motorun yag bosalta bölumundekı civata yuvası kırıldı motor yag kacırıyor acaba tahmınen cok masraf gıdermı
motorun yag bosalta bölumundekı civata yuvası kırıldı motor yag kacırıyor acaba tahmınen cok masraf gıdermı
kırılan yeri kaynaklan kapatıp yenı civata yerımı acalım dıyorsun pekı sonradan herhangı bır sorun cıkarmaz mı
GKN MOTORS
yok o cıvatanın gırdıgı yer yokmu ıste ordan bır parca kopmus dusmus yınede kaynak olurmu
Benzer şey bende de olmuştu.. Yağ boşaltma tapasını çok sıkmamdan dolayı dişlerini bozmuştum.Helicoil yaptırdım düzelttiler. Yanlız heli coil yaptıktan sonra karterin içerisinde çapak kalmamasına dikkat etsinler. Bunun için yanında yeni yağ götür. Helicoil yaptıktan sonra eski yağını koyarak alttan tekrar yağını boşalt içinde birşey kaldıysa kalmasın. Sonra da yeni yağını koy oldu bitti...
kırılan yerede helocoil yapılıyormu kırılan parcası elımde degıl ama bu işlerden anlayan varsa msn nede bıraz yardımcı olsun yaa zor durumdayım msn brindar33_17@hotmail.com
canım benim, msnden kaynak yapan yada helecoil çeken bi arkadaş yok aramızda, sen götür bi motorcuya zor durumundan kurtul
baksana bana dert oldu motorun, yaptır bir an önce de hepimiz rahat edelim canım kardeşim
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)