Selam,
Ben de merak etmeye başladım, sonunda ne olacak Kamuran'ın hali diye
Kolay gelsin
Selam,
Ben de merak etmeye başladım, sonunda ne olacak Kamuran'ın hali diye
Kolay gelsin
huuu!
mogli yokmu bi gelişme?
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Bu aralar bende motorumun şasesinde 3-5 değişiklik yapmaya karar verdim. parasal durumları ayarlar ayarlamaz icraata başlayacağım. değişik fikirlerim var. eğer yaparsam sizede fikir verebilir.
Fazla fantaziye girme derim. Önce yürüyen birşey çıkarsa sonra eklemeler yapabilirsin diye düşünüyorum. Sanırım şasiyle uğraşıyorsundur bu aralar:D
güzel bir sonuç çıkacağı kesin ama nasıl bir şey.2 teker mi-3 teker mi olucak.arkaya güzel bir geniş lastik çok güzel durur.şasede istediğin gibi artık oynayabilirsin.ön maşayıda biraz uzattınmı zaten ortaya birşeyler çıkmaya başlayacaktır sanırım.yeni fotoları bekliyoruz.kadıköyde bir lastikçide çıkma baya bir çeşit lastik var fiyatları da baya uygun ve dahası motor modifiye etmeyi seviyor fikirde verebilir sana.kadıköy natilius'u geçince karaca ahmet mezarlığına doğru çıkarken 2.ışıklarda sağda.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bu hevesiniz ve azminizle ortaya harika birşey çıkacağından eminim.
Zevkle takip ediyorum. Sonucu da çok merak ediyorum.
mogli kamuranın son durumu ne alemde.varmı bir değişiklik.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
yok abi, mogli medeniyete dönemedi hala !
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Bu tavsiyenizi deneme yanılma yoluyla onayladım ve şu anda fantezilerimden vazgeçtim, daha sıradan birşey yapacağım gibi. İşlerim çok yoğun olduğundan pek fazla bir gelişme yok ama bu iş olacak başka şansı yok :D
Herkee teşekkürler desteklerinden dolayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------
Çok teşekkürler, bu aralar tam lastik ve jant arıyordum deli gibi. Sanırım oraya da göz atmam gerek.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
saşiyi baştan yapman daha mantıklı olacaktır
kalın profilden büktürüp çok daha sağlam bir saşi olusabilir
motor baglantı yerlerini degiştirmezsin
çatallarda aynı olur
hayırlısı olur inş.
ee son durum ne
tüm site son resimleri merak ediyo
herkese mrb benim anladığım motoru hafifletip daha hızlı ve görünüşlü yapmak istemen bence ; ama breakerruz'un dediği gibi çamurluğu farı vs. gibi ağırlıkları alırsan ve alçatmak için sanayiye gitmen yeterli bence ve yapım aşamasındaki resimleri ile yapıldıktan sonra ki resimlerini bizelere gösterirsen seviniriz...
Bu anda bende kendi cruiser'umu parçaladim 2 aydir ugraşiyorum amacim güzel tam benlik bir chopper yapmak ve istedigim gibide oluyor çok yakinda biter o zaman zaten bende fotograflarini eklerim.
Bu işe başlamadan evvel nelere dikkat etmelisin tecrübe olarak ekliyorum en önemli olan malzemen varmi? eger anahtarlar , matkap , kaynak makinesi..vs. bunlar sende yoksa tanidigin birilerinden isteyebilirmisin? ve motora uygulayacagin parçalar yeni'mi olacak yoksa eski bir motordan'mi çikaracaksin yada hurdacidanmi temin edeceksin?
yeni olacaksa paran yetecekmi , parçalarin fiyatini iyi hesap et.
ikinci sirada olan noktalar : ne yapmak istedigini iyi bileceksin mesela internetten yapilmis bitmis modeller'i örnek olarak fikir edindigin koleksiyon fotograflarin varmi? veya çizebiliyorsan yapacagin modeli çizip duvara asmak .
üçüncü nokta kreatif birisimisin mesela uyguladigin modelde şüphesiz aksilikler olacak o zaman alternatif bir fikir çikarabilirmisin ?
Ben bu üsteki sorulara ne zamanki EVET diyebildim o an işe kuyuldum.
Cross bobber ilk kez duyuyorum ama olmayacak birsey yoktur istegin ve azmin oldukça kimse seni durduramaz..
bir kaç cross bobber benzeyen modeller gördüm belki isine yarar.
Kolay gelsin.. başarilr..
mogli nerdesin yaaa unutcaktık az daha seni bak ben hala bekliyorum hiç gelişme yok mu?
Herkese teşekkürler, kusura bakmayın uzun zamandır giremiyorum. Tavsiyeler için teşekkürler KOCC. Ben de onların hepsine evet diyebildiğim için başladım. Kaynak makinasıydı, spiraldi matkaptı, takımdı mevcut. Hatta işe başladığımdan beri arabaları da garaja koyamıyoruz evdekiler huylanmaya başladı zaten. Ben şu anda işin %50 sini bitirdim gibi. Ama hala kendime istediğim gibi bir jant ve lastik bulamadım. Bir bitse ilk toplantıya Kamuran'la geleceğim. Ama bu aralar hayatımın en yoğun iş temposunu yaşıyorum ve değil motor yapmak akşam uyumaya zor vakit buluyorum. Ben işler duruldu diye başlamıştım şansıma iyice sıkıştım. İlk fırsatta bitireceğim ama bu işi aklıma takılıyor geceleri rüyalarıma giriyor. Herkese tekrar teşekkürler. Şimdilik beklemede kalmanızı rica edeceğim ama.
Her şeyin Aslı Güzeldir!
please wait... loading...
ovv bu başlığı hayatta görünce birden bitti heral dedim ama ovvv. Please wait diyor
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Heyecanla bekliyoruz Mogli umarım emeğinin karşılığı istediğin gibi olur
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)