kLASİK BİŞİ : BENZİN ÇOK YAKIYOOO!
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 22:26
valla millet polemiğe girmemek için kasıyor çok saygılı ve sabırlı insanlarsınız sizleri tebrik ediyorum
ama bir kişide çıkıp cümleni kelimelerini ve tavrını düzelt dememiş ben diyorum arkadaşım lütfen konuyu detaylı bir şekilde bizi hacıya götürmeden anlatırsan sana yardımcı oluruz
unutma herzaman yaşından büyük biri gibi yaz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 02:10
talhabilgi adlı üyeden alıntı
HACILAR PARDON CÜMLEM DÜŞÜK OLMUŞ !
Çelik martian 150 lik scooterımı bir ay önce aldım. Şu an kilometresi 350km 'de...
Km başına 300 lira yakıyor. Anlatabildim sanırım...Acep düşermi bu yakıt yoksa bu motorlar yüksek mi yakıyor.
aga ben yine anlayamadım ama çözücem
bi kere km başına 300 lira dediğin 300 kuruştur sanırım. kilometrede 300 kuruş (3tl) yakması imkansız neredeyse, 6-7 kmde bir depo bitiyo demek.
en olası ihtimal kilometrede 30 kuruş yakması sanırım, motorun henüz yeni olmasıda bi sebeptir ama bu kadar yakmasının asıl sebebi başka birşeydir. karbüratör ayarı+başka şeyler olabilir.
-
23 Haziran 2009, 15:21
Kilometrede 300 Lira yakıyorsa, başbakanın makam aracından fazla yakıyor demektir.
Ama bu durumda başbakan da seni çok seviyor - malum bezinin vergilerini daha da artırdılar (%500 vergi oldu).
-
24 Haziran 2009, 14:33
Ne diyim....
Hepiniz sağolun....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler