almak zorunda kaldım
    osman usta sağolsun başka motordan söküp benim motora taktı eksozu sonra ardahana doğru devam ettim ve hala o eksozu kullanıyom.
    :
    Benim Kitapçıkta öyle bir şey göremedim eğer görseydim yazmazdım garanti sadece motor kısmına girerse neden koltuk,disk...vs garantiden değişebiliyor ben kitapçıkta vidaları sıkın diye bir bölümde göremedim bakım kısmında.Ben motor arızalandığında değil bakımlarda 500.2000.5000...ayrıca uzun yola çıkmadan önce gidiyorum ki başıma iş açmasın diye mesele o vidanın takılması değil düşmesi daha yeni servisten çıkıyor ayrıca vidayı takmak zor değil taktım zaten(benim msj düzgün okusaydınız vidanın yolda düştüğünü vede aldığımı yani vidanın kaybolmadığını görürdünüz)...Teşekkürler...
    Alıntı lucky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    conta düşmüş kardeşim.al bi tane sende takarsın.1-2 tl bişey....
    Teşekkürler...
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herhangi bir motor servisine bir ustaya göstersen 3 - 5 ytl ye mal olur geçmiş olsun
    Teşekkürler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler