Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sanırım kısa devre?????

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    arkdaslar bugun motorumun yanık ampulunu değiştirdim.ve kontağı aştığımda farlardan birinin normal diğernin cok zayıf uzunları actığımda bu sefer tam tersi zayıf olan normal diğeri kısık yanıyor.(gosterge panelini cıkarmıstım)gosterge panelini taktım soketleri taktım tamam oldu ikiside normal yanıyor.dedim tamam oldu oylece taktım vidalerı sıktım kontağı bi actım tekrar bir ampul zayıf diğer ampul normal yanıyor.sellektor düğmesi basılı olmadı halde sellektor ışığıda zayıf yanık kalıyor.sorun ne olabilir ??? elektirikten anlayan arkdasların yardımlarını rica ediyorum
    [B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    sana tavsiyem bağlı olan led veya farklısonradan taktığın ışık falan varsa bağlantılarını kontrol et benimde başıma benzer bir durum geldi ;
    bende dün scooter ımın patlamış ampulunu değiştirdim yenisini taktım çok ilginç şeyler oldu taktığım ampul seninki gibi sönük yandı diğeri normal yanıyodu uzuna aldığımda eskisi uzuna geçiyordu fakat yeni aldığım kısadan daha sönük yanıyordu 2 tane yeni ampul almıştım eskisinide yeni aldığımdan taktım bu sefer ikisi yine aynı şekil yandılar birden farın altındaki kablolardan duman çıkmaya başladı kontağı kapatıp açtım bu seferde parkları ve kısaları açmak için olan düğme cızırdadı oda eridi biyerlerde kaçak vardı belli sonra gittim yeni düğme aldım değiştirdim bu seferde parkları yakmadı yine kısaları yakıyodu ama parklar yanmıyodu enson angel takmıştım onlarda bi kaçak olduğunu gördüm kabloları biraz erimiş onu düzelttim yine yanmadı parklar sonra tak çıkar tak çıkar kendi kendine oldu baktım yanıyo parklar hemen topladım kapattım sonra akşam nasıl yanıyo acaba ampullerim diye bikaç tur attım parklar güzel yanıyo kısalarda iyi fakat uzuna alınca iyice sönükleşiyo anlamadım gitti sanki güç yetmiyomuş gibi ama aldığım ampullerini watt ı eskisiyle aynı en ilginci ise göstergede hep uzun ışığı yanıyo kısayada alsam uzunada hep uzunların yandığını ikaz eden ışık yanıyor

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    evet aynen gursus uzun ışığı bende cok sonuk bi şekilde yanıyor.artı olarak taktığım yanlızca gosterge panelindeki ısıkları değiştirdim.4watt olan lambaların yerini mavi 5 wattlık ampuller koydum.far ampulude orjinaliyle aynı.1 wattlık bi artıs boyle sorunlar yaratmasa gerek??

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    akün ne durumda hacım ?

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    digi_boy26
    aküde bi problem yok.sellektor ışığı ışığı dümesi basılı olmadığı halde devamlı olarak kısık bi sekilde gostergede yanıyor.bu ne olabilir??

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    yardım edebilecek elektirikci bi arkdasımız yokmu??

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Bahsettiğin sorun,farların şase (-) kablosunun çıkmasından kaynaklanıyor gibi.iyice kontrol etmeni tavsiye ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler