Ah Başıma Gelenler Ah (lastik sorunu 10:00)
Reklamlar
-
19 Haziran 2009, 15:52
Reklamlar
-
19 Haziran 2009, 15:56
walla iyi sıyırmışsın paçayı hee gece trafiği hızlı olur e5te, iyiki tamamen patlamamış, hava kaçırmış. Başka sorun göstermesin yarabbim
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
19 Haziran 2009, 15:58
geçmiş olsun kardeşim...aman tek basa gelen bu olsun..daha büyükleri olmasın
-
19 Haziran 2009, 16:03
birazdan metehan yazar "kanka değiştir dedim sana şunu" diye :D
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
-
19 Haziran 2009, 16:04
işte şamriyelli lastiğin sıkınıtıları dostum...benim arka lastiğe vida girmişti ama dublex olduğu için bayağ bi yol gitmiştim o şekilde...buna şükür parçalanmasından iyidir...
-
19 Haziran 2009, 16:25
geçmiş olsun arkadaşım. işte motosikletin en kötü yönlerinden birisi yedek lastik taşıyamıyorsun ama takım olduktan sonra elindende geliyorsa yanında yedek şamriyel bulundurup değiştirebilirsin. böylede bir seçeneğin var tabiki
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
-
19 Haziran 2009, 17:03
arkadaslargeçen motosowdan almıstım PUCK repare & regonfle diye birsey lastık patlarsa bunu subaba takıp uyguluyorsun hem lastıgı sısırıyor hemde deliği tıkıyo hiç kullanmadım ama yanımda taşıyuorum deodorant sisesi kadar birsey aklınızda bulunsun
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
19 Haziran 2009, 17:22
Salsaboy adlı üyeden alıntı
arkadaslargeçen motosowdan almıstım PUCK repare & regonfle diye birsey lastık patlarsa bunu subaba takıp uyguluyorsun hem lastıgı sısırıyor hemde deliği tıkıyo hiç kullanmadım ama yanımda taşıyuorum deodorant sisesi kadar birsey aklınızda bulunsun
Evet o icattan haberim var emin değilim fakat şamriyelde işe yaramıyor diye biliyorum...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
-
19 Haziran 2009, 17:39
abi geçmiş olsun.. Aynı problemi 1 defa bende yaşadım. Jant tellerini kontrol et. GEvşek olan problemli olan varsa sök gitsin abicim ...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
19 Haziran 2009, 17:50
öncelikle geçmiş olsun..
bu lastik tamir eden arkadaşların samimiyetine güvenmememk lazım.
kendileri gayet kolay açıyorlar ama uğraşmak istemediklerinden
yapamam deyip kestirip atıyorlar.
bir keresinde bana sökemem dedi tamirci arkadaş,söküp takmasını ben yaptım motorumun lastiğinin.o sıra oda yanlış hatırlamıyorsam ya kamyonet yada midibüs lastiği tamir ediyordu.ücreti ödediğimde kamyonet lastiğiyle aynı ücreti ödedim,üstelik kendim söküp takmama rağmen..ellerine düşmemek lazım gerçekten
-
19 Haziran 2009, 18:03
geçmiş olsun arkadaşım. yaşacağın en kötü aksilik bundan ibaret olsun inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Haziran 2009, 19:26
Geçmiş olsun dostum. İşte bu yüzden sevmiyorum tel jantları
-
19 Haziran 2009, 19:27
çok geçmiş olsun şafak abi, lastik bu şakaya gelmez valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler