Scooter Ön taraftan Ses geliyor!
Reklamlar
-
Geçende Yolda kocaman bi deliğe rastgeldim ve girmeme gibi lüxüm olamadı,Güm diye takur tukur girdi çıktı motor ve sanırım ondan sonra oldu,Motorun ön teker taraflarından ses geliyo Fakat bu ses hızlandıgımda gelmeye baslıyo,40km'den sonra dönme sesi gibi fur fur fur sesler yapıyo,nereden niye geldıgını anlayamadım,baktım ama gözle gorulen bı farklılıkta yok,ne olabılır acaba,mecbur servıse gıtcem ama belkı kontrol edebılecegım yerler varsa bı bakayım dıyorum yönlendırmelrınızle.
Reklamlar
-
bilyelerini dağıtmışsındır.
-
bilye nerde acaba,Şuan kullanmam tehlikeli olur mu?
-
demekki japonlarda kasise girince ses yapıyormuş paramız çöpe gitti şimdi ses bilyeden geliyor bilye zamanla takıldığı yeri sert kasislere girince boşluk yaptırıyor bendede aynı sorun vardı bilyeye punta atılıyor sorun düzelir ayrıca o şekilde gezme jantına zarar veriyor biran önce yaptır.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
:D Çin konusundan mı geldin..:DçOK Kızdırmışlar seni anlaşılan,teşekkürederim yorum için,
-
evet ordan geldim bişeydeğil nedemek abuk subuk yazıyorlar sanki zırhlı motor alıyoruz ya hayatımı çöpe atmışım
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
jose55 adlı üyeden alıntı
:D Çin konusundan mı geldin..:D
çOK Kızdırmışlar seni anlaşılan,teşekkürederim yorum için,
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
evet ordan geldim
bişeydeğil nedemek abuk subuk yazıyorlar sanki zırhlı motor alıyoruz ya hayatımı çöpe atmışım
bilyelerdendir
degiştir derim bende
direksiyon hakimiyetini zorlaştırabilir
-
Diskinede bi baktır. Yamulmuşsa zorlar seni.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
bilyelerdendir
degiştir derim bende
direksiyon hakimiyetini zorlaştırabilir
tubis adlı üyeden alıntı
Diskinede bi baktır. Yamulmuşsa zorlar seni.
Peki sizce suzuki servisine mi götüreyim? UZak kalıo servis bana,Yoksa normal motorcular yapar mı? basit bi sorunsa,götürim yapsınlar
-
10 Temmuz 2009, 15:22
jose55 adlı üyeden alıntı
Peki sizce suzuki servisine mi götüreyim? UZak kalıo servis bana,Yoksa normal motorcular yapar mı? basit bi sorunsa,götürim yapsınlar
her usta yapabilir bence
güvendigin varsa yakın götür bi baksınlar
ama eger motorun garantideyse sadece yetkili servise götür
yetkili servis dışı götürürsen garantiden çıkar motorun diye biliyorum
-
10 Temmuz 2009, 15:23
Garantili şuan fakat anlarlar mı başka yere yaptırdıgımı?Ben götürim bi motorcuya baksın.evin yakınında yaa.
-
11 Temmuz 2009, 00:11
bahsettigin fur furrr sürtme sesi mantıken ön düzende, disk balata dan, çamurluğa tekerleğin sürtmesinden, gidon bollamasından vss gelir..
ama çukura girmeden dolayı oluştuysa kvvetle muhtemel tekerlek göbek bilyasından geliyodur..
seninde dediğin gibi bi sersise göster, göbek bilyası sıkışıp kitleyebilir pek maliyet çıkarabilicek bi durum deil
-
11 Temmuz 2009, 00:26
Yahu bugun ustaya verdim motoru epey bi gezdi ama bişe yok dedi,bendemi bi efam var nedir,yol kenarlarına cok yaklasma dedı,kaldıramdan rüzgar jant aralarına girer ses yapar dedi ama benım duydugum bu tarz degıldı,belkide psikolojiktikafayımı yiyorum ne,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler