bu hale getirip 2 turladıktan sonra heves kalmaz kardes hevesin gecmişdir senın ugrasmazsın
bu hale getirip 2 turladıktan sonra heves kalmaz kardes hevesin gecmişdir senın ugrasmazsın
Bu hale geldikten sonra deli olmak gerek uğraşmak için değil mi?
Tamam o zaman sorun yok.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
MOGLİ....
NERELERDESİN????
motorunun son hali nedir? aylardır ne resim nede yazı eklemişsiniz....
sabırsızlıkla ve merakla devamını bekliyorum....
Arkaya mutlaka difransiyel koymalısın. Fotograflarda göremedim bunu, difransiyel olmaz ise viraj alamazsın. Viraj alırken virajın ters yönündeki tekerleğin yerden kesilir. Difransiyel bunu engelleyecektir. Çıkma bir Wv Tosbağa difransiyeli işini görür. Aslında bu tip trike larda arka aksam olarak tosbağanın arka aksamı direkt kullanılır. Bunu dene diyeceğim ama senin motorun hacmi o ağırlığı kaldırmayabilir.
BOBBER TÜRKİYE... sizleride aramızda görmek isteriz...
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...1650549?ref=nf
Motora bayadır el sürmüyorum ama fark ettim ki son halini eklememişim. Ekleyeceğim birazdan. Bir de diferansiyel olayına açıklık getirelim,
Kesinlikle takmayacağım diferansiyel falan. Bir kere bu sene Diferansiyel Denklem Sistemleri dersinden o kadar çektim ki adını bile duymak istemiyorum.
Bir de evet tekerlek kalkıyor ve işin güzel tarafı da bu....
Sakın takla atarsın falan demeyin. Neden korkayım ki? Bu alet normalde de 2 tekerli değil miydi? Virajlarda eskiyi yad ediyorum işte
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ben ikinci dersten sonra hocaya İsmail YK'dan Allah Belanı Versin şarkısını ithaf edip bıraktım. Yaşam sevincimi sömürdü adi ders...
Bu arada bunlar da aylar önce çektiğim ama nedense yüklemediğim son fotoğraflar;
Kullanılabilecek durumda şu anda. Ama ne büçem ne de vaktim yok. Zaten buna mı para harcasam yoksa gidip bir Anadol mu alsam karar eremedim hala. Satın almak isteyen var acaba satsam mı diye düşünüyorum... Ya da para almasam onun yerine süper bir hale getirsek beraber şunu sonra arada bir binerim haftasonları.
Ya da yazın yine bir gaza gelip bitirir miyim ben bunu? Hala ne yapacağıma karar veremedim...
Sadece son kar yağdığında keşke çalışsaydı dedim. Hatta gidip denesem mi diye çok düşündüm ama sonradan aklıma geldi fren pedalını monte etmemiştim.
Her şeyin Aslı Güzeldir!
[QUOTE=mogli;1938533]Ben ikinci dersten sonra hocaya İsmail YK'dan Allah Belanı Versin şarkısını ithaf edip bıraktım. Yaşam sevincimi sömürdü adi ders...
son halini görmek güzel,bazen insan türlü düşüncelere kapılabiliyor,satmak yada cöpe atmak gibi yerinde olsam yarım bırakmam ne yapıp edip bitiririm,guzel bırsey cıkacagına emınım,hatta bittigindede bir tur atmak isterim
aynı motoru ben de senin gibi deli misali dağ taş kullandım hiçbişey olmuyor sattım sonra çok sağlam motorlar sen bu işe başlamış ve zor kısmını atlatmışsın bence oynamak kalmış artık ufak tefek mola vermişsin diyelim koy garaja sonra uğraşırsın yine
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Bunun neresi bobber anlamadım Enduro,kross kırması bir motordan bobber olmaz...
biraz garip tasarım olmus ama sonucta madein turkey :D
Eline Sağlık, bu tür çalışmalar gerçekten hoş . Sonuç kötü bile olsa imkansızlıklarla yapılmaya çalışılan bir proje. Denemen bile hoş fakat yaptığın araç biraz özürlü araçlarını andırıyor. Bizim burda belediye özürlülere buna benzer araçlar dağıttı, tek farkı mobilet motorlu olmaları. Benimde benzer projem var motor parça halinde şuan umarım senin çalışmana benzemez
mODİFİYE cANAVARI
Olacak olacak. Günün birinde fazladan param olduğunda canlandıracağım onu
Özürlü arabasıymış... cık cık cık duymayayım... Her şey görüntü demek değil. Sen onla dönerken iki tekere kalkmanın ne kadar keyifli olduğunu biliyor musun?
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)