eskiden lastik isiyle camı içerden isleme motodu ile kaplarlardı görünülebilirlik azalıyor tabi bu yontemle. ben de merak ettim simdi aydınlatmalarında bozulma olmadan nasil beceriyorlar o işi
edit:sprey boyalar var bu iş için 30 tl kadar. "pleksiglas" görüntüsü veren boya olarak arasan bulabilirsin.
Belki biraz azalma oluyodur. Bilenler lütfen tarif etsin arkadaşlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------
@JUSTice4all
Bu benim kendi motorum
Bu resim orijinal değil Photoshopla yaptım ben bunu
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
orjinal olmadığı her halinden belli. bende sana diyorum ki eger istedigin o resimdeki gibi ise pleksiglas goruntusu veren siyah renkte bi sprey boya alıp stop lambana ve sinyallerine uygulaman.
onun bi maddesi var diye bılıorum ama maddeyı bılmıyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Al Bir Siyah Bayan Çorabı Kapla Güzel Olur. ucuz masrafsız
bir zamanlar stop boyası diye bir malzeme satılırdı stop camını içerden boyardın ama hala varmı bilmiyoru
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Lütfen
motosikletin hiç bir aksamının orjinalliğini bozmayalım.çuvalla paramız çöpe gitmesin. Bunun yerine orjinal yedek parçalarını alalım veya sürücü donanımı tamamlayalım.görüntü modifiye değildir.israftır
Ne çorabı yaaa ? Krolar gibi !
Hala tam olarak bir çözüm bulamadık yaa :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------
Motosikletlerimiz bizim göz bebeğimiz ise eğer, göz bebeklerimizin güzel görünmesini isteyeceğizdir..
Bu her motosiklet kullanıcısının en doğal hakkıdır.
Orijinal yedek parçalar daha pahalıya mal oluyor. Elimizdekini değerlendirmemek israftır asıl..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
sprey boya ama incesinden boya tabancası ile edilebiliyo...
oda olmadı ateş üstünde gezdiriyosun ama oda ustalık istiyo artık yağmur veya su geldiğinde yaktığında o siyahlık gitme ihtimali var benim bildiğim bu kadar.. gerisi sana kalmış
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
en bilindik ve kolayı siyan bayan kilotlu çorabı çekmektir))
Stop boyası olarak geçiyor isimleri, oto aksesuarcılarda bulabilirsin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Vitray boyası işini görür serhat
(Cam boyası)
ben arka stop ve sinyalleri Stop boyası ile kararttım.optimum katta boyarsan ışığı hiç bir sekilde engellemez.kapkara bişi yaparsan engeller evet.sprey boyayı aldığında goruceksin cok saydam bi boya su gibi bişi cıkartıyor.bir kat atıyorusunuz biraz kuruduktan sonra sonra ikinci kat.2 kat ideal olandır.3 katta atabilirsiniz
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
benim bildiğimde aynı,camın içinde kalan nikelaj kısmı boyayıp karatıyosun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)