Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Benzin hortumu bu fiyat olurmu?

REKLAM ALANI
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    bugün servisime gittim benzin akıtma şikayeti ile..gitmişken benim çinli'nin ucuz plastik olan benzin hortumunun yerine kaliteli örgü olanlardan takalım dedim ve değiştirdiler..
    neticede benzin hortumu + benzin filtresi 30 TL hesap çıkardılar..normalmi bu fiyat yoksa inceden öpülmüşmüyüm? ne bileyim alt tarafı 2 karış hortum + benzin filtresi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    plur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kusura bakma ama azıcık öpmüşler şrfzler seni. onlara maliyeti 2 tl ya vardır ya yoktur. mondial kanuni gibi sccoterlara takılan benzin filtresini 50 kuruşa alıyorlar.
    ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!

"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..

Motosikleti
    ı love Honda&yamaha
    valla hocam tamircinin eline düşersen bu fiyat normal.geçen tekne motorunu servise götürdükte adam motorun yağ filtresini yağsını bujilerini değiştirdi bide karbüratörünü yıkadı sonra dıştan takmalı deniz motorunu suyla benzin karışımı tazikli suyla yıkadı 265 tl hesap çıkardı bu yetmez gibi birde 130 tl'si işçilikmiş sen düşün artık fakat motorun garanti kapsamındaysa şikayetin olduğu için böyle bişi yapılıyorsa o parayı senden alamazlar...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilmediğiniz servise gitmeyiniz, giderseniz de önce fiyat sorunuz, itelenmeyiniz
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    geçmiş olsun
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Var
    yav adamlar motosikleti aldığım servis..o zaman yanlışlık yaptılar..öpecek adam değiller yani..
    hayır orjinal mondial hortumu takmadı örgülü birşey taktı işte birde filtresini..yani mondialinkileri takmadı..
    o fiyata ne bileyim suzukinin benzin filtresi varmıdır misal? çünkü ben en iyisini tak diyorum hep adamlara..
    bir örgülü hortum ve filtresi 30 lira edermi yani?
    bendeki de fazla optimistlik galiba

Motosikleti
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav adamlar motosikleti aldığım servis..o zaman yanlışlık yaptılar..öpecek adam değiller yani..
    hayır orjinal mondial hortumu takmadı örgülü birşey taktı işte birde filtresini..yani mondialinkileri takmadı..
    o fiyata ne bileyim suzukinin benzin filtresi varmıdır misal? çünkü ben en iyisini tak diyorum hep adamlara..
    kabullenmek zor dostum farkındayım ama gerçekler acıdır öpülmüşsün
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Var
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kabullenmek zor dostum farkındayım ama gerçekler acıdır öpülmüşsün
    valla yarın sabahtan servisteyim..kesin yanlışlık yapmışlardır bak yazıyorum buraya

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adam lar gazoza ilaç atmadan kaçmışsınya ozi gerisini boşver...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    valla yarın sabahtan servisteyim..kesin yanlışlık yapmışlardır bak yazıyorum buraya
    öyledir öyledir
    [/B]

Motosikleti
    Var
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam lar gazoza ilaç atmadan kaçmışsınya ozi gerisini boşver...
    Yok be ne yapsınlar beni Valla azıcık insan tanıyor isem kesin yarın paramı geri alırım..Zaten tamamen adamlara güvendiğimden nutkum tutuldu da verdim o 30 u hehe

Motosikleti
    ı love Honda&yamaha
    herşeyden önemlisi garanti kapsamındayken bu parayı alamaz garantiden değiştirmesi lazım ben senin yerinde olsam hakkımı arıcam derdim

Motosikleti
    Var
    Alıntı marmaris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşeyden önemlisi garanti kapsamındayken bu parayı alamaz garantiden değiştirmesi lazım ben senin yerinde olsam hakkımı arıcam derdim
    yazmaya üşendim hocam..benzin akıtma olayı karburatör tahliye hortumundan geldiğini gösterdi bana..yani hortumlarda bir çatlak patlak vs. yoktu zaten..
    aksi bir durum olsa para verirmiyim hiç?
    ben kendim kaşındım şu hortumları iyileriyle değiştirelim diye mesele bu..

Motosikleti
    ı love Honda&yamaha
    yazmaya üşendim hocam..benzin akıtma olayı karburatör tahliye hortumundan geldiğini gösterdi bana..yani hortumlarda bir çatlak patlak vs. yoktu zaten..
    aksi bir durum olsa para verirmiyim hiç?
    ben kendim kaşındım şu hortumları iyileriyle değiştirelim diye mesele bu..
    yalnız kardeş o hortumları başka tarzdaki ,aksi sınıftaki hortumlarlada değiştirip sıtandart dışına çıkınca garanti dışınada çıkmış olursun.onlar motoru ilk satarken nasıl senle haşır neşir olup tamirde ise nasıl sorumsuzluk çiziyolarsa ileride bi sorunla daha karşılaşıncada aynısını yapıcaklarından emin ol.

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Yok be ne yapsınlar beni Valla azıcık insan tanıyor isem kesin yarın paramı geri alırım..Zaten tamamen adamlara güvendiğimden nutkum tutuldu da verdim o 30 u hehe
    Abi boşa gitme servise bence Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler.
    10TL benzin filtresi der.
    10TL hortum
    10 TL 'da işçilik alsana 30TL hesap.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    bahsi geçen hortumun metresi 6 tl.geçen ay arabaya 20 cmlik bir parça almıştım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Serbest ekonomilerde Fiyat sormadan mal alınmaz. İnsaf kalmadı millette.

Dün kaynakcıya gittim bizim ufaklığın bisikletine ufak bir yerine kaynak yaptırdım 5 lira istedi. Altı üstü 30 sn sürdü. insaf yani. Bidakine en ufak iş yaptırmadan önce fiyat alıp pazarlık yapıcam.

Motosikleti
    Var
    Evet bir kısım medya ya duyrulur azcık öpülmüşüm

Ama azcık diyorum zira adamlar 30 TL geçirdiniz bana deyince abi başka şekilde telafi ederiz ne demek muhabbetine girdiler..
    Düşünüyorum şimdi ne şekilde fitleşsek adamlarla

asklapios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apollo
    olay bir
    hocam ayni sikayet kisin basgostermisti bende....adamlara soruyorum "abi benzin akitiyor,ne olur neye patlar?" diyorum,ustalarin hepsi "once sokucez o motoru,sonra bi bakicaz,100 ile 150 arasi olur" dediler...uleyn arkadas ne yaptin ya diyorum adam da isine gelirse diyor....sinir....sinir...hirs...hirs..hirs...

yakit hortumu

Allahtan motoru alinca,nasil olsa bozulur bu bende tamiriyle oyalanirim dedim ve The CLYMER maintenance & service & repair kitabini internet uzerinden aldim....kitabin ilgili bolumunu okudum,gittim uygun alet edavati aldim(bi tork anahtarim yok,dogum gunumde isterim) sonrada duzgun bir sekilde soktum...baktim yakit filtresinden ,yakit dagitim unitesine giden hortumda yillarca ilgilenilmemisligin verdigi bir yirtik vardi...soktum hortumu,gittim sanayiye 1tl ye yenisini aldim,eve geldim degistirdim...ne oldu...calisti tabikide.....
    ya adamlarin kazandigi parada gozumuz yok ama bu ise 100 kati fiyat cekmenin alemi ne...

olay iki:
    yag ve yag filtresi degisimi
    adamlara soruyorum kaca degisir bunlar diye,hepsi yagin litresi 20 lira,4 litre yag desek 80.filtre 40 lira,iscilik 80 lira ne yapti 200...oldu mu,olmadi...gittim malzemeyi aldim,kendim degistirdim...ne oldu 80 kagit cepte kaldi...
    .........
    kardesim sen yillarca fizyolojisi,anatomi ve bilimum dersin zillahini oku sonra iki vida sokup basit bir olay icin sirf anlamiyorsun diye iki kati para cullan....war mi boyle bisi yaaa....

ahanda bu da clymer serisinden bir kitap,adamlarin kataloglarindan sizin icin olan modellerini bulabilirsiniz...

YOL DOSTLARINA SELAMLAR

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    ne ufak yollusu güzel öpmüşler
    Yüksek Kalite Üstün Performans

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler