Ooo süper!
Editör bile takip ediyor konuyu
Susturucular pazartesi sabahı gibi sökülecek sonra ostime, eski emniyetçi şimdiki aşmış kişilik, Hasan usta nın yanına gıdecekler, 2-3 gün motor susturucusuz kalıcak o halde binip küfür yiyip saygısızlık yapmamak için de binmeyeceğim bir kaç gün, hala elektronik sorunumuzu çözmüş değiliz malesef belki onunla ugrasırım...
En kötü ihtimal onumuzdekı hafta cuma günü tüm resimleriyle konuyu susturucuya yapılan işlemler adı altında güncellerim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 PM ----------
Merhabalar
Sıkılmadan konuyu baştan sona okudugunuz için çok teşekkür ederim ilgisi olanlar için yazıyorum zaten o kadar şeyi, yoksa tüm bunlar zaten benim çıplak gözle görüp yaşadığım şeyler
sizlerin ilgisi sayesinde bu konu devam edecektir zaten...
Ben modifiyenin mütevazi olanını severim, JDM'de de Bobber'da da bu muhabbet söz konusudur zaten, maksat motorumdaki değişiklikleri bu motorlardan ve bu kulturlerden anlayanlar anlasın, bunları bılmeyende "bu motorda bir şeyler var ama neler oldugunu anlayamıyorum" tarzında bir çelişkiye düşsün, istediğim bu...
İskitler, büyük sanayi 1.cadde no:57 Keskin Lastik GOODYEAR bayii
adresimiz, beklerim
Crx bazen oluyor bazen olmuyor, onu goremeyınce kuskuya dusmeyın o alet Virago'dan daha fazla yattı ve yatıyor garajda