Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce mogli bu işi becerebilecek mi?

Katılımcı sayısı
111. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bence becerebilir. Sonunda da güzel bir motora kavuşur.

38 34.23%
  • Hiç sanmıyorum. Güzelim motoru da boşuna dağıttı.

8 7.21%
  • Bir yere kadar getirse bile istediği gibi olmaz.

27 24.32%
  • Bence motoru dağıttıyla kalır.

20 18.02%
  • Ohoo bunu yer üstüne bir de trike yapar bu hırsla.

18 16.22%
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Bobber yapmaya kalkışsam yardım eder misiniz?

REKLAM ALANI

bunu gördükten bende aynı şeye karar verdim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS

Uzun bir aradan sonra herkese MERHABA!!!

MERHABA ARKADAŞLAR ! ! !

Uzun zamandır foruma uğrayamyordum, ilk fırsatta aranıza dalıp meraklarınızı gidereyim istedim. Sizlere Çok kötü bir haberim var. Malesef ki motoru dağıtığıyla kalırdiyen arkadaşlar kazandı. Sanırım ben bu motoru toparlayamayacağım. Bütçemin kat be kat üzerine çıkmama rağmen hala ortalıkta birşey yok. Malesef Kamuran hayata gözlerini yumdu.

ŞAKA ŞAKA ! ! !

Beceremezsin senin boyunu aşar, motoru dağıttığınla kalırsın, aramızdan bir motorcu daha göçtü, aha da motorsuz kaldı bu çocuk vb şeyler söyleyen herkesi selamlıyorum buradan. Ama bu hava atmak ya da alay etmek amaçlı bir selam değil. Ciddi söylüyorum hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Siz kamçılamasanız o laflarla ben sinirlenip iki günde toplayamazdım bu motoru.

Tabi siz şimdi Kamuranın yeni halini merak ediyorsunuz değil mi?

Madem bu kadar ısrar var o zaman uzun süredir topiğimi takip eden insanları daha fazla bekletmeyeyim.

And last adventure KAMURAN...

NASIL AMA!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 PM ----------

Buyrun bunlar da diğer fotoğrafları...

Buradan herkesi tekrar selamlıyorum :D

Disk fren olayı baya hoşuma gitti. Kanuni Hussar ın ön diskini kullandım. Ben bu ufacık şey o hayvan gibi iki tekeri durduramaz dedim ama arkayı kaydırmak baya zevkli oluyor.

Son olarak, bu tabi ki bitmiş hali değil Kamuran'ın. Henüz selesi kaynatılmadı, tesisatı yapılmadı, bunun gibi bir ton ıvır zıvır işi var. Ama sonuç olarak şu anda yürüyor, yani yürüyordu, çünkü yaklaşık 2 saat önce zincirim uzun geldiğinden statörün kapağına sıkışıp kapağını kırdı. Ama ben uzun süredir sanayi de yaşayan bir insan olarak ( artık oraların çocuğu olduk ) hemen gidip kaynattırdım. Ama henüz montajını yapamadım vaktim olmadığından. En kısa zamanda kalan eksiklerini de tamamlayıp ilk buluşmaya yardıra yardıra, her virajda iki tekere kaldıra kaldıra geleceğim. Kendinize iyi bakın, benden yakın zamanda gelecek yeni tatlı haberleri bekleyin

"Bu arada Hani bobber olacaktı bu trike olmuş? " dediğinizi duyar gibiyim ama ne yaparsın işte estiler birden böyle oldu. Bobber diye başlamıştım halbuki.....
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kıyma o güzelim motoraaa demek isterdim ama yapmışsın yapacağını
    naptın sen yaa , o motosikleti bulamayanlar var sen oturup bobber adı altında çöpçülerin arabalarına benzer bişi yapmışsın

tutankhamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco G-Dink 250i
    motorun son halini görünce kelimeler kifayetsiz kaldı sadece şunları yapabiliyorum

Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Neden? Ben motoru yaptım, beğenen biner beğenmeyen izler...
    Her şeyin Aslı Güzeldir!

Motosikleti
    mondial 151 rs
    aa cidden güzel olmus ya emeine sağlık :D insallah istediğin gibi olur.

Motosikleti
    please wait mode...
    ben begendim valla emegine saglık
    arka tekerlerdeki jantların deişmesi ve tüm parcaların mat siyaha veya kromaj agırlık lı yapılması süüper olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    nasıl bir koltuk koymayı düşünüyorsun , koltuk biraz yüksek olmalı , yada gidon aşağı doğru ve uzun olmalı ...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konu başlığı değiştirilsin. Dediğin gibi Trike olucak bu. Ultrasonda kız olacak denilip erkek evlat sahibi olmak gibi bişi. Kandırdın bizi aylarca
    Başarılarının devamını bekliyoruz hocam dört gözle
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

helal be aga bide boyatsan tam olcak :D

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    motor heralde 150 cc.
    arka tekerler arasında defransiyel yok.
    hız yapma bu bir
    yaparsanda viraj dönme bu iki.
    Allah korusun dikkat et ...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Fena degil nerdeyse basarmizsin ama beni rahatsiz eden o iki araba tekerlekleri birde eksoz , baska sekil olsa olmazmi tekerlege sürtüyor..
    Bak bu benim fikrim ben olsaydim bu sekil yapardim belki sana fikir verir .
    Modifye yaptim senin motoru bakalim begenecenmi??

Motosikleti
    mondial 151 rs
    arkadaki araba lastikleri kalsın celik jantını koy :D 4 mevsim lastik tak süper olur :D sele yerinede racing koltuk fena durmaz yani.

protdeaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kşın inşallah..
    Aman aman aman Kamuran en sonunda poz da vermiş
    Uzun zamandır sonucu merakla bekliyordum. Beklediğim bu olmasa da gayet güzel, samimi bir çalışma çıkmış ortaya. Eline sağlık. En azından Kamuran'ı biraz derli toplu görebilmek sevindirdi.
    Koltuğun alçaklığı ya da yüksekliği kesinlikle çok değişik bir hava katacak.
    Tamamlanmış halini de görürüz inşallah.

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    yürü be mogli olmuş sonunda.Egzosu o sürtmeden kurtarmalısın artı çıkma da olsa bi scooter eksoz tüpü yakışırdı( biraz bağıranlardan) Boya işi de var biraz.Cantlara da şahin cant kappağını şiddetle tavsiye ediyorum.Hadi kolay gele

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Emegine saglık. Tamamlandığı zaman gercekten güzel olacak. Devamını bekliyoruz....

Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    ARkadaşlar hepinize teşekkürler...

Özellikle shop olayı hoşuma gitti. Ona ayrı teşekkürler.

Uzun zamandır giremiyorum. YEni gelişmeler oldu anlatmak istiyorum ama iletişimim koptu. Öncelikle KAmuran'ın bir kısım daha ilerledi yapımı. ( Amma devrik oldu cümle yahu? ) Kısaca Artık bir selesi sürtmeyen bir egzostu var. Ha bunlar da geçici ama . Bu ara okulun açılması ev kiralama ve bilimum harcamalar dolayısıyla bütçe kastı ve yapıma ara verdim. Muhtemelen seneye yaza tam olacak. Ama merak edenler ve öneride bulunanlar için özetleyeyim;

Evet arkada difransiyel yok farkındayım ve bu apayrı bir sürüş deneyimi katıyor. ATVler gibi 4 tekerli olsaydı muhtemelen devrilirdi her virajda. Ama 3 teker olduğundan virajlarda 2 tekere kaldırıyorum hem görsel açıdan süper oluyor hem de keyif açısından. HErkes aman devrileceksin falan diyor ama zaten bu melet eskiden 2 tekerli değil miydi?

NEyse o çok zevkli. Araba tekerleklerine gelince en uygun fiyatlısı onlardı. ÜZerlerindeki 14" Peugeot Partner lastikleri Yüke dayanıklı 4 mevsim lastikler ( Ne işime yarayacaksa yüke dayanıklı olması )

Koltuğu yüksek tuttum, daha iyi olduğu kanısındayım. egzozu da geçici olarak bir telle selenin yanına tutturdum. Fotoğraflarını en kısa sürede yüklemeye çalışacağım. Bütçeyi rahatlatır rahatlatmaz da canlandıracağım.

Ama ilk etapta size sormak istediğim, grenaj olarak ne yapabileceğim? Birçok kişi Fiberden grenaj yaptırabileceğimi söyledi ama fiyatı ne olur? MAlum bütçe kısıtlı. Yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler yardımları için.

Dipnot:

DAha önce yazmış mıydım bilmiyorum ama, motor çekmez demişlerdi lakin 90ı gördüm

HErkese selamlar saygılar iyi sürüşler
    Her şeyin Aslı Güzeldir!

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Diferansiyel olmadan nasıl viraj dönecek bu alet?? Ayrıca kıçı bi atarsa mümkünatı yok toplayamazsın. youtube dan aç drag yarışlarını seyret. O araçlarda da diferansiyel yok.

edit: pardon yazmışsınız zaten farkında olduğunuzu. ama çok tehlikeli bi iş yapıyorsunuz bence. hele ki 90 km/s Allah korusun..
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    doktor bu neeeeeeeeeeee bayıldım süper olmuş bitince hele mükemmel olcak ki sadece sende olcak bu süper bişey olur

hocam,grenaj ve airbrush&custom paint için yardımcı olmak isterim,bukadar yapmıssın bizim de çorbada tuzumuz olsun.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler