Keeway Superligt 150 Karter bloğu sorunu
Reklamlar
-
25 Haziran 2009, 22:09
Herkese merhabalar. sl150 motorumu bıraktığım yerde, sanırım çalmak için bir hayli oynamışlar ve (nasıl becermişlerse) ayak marşını, karterin altına sıkıştırmışlar. Neyse yükledik, bir ustaya götürdük. Orada bir gördük ki karter bloğu çatlamış. Çıkan masraf:
Sağ karter bloğu + sol karter bloğu + conta takımı + marş mili sabitleyici = 530 lira.
Tabii ki yağ masrafı ve işçilik hariç. Anlayacağınız kafadan 700 lira.
Bu parçaları daha ucuza temin etme şansımız var mı? Ya da bildiğiniz çıkma keeway parçası satan bir yer/kişi var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
[COLOR="Red"]Bakkala giderken bile kask takacaksın arkadaş...[/COLOR]
Reklamlar
-
25 Haziran 2009, 22:15
-
25 Haziran 2009, 22:58
tubejh adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Umarım kimsenin başına gelmez. Hiç yoktan bir sürü masraf...
-
25 Haziran 2009, 23:08
Super Moderator
Keeway parçaları herhangi bir modelinkilerin uyacağı parçalar değil, bu yüzden daha düşük maliyete aynılarına ulaşmanız biraz zor gibi...
Ama kazalı, parça için satılan..vs ilanlara rastlarsanız öyle bir şekilde temin edebilirsiniz belki...
Geçmiş olsun ayrıca.
-
25 Haziran 2009, 23:11
komple moto fiyatı zaten 700 lira isteyen sorabilir.
en ucuz yapacağın işlem aluminyum kaynakla karteri kaynatmak olacaktır sanayide çok rahat yaparlar
-
25 Haziran 2009, 23:22
çatlaklrı aliminyum kaynagıyla yaptır
dediğin gibi kartelin her iki kısmında sorun varsa malıyet artacaktır zira kartelin bir bölümü numaralı olan kısımdır numara çaktırman ve ruhsata işletmen gerekir ..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
26 Haziran 2009, 01:39
Alüminyum kaynak işine usta olmaz diyor. Kaynaktan doğacak en ufak bir sorunda ileride motor daha çok zarar görebilirmiş. Ayrıca karterin iç kısmında, marş milinin yatağı da kırık. İyi bir işçilikle kaynak yaptırsak sorun çözülür mü acaba?
İzmir-Manisa civarında alüminyum kaynağı iyi yapan biri var mı acaba? Motorumu seviyorum ama açıkçası temizi 1500 liraya bulunabilen bir motosiklet için 700 lira masraf yapmak beni düşündürüyor...
-
26 Haziran 2009, 15:58
Moderatör
Geçmiş olsun, kaynak yaptırman ileride başını ağrıtabilir. Pert olmuş satılık ilanlarına bak bence.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Haziran 2009, 23:35
Fikirleriniz için teşekkürler. Satılık kazalı motosiklet aradım bayağı ama bulamadım. Parçaları sipariş ettik, çarşamba-perşembe gibi hazır olur heralde. Umarım ayar tutar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler