Akü alacağım sulu mu suzuz mu hangi marka?
Reklamlar
-
YBR 125 ime akü alacağım arkadaşlar
Ama sulu mu yoksa susuz mu almam gerekiyor hangisi uzun ömürlü kullanışlı bilemiyorum ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Mutlu akünün motor için olanı var mı acaba bildiğim tek marka bu yardımlarınız iç in teşekürler.
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
Reklamlar
-
Bi 6 ay kadar önce ben cok aramıstım mutlu akünün motosiklet modelini ama bulamadım sanırım uretmiyorlar
sulu alırsan bakımı olur surekli olmasada ne bileyim ayda bir filan elektrolit seviyelerini kontrol etmen gerekir
benim fikrim bakımsız olanlardan ( kuru yada jel ) aku alman
zaten omurlu yani sarf malzemeler suluda alsan kuruda 2 yıl kadar çalışırsa elhamdurillah demek lazım
Imza mi?? Nereye Atayım
-
Mutlu Akü, golden marka akü satıyor motorlar için. Eğer Ankara'da bulabilirsen Bauhaus'ta Bosch marka motosiklet aküleri var sulu. Fiyatı da 40 Tl. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu gayet memnunum.
-
Yuasa iyi akü diye biliyorum
-
Akünün karalı Yuasa dır 3 yıldır kullanıyorum mükemmel bir akü ömrü diğer aküler gibi değil benim aldığım akünün ömrü 5 yıl pahalı ama değer srun yaşamak istemeyenler için mükemmel seçim.Japon malıdır.
-
Biraz paraya kıyarsan yuasa akü al ama fazla masraf etmiyim diyosan en uygunu dalyan_ kardeşimizin dediği gibi bauhaus da bosch akü. Aküyü bauhaus dan aldıktan sonra içinden çıkan broşürde adı geçen yetkili servise götürüyosun suyunu tamamlayıp şarj ettikten sonra ( yaklaşık 1 gün ) aküyü takabilirsin . Yetkili servis yakınlarında var mı diye bir kontrol et sonra al derim.
-
Arkadaşlar size tavsiyem almışken iyisini alın 4 sezonda 3 akü değiştirdim canımdan bezdim. Bidaha tövbe ucuz akü almam.
-
Dikkat:kuru denen akülerin içi sulu tip.Gizli kapaklı.Ve fiyat durumu ele veriyor.satıcının hilesine kanmayın.
-
piranha dört adlı üyeden alıntı
Dikkat:kuru denen akülerin içi sulu tip.Gizli kapaklı.Ve fiyat durumu ele veriyor.satıcının hilesine kanmayın.
Zaten kuru akülere 1 seferliğine su koyulur..
Satıcı hilesi v.s. yok bu durumda biraz mantıklı dusunmek yeterdi aslında bunu çözmeye
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
09 Temmuz 2009, 01:28
bosch tan başkasını tanımam
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
09 Temmuz 2009, 01:29
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Zaten kuru akülere 1 seferliğine su koyulur..
Satıcı hilesi v.s. yok bu durumda biraz mantıklı dusunmek yeterdi aslında bunu çözmeye
Mantık mı one
-
09 Temmuz 2009, 01:35
marka olarak Alman malı boschu öneririm.Sulu mu kuru mu sorusunada.Ben tercihimi suludan yana kullandım.Üstüne saf su ekleyip tekrar şarj edildiğinde akü tekrar eski gücüne kavuşuyor ve ömrü daha uzun oluyor....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
09 Temmuz 2009, 02:14
-
09 Temmuz 2009, 10:14
Dışkapı Baydarda Boshc'un aküsü 60 lira dedi
Abdulkadir Özcan'ı aradım 12 volt 5 amper var mı diye golden marka var dedi fiyatı da 36 lira ama kdv içindemi dışında mı bilmiyorum. Sulu Akü galiba oradan alacağım
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
-
09 Temmuz 2009, 10:32
Metroda 12v 7 amp aküler 24 tl haberiniz olsun. Ben dün aldım çitf silindirli 250 motor var bende daha ilk çalıştırmada motor aldı. Yani gücü banagöre yeterli geldi . Ups aküsü ama olsun aynı görevi görür diyorlar
Aldığım akü bunun aynısı
-
09 Temmuz 2009, 11:06
TOP SPEED adlı üyeden alıntı
Akünün karalı Yuasa dır 3 yıldır kullanıyorum mükemmel bir akü ömrü diğer aküler gibi değil benim aldığım akünün ömrü 5 yıl pahalı ama değer srun yaşamak istemeyenler için mükemmel seçim.Japon malıdır.
Benim bildiğim Yuasa ingiliz malı. 2 tane 40 amperlik jel yuasa aküyü 3 yıldır teknemde kullanıyorum. Ekimde şarj ediyorum, mayıs'a kadar 7 ay dokunmuyorum yine tek marşta çalışıyor. Gerçekten de yuasa mükemmel akü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 AM ----------
teccol adlı üyeden alıntı
Metroda 12v 7 amp aküler 24 tl haberiniz olsun. Ben dün aldım çitf silindirli 250 motor var bende daha ilk çalıştırmada motor aldı. Yani gücü banagöre yeterli geldi . Ups aküsü ama olsun aynı görevi görür diyorlar
Aldığım akü bunun aynısı
Bunlar ups veya ışıldak aküsü. marş motoru gibi anlık yüklenmelere uygun değildir. Motorda kullanırsan ömrü çok çok kısa olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------
GÖKTAX adlı üyeden alıntı
Mantık mı one
Kuru akülere su konulmaz. Su konulan ama bakım gerektirmeyen aküler kapalı sulu aküdür. Suludur ama su ilave edemezsin
-
09 Temmuz 2009, 11:12
Al benim gibi Yuasa aküyü 3 yıldır kullanıyorum tek marşta ok.Ömrü 5 yıl ucuz akü alıpta başına iş çıkarma fiyatı 100 lira ile 250 lira arası değişir.
-
09 Temmuz 2009, 11:12
benim akü çinmalı markası neydi hatırlamıyorum ama 4 yılı geçti hala saat gibi çalışıyor 1 yılda akümü atılır yahu bence alırsan susuz al bakımsız akü daha iyi olur bakım derdin olmaz bozulunca zaten çalışmaz
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
09 Temmuz 2009, 11:13
kurubuz adlı üyeden alıntı
Bunlar ups veya ışıldak aküsü. marş motoru gibi anlık yüklenmelere uygun değildir. Motorda kullanırsan ömrü çok çok kısa olur
deneyeceğiz artıkın.
-
09 Temmuz 2009, 15:22
HIZLICAK adlı üyeden alıntı
Dışkapı Baydarda Boshc'un aküsü 60 lira dedi
Abdulkadir Özcan'ı aradım 12 volt 5 amper var mı diye golden marka var dedi fiyatı da 36 lira ama kdv içindemi dışında mı bilmiyorum. Sulu Akü galiba oradan alacağım
Golden akü iyidir o da Mutlu'nun motosiklet aküsü. Hayırlısı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler