cup mondial 100cc lik bir motor için ucuz ve yüksek performans vercek hangi yağı önerirsiniz?
cup mondial 100cc lik bir motor için ucuz ve yüksek performans vercek hangi yağı önerirsiniz?
100cc tek silindir 4 zamanlı makinaya 20-30 lira yağ koyarak medet umma derim.
10 lira ya castrol actevo alıyorsun.keyfine bakıyorsun..
Orgazma Dudak Büktürür
kardeşim hani motoru koruyan yıpratmayan .. cartcurt falan varya ondan soruyorum. petrol ofisinin yağları nasıl sence?
Castrol al castrol
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
shellin mineral yağını 15-50 kullan.
hem kaliteli bi yağ hemde 12tl
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
kardeş castrolün10-40 scooterlaar için ürettiği yağ var. 15 lira. al keyfine bak. ben ondan kullandırtıyorum mondi 100ukh'mi sattığım dayıma
fındık yağı öneririm olmadı mısırözü kullan
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
po nun maximoto 10/40 ını kullan sentetik bi yağ 10 tl fiyatı.
saolun arkadaşlar cevaplarınız için ama cup lar için 15-40 gerekmiyormu yani scooterlar ile farkılı değilmi
kardeş numaradki farklılık yağın sıcaklığa göre olan yumuşaklılığını gösterir. en iyisi 10-40 boşver gerisini güven bana bende eski mondi cupculardanım
benim motorum daha 500 kmde. motoru kötü yönde etkilemez değilmi 10-40
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
birde sert yağ lsa ne olur yumşak olsa ne olur
Castrol 10 dabulyu 40
ben bu yağ konusundan hiç anlamam. biriniz ince kalın biriniz yumşak sert diyor. yani orta durumlu performans sağlıycak bişeyler söyleyin yada sölediklerinizi açıklayın arkadaşlar. teşekkürler
2011 Honda CBF 600
teşekkürler arkadaşım . aydınlattın beni yarın koycam20w40
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 PM ----------
ben silifkede yaşıyorum sıcaklıkta 25 derecenin altına düşmüyr hiç ozmn bana 20-40 olur. teşşekkür ederim
opetin 20 50 yağı var. 9 liraya aldım hava sıcak kalın olsun dedim.
istersen al dene veya castrol actevo 20 40 oda işini görür.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
hmm saol arkadaş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)