Ya kontağı açık unutmuşum kaç saattir,Akü bitmiş...Ayaktan marş veriyorum,Hıç tık yok motorda,Benim ilk aldıgımda bu ayak marşıyla ilgili aynen sorunum vardı fakat pek önemsemedım,Suan çalıstırabılmem ıcın pretık yonetm varmıdır,Ne yapmam gerekıyor
Ya kontağı açık unutmuşum kaç saattir,Akü bitmiş...Ayaktan marş veriyorum,Hıç tık yok motorda,Benim ilk aldıgımda bu ayak marşıyla ilgili aynen sorunum vardı fakat pek önemsemedım,Suan çalıstırabılmem ıcın pretık yonetm varmıdır,Ne yapmam gerekıyor
Bir arabadan takviye ile çalıştırman lazım en kolayı;ayak marşın bitikse başka yapacak birşey yok.
Ayak marşının akü ile alakası yok kontağı on konumuna getirdikten sonra alması lazım hafiften de gaz ver...
Ayak marşına basmanında bi taktiği var
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ayak marşı zaten akü biterse motoru çalıştır diye konur yani aküyle bi alakası yoktur motora ilk hareketi vermek içindir.
Ayak marşı ile çalıştırmaksa ayrı bir ustalıktır .. her motorun kendine has bi karekteristiği vardır. ama genelde hafif sentesini alıp sert bi veya iki vuruşla alır.. senteyi alak için önce yavaşça basmak lazım ayak sertleşince tek ve temiz bi vuruş motoru çalıştırır
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
vurdurmayı da deneyebilirsin
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Ya işte,elimizin altına,kolay olanı koymuşlar,dokun düğmeye çalıssın,Böyle zora kaldımı bön gibi kalıom:D Nerse pratik yapıp alışmam lazım bu ayak işine,Teşekkürler tekrar
ayak marşı olan motorları arada sırada ayaktan çalıştırmak iyidir. zaman içinde aküye bağımlılığını azaltır.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ayak marşı olan motorları çalıştırırken harş harşşş diye bi gazla basarsanız motor dişlilerini elinize almanız söz konusu..önce boşluk alınıp sonra boşluk sıfırlandıktan sonra tek seferde tok bir basış ile motur çalışır..
sente nedir bilmeyenler için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)