anakarada varmı bilmiyorum ama sağlam jantçılar halledebiliyo, gerçi sağlıklı olmaz deniyor ama ucuz:p
anakarada varmı bilmiyorum ama sağlam jantçılar halledebiliyo, gerçi sağlıklı olmaz deniyor ama ucuz:p
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
senin gittigin rotbalanscılar uff olmuşlar,yada işlerine gelmiyor.istanbulda öyle ustalar varki yapmayacakları iş yok.ama işin maliyet işçilik meselesi.cbf jantı gibi ise fazlada bir balans yapmıyorsa kurşun takılarak balans ayarı tutuyor.ama jant fazla yamuk ise o zaman jantı tezgaha baglayıp oksijen ile tavlayıp yavaş yavaş düzeltiyorlar,bir taraftanda su ile soğutuyorlarki jant erimesin diye.yani usta işi.hani 18 yaşındaki eleman ne derece becerir onu bilemem ama burda olsa ben ona hiç bir iş yaptırmam.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Benim arka Jantın iki ayrı noktasında da yamulma var. Suan için idare ediyorum biraz durumu düzeltip balans yaptıracam. Tadık bir motor ustası ve lastikci var. İkiside sorun degil yaptırırız dedi ama ben biraz daha bekleyip Düzelttikden sonra birde boyatmayı düşünüyorum...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Jant ucuzsa yenisini al derim
ama pahalı veya bulunmayorsa Buz Motor a gönder,hallederler
sahibi de motorcudur,
http://www.buzmotor.com/satis_servis.html
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
55 yaşlarında doktor bir motorcu tanıdığım var kendisi diş hekimi, bir ara gidelim yaptıralım demişti.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Önemli Sorular :
1- Arkadaşlar şimdi bu resimdeki jantlar ciddi darbe yediler, sanayide bi kaç yere sordum düzeltiriz diyorlar, istedikleri fiyat ise 70-80 TL arası.
Ben tam karar veremedim. Sizce düzelttirmek mantıklımı. Düzeldikten sonra aynı yerden darbe yerse jant orijinaline göre daha çabuk deforme olmazmı? Yoksa hiç uğraşma 240-250 liraya yeni jantmı al diyorsunuz ?
2 - Bu darbenin etkisiyle tekerlek rulmanlarıda ciddi hasar almışıdır? Yada başka nereler hasar almış olabilir ?
3 - Yolculuk esnasında amortisörüm en sert konumdaydı. Acaba en yumuşak konumda olsaydı, süspansiyonlar daha çok darbe emeceği için janta daha az yük binip yamulmasına mani olabilirmiydi ?
Bir musibet geçirdik bari gereken dersleri alalım dimi
aynı problem bendede var arkadaşlar ama sanırım bıras şanslıyım benımkı tel jant bende yıllık ızınde kuşadasında ıyı bı cukara gırdım önjantta içe doğru bi şişkinlik oldu onu bıras duzelttım ama akor ıstıyo jant bıde dısk fren olunca dıskın egrılıkten dolayı sürtmesı benı sinir ediyo izmirde önerebileceginiz bir usta varmı? herkese iyi geceler.
en iyisi değiştirmek diyolar zaten. büyük bişey yok çok az, dikkatli bakınca belli oluyor. arka teker yalpalıyor, ön jantta az bişey yalpalıyor.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
aa benim mtooruma 4ay icinde 3 kere oldu 1 keresinde lastikciye gittim galiba patladı diye adam iki cekiçsalladı gecenlerde gene olmus yanttı cekiçle vura vura sıfır jant yaptım
prdn ya olayı tm anlatmamısım jantım dışarı doğru büküktü ilk sayfada en alttaki yorumda nasılsa aynısı onu düzelttim ..
öyle tamirciler varki yarısı kopuk jantları bile yapıyolar seninkini çok rahat yaparlar ama sağlamlık bakımından pek önerilmiyor çok eyik ise jant ama seninkinde çok problem olacağını sanmam.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)