[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Tanıdığım bir motorcu var onda her çeşit parça oluyor genelde. Çalıntı da değil eski motorları dağıtıyorlar genelde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------
Aynen öyle. Çok güldüm ya bu lafa... Kamuran Returns...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------
Şöyle birşey yapabilsem ne manyak olur ha...
Bu arada başlığı nasıl değiştirebileceğimi biliyor musunuz? Başlığı "Trike Yapmaya Kalkışsam Yardım Eder Misiniz?" olarak değiştirmek istiyorum
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
var mı şekilde bi değişme şasiyi ne yaptın alcalttn mı arkayı ? Bober bekliyoruz bak resimdekine de heveslendim bi an için ama ornekmiş
belki de çoğu kişinin yapmak isteyip de yapamadığı şeyi yapıyorsun. eminim ki takip edip de yazmayan çok arkadaş var. sonucu heyecenla bekliyoruz, başarılar.
şu resimdekine bide turbo yerleştiricen
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Arkadaşlar bugün arkaçatalı söktüm amortisörü falan. Elimden geldiğince düşünerek yapmaya çalışıyorum işlemleri o yüzden biraz yaaş ilerliyorum. Çünkü sonuçta bir yerleri kesip biçtikten sonra geri dönüşü zor oluyor. Tabi yavaş ilerlememde bütçe kısıtlaması ve 4 Temmuzdaki Dream Theater konserine bilet parası ayırmam da var. O yüzden işler bir müddet çok yavaşlayabilir. 4-8 Temmuz arası. Zaten ben de o zamana kadar anca tam kararımı verip projemi çizmiş olabilirim diye düşünüyorum.
Herkese verdiği ya da vermediği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.
Hatta " Yazık olmuş iyi motorcuydun motorsuz kadın desene" diyen Halil abiye de teşekkür ediyorum. :D
Görecez Temmuz sonu El mi yaman Bey mi yaman belli olacak...
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Merhabalar. birkaç gündür yazamıyorum arkadaşlar, dün epey bir parçaladım motoru. Bugün fotoğrafarını koymak için girdim ama bir sorunla karşılaştım fotoğrafları koyamıyorum. Zaten GPRS den girmek zorunda kaldığım için epey tuzlu oluyor. Akşamüzeri tekrar deneyeceğim tabi o zamana kadar biraz daha ilerleme kaydedebilirsem onları da yerleştiririm.
Bu deliliğimde bana destek veren herkese teşekkürler.
Şimdilik bu kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------
Sorunu kısmen hallettim buyrun bunlar da fotoğraflar.
Son fotoğrafta gördüğünüz gibi şasiyi alçaltmak çok da zor olmayacak gibi görünüyor.
Şu anda tek sıkıntım geniş küçük bir arka teker. Bu konuda yardımcı olabiliecek birileri var mı? Nasıl temin edebilirim ya da fiyatlar nelerdir, ya da farklı olarak ne yapabilirim. Bir fikir olarak iki scooter lastiğini birleştir dedi bir arkadaşım çok da fena durmuyor ama dönüşlerde sorun yaratır mı? Ya da kullanışlı olur mu?
Bu arada trike yapmaktan da caydım, tekrar bobber hayalleri kuruyorum.
Şu anda ikinci resimde görmüş olduğunuz cross amortisörünü kısaltmaya çalışıyorum. Hem amortisörlü hem de bobber olacak.
Konfordan ödün yok
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Lastikleri kalınlastırmadan 3 tekerlekli atv tarzında bisey yap bence senin motor cekmeye bilir...Malum 13 bg
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Her şeyin Aslı Güzeldir!
dostum forum da ozellikle takip ettiğim bi konu inşallah bitincede burda eleştirmek nasip olur
Ah bir bitirebileyim de ondan sonra isteyen istediği kadar eleştirsin. Her şeye açığım.
Her şeyin Aslı Güzeldir!
tebrikler ellerine sağlık resimlerin ve çalışmaların devamını bekliyoruz kolay gelsin
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
valla böyle birşşeye kalkışmak büyük cesaret, hani deseniz zaten boşa gidecek gözden çıkardım en azından bişiler deneyeyim mantıklı olur. ama bir de işin altından kalkamamak var ki o daha kötü, motor tutkunuzu bile köreltir belki de.
neyse ki siz bu işi kıvıracak gibi görünüyorsunuz, sizi kutlarım ve kolay gelsin dileklerimi sunarım. son fotolara bakınca içim bir tuhaf oldu demeden edemiyecem...
sabırsılzıkla bekliyoruz artık ileride senden bi bayi acarsın:D
kolay gelsin arkadaşım
arkaya 2 teker fikri çok hoş, onların bağımsız süspansiyonları olabilse,,
hani sağa sola yatarken biri havalan masa süper olur,,
ortalarındada aktarma organını yani zinciri geçirsen,,arka dişli yi
Hatta o haliyle çatal ayağa ihtiyaç duymadan ayakta bilem durur sanki.
elimde imkan olcak böle işlerle oğraşmaya bayılırım.
sonucunu merakla beklicem.
CANIM KIZIM HERŞEYİM
merak içinde takip ediyorum...sonucunun olumlu olması dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)