Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motosikletimi nasıl uzak bir yere yollarım

Motovento
    REKLAM ALANI

merhaba

konu başlığında olduğu gibi motosikletimi istanbuldan alanyaya yollamak istiyorum. yol uzun olduğu için kendim gitmek zor geliyor. nasıl yollayabilirim bilgisi olan var mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    403 otbüslerin bagajına sığıyor yada nakliye ambarlarıyla görüşebilirsin.

otobüsler motor alıyor mu ? bu iş için özle bir nakliye firması var mı ?

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yucika abinin dediği gibi yapabilirsin.bazı kargo şirketleride görütüyor fakat motosikleti bir kasaya yerleştirmen isteniyor.hem pahalı hemde uğraştırıcı bir işlem bu.Evden eve nakliyat yapan firmalar var o tarafa giden bir kamyon bulman lazım.eğer nakliyatçılarla göndereceksen pazarlık et genelde çok isterler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 AM ----------

Alıntı erlanla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    otobüsler motor alıyor mu ? bu iş için özle bir nakliye firması var mı ?
    genelde yaz aylarında yoğunluktan dolayı biraz sıkıntı oluyor fakat genelde alıyorlar.ya bir bilet parası yada biraz fazla ödüyorsun bagaja koyup götürüyorlar.Bu sırada otobüs hasar çizilme vs. gibi hiç bir mesuliyet almaz haberin olsun.
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    makine ne?
    Orgazma Dudak Büktürür

Alıntı teror adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yucika abinin dediği gibi yapabilirsin.bazı kargo şirketleride görütüyor fakat motosikleti bir kasaya yerleştirmen isteniyor.hem pahalı hemde uğraştırıcı bir işlem bu.Evden eve nakliyat yapan firmalar var o tarafa giden bir kamyon bulman lazım.eğer nakliyatçılarla göndereceksen pazarlık et genelde çok isterler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 AM ----------

genelde yaz aylarında yoğunluktan dolayı biraz sıkıntı oluyor fakat genelde alıyorlar.ya bir bilet parası yada biraz fazla ödüyorsun bagaja koyup götürüyorlar.Bu sırada otobüs hasar çizilme vs. gibi hiç bir mesuliyet almaz haberin olsun.

otobüs sorun o zaman nakiye firmaları ile konuşmak mantıklı. ben bir araştırma yapıyım ona göre burayada yazarım tşkler

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    En iyisi kendin kullanarak götürmen ama yol çok uzun. 950 km civarı
    Zeytinburnu veya topkapı ambarlar'a git. Tek tek dolaş nakliyecileri fiyat al. Göndermeden önce kalın bir branda ile motoru ört, deposunu da boşalt. Motorundaki oluşacak ufak tefek çizikleri de göze al. Ve en önemlisi çıkacak aracın plakasına göre nakliye sigortası yaptır. Az birşey tutar ama sorun olursa parasını kamyoncu ile uğraşmadan paranı alırsın, sigorta daha sonra kamyoncunun yakasına yapışır. İndirme veya teslim alma esnasında fotoğraf makinasını yanında bulundur, küçük hasar varsa fotoğraf çekmen yeterlidir, büyük hasar var ise sigorta firmasını ara ve ekspertiz ise, eksper gelene kadar da motoru teslim alma. Motoru teslim ederken de mutlaka bir belge karşılığı teslim et.

geodesy77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir zamanlar hyo gt250r vardı..
    Kasım 2008 'de motorumu Diyarbakır'daki alıcısına göndermiştim.Cevizlibağ Ptt kargo ile..2günde motor elinde oldu arkadaşın.Paketleme işleminde, o civarda satılan büyük rulo plastiklerden almamı tavsiye etmişlerdi.Sağolsunlar paketlerken de yardımcı oldular.İstanbul-kayseri;kayseri-diyarbakır hattını kullanarak 2 farklı kamyonda gitmişti..
    zarar olarak indirip bindirme sırasında,aynasını kapatmama rağmen, kırmışlar;sanırm tamamen sökmek gerekiyor böyle bir transferde..

maliyet ise;rulo+gönderim masrafı 150 civarıydı..

Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makine ne?
    bmw f 650 cs

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

herkezin dediğine göre ufak tefek hasar olabilir gibi en mantıklısı sigorta işi gibi geldi. hasar olduğunda da sigortadan karşılamak mantıklı ama ufak hasar olsada motorun değeri düşecek :( bakalım araştırma yapıyorum herkezin genel sorunu gibi. buraya bilgi yazarım

Motosikleti
    Fazer
    otobüs firmalarıyla görüşerek motorunu bagaja alabilirsin klr 650 bile otobüs bagajına sığmıştı yüksek olmasına rağmen.

bir site buldum acaba nasıldır. googlede motosiklet nakliyesi diye yazınca ilk sırada çıkıyor

http://www.motosikletnakliyesi.com/index-2.html

adamların taşıma şekli güzel. resimlere baksanıza çizilime kırıma içinde sigortada yapıyorlar. kontrol etmek lazım

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gayet güzel işi profesyonel ellere bırakmak her zaman en karlısıdır.Fakat tuzlu bir fatura ile karşılaşmayalım
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı erlanla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir site buldum acaba nasıldır. googlede motosiklet nakliyesi diye yazınca ilk sırada çıkıyor

http://www.motosikletnakliyesi.com/index-2.html

adamların taşıma şekli güzel. resimlere baksanıza çizilime kırıma içinde sigortada yapıyorlar. kontrol etmek lazım

Site pek orjinal gelmedi bana,pek firma işine benzemıo.resımlerde öyle..

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü
    minübüs yada kamyonet falan kirala
    günübirlik, git motoru bırak geri gel.
    en hesaplısı öyle olur.
    kira ve yakıt harcaman olur sadece

ama senin yerinde ben olsam motorla giderim.
    motorcusun nihayetinde, biraz çılgın olmanda fayda var.

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ben cbf yi doblonun bagajında getirmiştim ama f650 sığarmı bilmem
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

giotine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R/PD
    O bahsedilen siteye pek güvenemedim ben. Bende XT660'ı temmuz ortası Siirt'e göndermeyi ordan da almayı planlıyorum ama bulamadım bir yolunu daha ...
    Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    yapılacak iş basittir. istanbuldaysan antaş kargoya bi telefon aç durumu anlat onlar gereken yardımı yapacaktır bu konuda. merak etme bi şekilde taşırsın. ben daha önce otobüsün bagajında antalyadan hataya hataydan antalya birkaç kez büyük motor taşıdım. ama şu an bir çok firma bunu yapmıyor haberin olsun. en güzeli antaş kargo. antalyanın kargo şirketidir. sana maliyeti 50-60 ı geçmez. pazarlık et. ben koca çuvalı 20 liraya getirtiyorum istanbuldan. 50 den fazla verme

17 de yola çıkama lazım hala net bir şey bulamadım. verdiğim sitedeki kişile konuştum. site biraz orijinal değil ama bir kaç taşıma yapmışlar. sigrota yapmasıda güzel. kargo firmalar garanti vermiyor. ne yapsam acaba. kendim gitmeyide planlıyorum ama bu seferde yorgunluk olacak 18 de orada olsam birde dinlenmem lazım. sorun olacak gezmeye zaman kalmayacak çok zamanın olmadığı için motoru kargoya vermek 18 de de sabahtan dolaşmak istiyorum. motor kullanmak çok hoşuma gidiyor. ama zamanın kısa olmasa kendim giderim. sitede konuştuğum kişinin adı Erdinç genç birisi motorla uğraşıyor. bir de yüz yüze görüşücem. bakalım buraya bilgi yazarım

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    aynaları sinyalleri falan filan koruma demiri hepsini söktür ustaya sonra da marangoza sağlam bi kasa yaptır onun etrafını mdf ile kaplat ver otobüse gitsin unutmadan yağını suyunu benzinini motorda sıvı olan ne varsa boşaltmayı unutma
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    Hyosung GV250
    arkadaş ben vstrom'u 403 ün bagajın en ön kısmına tahtayla bir rampa yaparak deri geri sokup gönderimiştim.
    fakat aynaları ve ön camı sök ayrı paket yap birde bagaja soktuktan sonra eski bir battaniyeyi çif kat yapıp motoru güzelce sarıp sarmala gönder.

Bagaja bindirirken besmele çekmeyi kapağı kapatırkende allaha emanet demeyi unutma
    sorunsuzca gidecektir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 PM ----------

he motoru dik konumdayken güzelce sabiylemeyi unutmayın
    [B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler