peugeot 103 elektronik ateşleme bağlantı şeması
-
Arkadaşlar elimde platinli bir 103 vardı.Şuan bende bir elktronik ateşlemenin tüm parçaları var ama bağlanbtı şeması yok.Elimde elektronik ateşlema bir 103 var ama tüm kablolar karman çorman şimdi onunla saatlerimi kaybetmeyeyim diyorum. Bağlantı şeması olan atabilirmi?
Reklamlar
-
-
Renkler önemli değil zaten sıfırdan yapıcam siz bana parçalar ile olan temel bağlantıları çizerseniz yardımcı olur.
-
-
Bana elektronik şeması lazım.Sizin şemanız platinli eski sistem.
-
-
elektronik ateşleme için 12v ateşleme bobini olması lazım değilmi? yani elektronik ateşlemeli mopetlerde sağ taraftaki bobin platini daha ufak oluyor ve daha yüksek voltaj üretiyor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
elektronik ateşleme için 12v ateşleme bobini olması lazım değilmi? yani elektronik ateşlemeli mopetlerde sağ taraftaki bobin platini daha ufak oluyor ve daha yüksek voltaj üretiyor
Hayır gerekmiyor
Zaten volanın içindeki elektrik bobini yolluyor beyine elektriği
Devir yükseldikçe voltajda yükseliyor fakat rolantide bile ateşleme yapabiliyor işte
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Galiba beyin bağlantısında yanlışlık var.Ben diğer motordaki devreyi kontrol ettim bu cizimden biraz daha farklı çıktı acaba çizimi kontrol etmeniz mümkünmü?Eğer sizin çizinimiz ile benimki tutarsa bu iş biter.
-
02 Temmuz 2009, 15:58
-
02 Temmuz 2009, 19:45
Anlaşıldı sen cevap yazmıyacaksın.Ben onu bu akşam bir şekilde hallederim.Eğer bu konuda bir sorun yaşayan olursa üsteki devre ile uraşmasın çünki yanlış bir şema eğer bana mail atarsanız yardımcı olabilirim.
-
06 Temmuz 2009, 01:56
-
kardeş telefon numaranı verirmisin veya bana bi çağrı yaparmısın çok acil bişey sormam gerekiyor sana 0555 733 28 22 çağrı yap arayayım hemen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
arkadaşım bi yardımcı olu ver be
Hayat, emin ol boştur... ama yaşaması hoştur. Al eline dizginleri koştur güzelim koştur.............
-
pejo elektrik
arkadaşlar bende pejo var.ama elektrignde bi sorun vardı yeni kablolar aldım.bu seferde hangisini,hangi bobine leymlicem şaşırdım elimde pembe, bide 2 tane yeşilsarı kablo var bunları hangi bobinlere leymlicez bilen varsa, açıklamalı veya resimli olarak yazarsa sevinirim; şimdiden saolun
-
aynen kardeş bendede
uqalakinq adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende pejo var.ama elektrignde bi sorun vardı yeni kablolar aldım.bu seferde hangisini,hangi bobine leymlicem şaşırdım
elimde pembe, bide 2 tane yeşilsarı kablo var bunları hangi bobinlere leymlicez bilen varsa, açıklamalı veya resimli olarak yazarsa sevinirim; şimdiden saolun
valla aynen bendede var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
kim açık konuşa bilirmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
kim açık konuşa bilirmi
-
uqalakinq adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende pejo var.ama elektrignde bi sorun vardı yeni kablolar aldım.bu seferde hangisini,hangi bobine leymlicem şaşırdım
elimde pembe, bide 2 tane yeşilsarı kablo var bunları hangi bobinlere leymlicez bilen varsa, açıklamalı veya resimli olarak yazarsa sevinirim; şimdiden saolun
BEyin den Çkan Siyah Kablo Ve bi şase kablosu bobine giriyo pembe de ateşlemeyle alakalı bişey ama tam hatırlamıyom...
-
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Herkese merhabalar.Kendim teknik elemanım.Ne varki içinden çıkamadığım bir sorun var.Sorunum elimde honda kinetic motoru var.Elektronik ateşleme sistemi olduğundan bobinlerden çıkan 4 adet kablonun beyine bağlantısını bilmiyorum.Beyinde 5 adet soket ucu var.6.mesajda verilen şema gibi,stator bobin kablolarının beyine,beyinden çıkan kablo uçlarının indiksiyon bobinine,ondan çıkan kablo ucunun da bujiye bağlantısını gösteren bir şema çizerek bana yardımcı olabilir misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler