Golden'in aküsünü aldım arkadaşlar gönül sulu istiyordu ama susuz varmış bakımsız mecbur aldım 40 lira
Golden'in aküsünü aldım arkadaşlar gönül sulu istiyordu ama susuz varmış bakımsız mecbur aldım 40 lira
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
Anlaşılması gereken mantıgın cep telefonu bataryası-pil şeklinde kuru olmadıgını anlatmak idi amacım.ve eminim birçok kuru akü kullanıcısı aküsünün prformansı düştügünde su ilavesi yapılabildigini bilmiyor.ve aküyü çöpe atıyor daha kullanım ömrü bitmeden.Bunu biliyormuydunuz.Ben sizin bildiginizi umuyorum.Biliyordunuzda neden açıklamadınız öyleyse.(cevabımdaki amacım nasıl olur dendiginde bunu açıklamak idi,ama siz beni mantıksızlıkla daha baştan suçladınız.)(#9)
ExTReMa
Alıntı:
piranha dört Nickli Üyeden Alıntı
Dikkat:kuru denen akülerin içi sulu tip.Gizli kapaklı.Ve fiyat durumu ele veriyor.satıcının hilesine kanmayın.
Zaten kuru akülere 1 seferliğine su koyulur..
Satıcı hilesi v.s. yok bu durumda biraz mantıklı dusunmek yeterdi aslında bunu çözmeye
ben bradere aldım akü,
BOŞ marka aldık,
9 amper,12 wolt,
ama o kadar boştuki,
suyunu ayrı aldık,
60 lira akü,
3 lira asit'i...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bende geçen ay yiba - ulus motordan aldım. çin malı kuru akü 9A - 12v, 65YTL.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
şuan için en iyi akü jelli aküler hem daha ucuz hem bakım gerektirmiyo bence en iyisi.cup motora aldım heryer 60 ytl dedi toptancıdan 35 ytl aldım sorunsuz tek marş maşallah
Ben Mutlunun Golden aküsünü geçen yıl aldım. Çinde üretiliyor, iki yıl garantisi var. Memnunum.
iyi birşey istiyosan;
1. yuasa (japon)
2. bosch (japon)
dersenki orta halli olsun;
mutlu akü var. çinde üretiliyo. kullanmadım, bişey diyemem ama elektrikçiler tavsiye etmiyo...
onun haricinde piyasa da bir sürü çin malı var. iyisi de şansına kalmış...
benim motor kuru aküleri sevmedi 4-5 tane çöpe attım , sonunda sulu bir akü bulduk , 1 seneden fazla süredir sorun yok
Arabada Mutlu aküden şaşmam motordada bence hakkını verir ama motorda herkese yuasayı çok met ediyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Arora 100 motoru aldıktan 1-2 ay sonra fren pedalı ve motor kısmına doğru boya dökülmeye ve küflenmeye başladı neden olduğunu anlamamıştım.daha sonra bakım temizlik yaparken aküye bağlı bir hortumun aşağıya doğru boştan bırakılmış sallantıda etrafa asit atıyordu.Daha sonra aküdeki suyu bitirir diye asit ekledim ve boruyu silikonla tıkadım.daha sonra akü içindeki asit sallantıda basınç yaparak üst kapak tıpasını gevşetmiş kutup başı asit kurusundan örümcek bağlamış.kutup başını temizledim yeniden vidalama yaptım.şu anda aklıma geldikçe akünün kapaklarından birini çıkartıp içindeki basınçlı havayı atıyorum.Araba akülerininde her yeri kapalı neden bu basıncı yapmıyor.bana göre motosiklette jelli veya kuru akü kullanılmalı
Arkadaşlar size önerim , bide vigor motosiklet akü modelini denemenizdir. Kullanım ömrü uzun ve daha uygun fiyatlı arıyorum diyorsanız önerimdir.
Hertürlü motosiklet aküsü sorununuzda fikir alısverisinde bulunabiliriz.
İbrahim GÖKÇE
Tel :0 533 775 45 25
sizin bahsettiginiz bosch 12 v 5 am mi.. bana söyledigim değerlerdeki aküden lazım da ve bi sorum daha olucak fiyatı aynı 40 liramıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)