Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Yamaha Virago 535 için projeler ve paylaşım konusu

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    ihtiyacım olan tek şey diğer Viragocuların da biraz motorlarını özelleştirmek adına cesaretli olmaları...

aksi taktirde her şeyi ben deneyip her türlü zorlukla ben uğraşmak durumunda kalıp bir süre sonra motoru bır kenara fırlatıp tum bu ıslerden soguyabılırım veya ne ugrasıyorum bıneyım bari oldugu gıbı derim...

herkesin motorun cesıtlı yerlerındekı farklı uygulamalardan haberdar olması, herkesin motorun denenmemıs yerlerıne gırısmesı, o motorun kullanıcılarının ortaya cok degısık seyler cıkartmasına yardımcı olacaktır bırbırlerının yaptıgı ıslerın uzerıne ekleyerek...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bugün pasta cila yaptım motora, ah bir de şu iki küçük göçük olmasaydı yakıt tankında

aynalardan sağdakini iptal ettim bugun ama gorus acım epey azaldı gerı taktım Antalyada tek ayna ıle kullanırım da Ankara gibi motosiklet özürlüsü bir şehirde zor

Motosikleti
    Yamaha Virago XV535
    Ne zararı var aynanın yahu, bırak dursun işte Bu arada mesajın var ama bakmıyorsun hiç...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı innocentbystander adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne zararı var aynanın yahu, bırak dursun işte Bu arada mesajın var ama bakmıyorsun hiç...
    Şimdi yazdım abicim ya kusra bakma

Aynalarımın gıdon ıle baglantısını begenmıyorum sekıllerını cok begenmeme ragmen rahatsız edıyorlar beni, motoru yuksek gosterıyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 PM ----------

Bugun kymco fabrıkası ıle gorustum yarın arayın dıyıp gecıstırdıler...
    Ankaradaki Kmyco bayilerinden biri olan Baydar ıle gorustum venox 250 nın arka jantı ıcın

telefonu acan arkadasa bu janttan ıstedıgımı ve ne kadara getırtebılırız bunu sordum oda bana
    "bızım elımızde yok bu tarz seyler ancak sıparıs uzerıne gelır sız ınternetten fıyatını ogrenın gelın" dedı

ben de kendısıne bu jantın ınternette fıyatının bulunmadıgını ancak servısler aracılıgı ıle bunu ogrenebılecegımı kendısıne soyledım

telefondakı arkadas anlamamaya devam edıyordu...
    bana yıne " tamam siz fiyatını ogrenın ınternetten bız yardımcı olalım" dedı

yaklasık bır 5 dk boyunca ınternette kask,mont vs gıbı bunun fıyatının yazmadıgını ızzah etmeme ragmen anlamayan arkadasın uzerıne daha fazla kendımı yormamaya karar vererek telefonu kapattım

5 dakıkalık bos bos gecen telefon gorusmesınde arkadasın soyledıgı tek ıse yarar sey su oldu

"ortalama fıyatı 200 cıvarıdır o jantın"

yarın bır kac yer ıle daha gorusmeyı dusunuyorum sanırım bu tahmın ettıgımden daha zor olacak ama bu jantı bulur da takarsam cıdden sert amortısorler ve kısa yaylarla cok dominant bir gorunum kazanacak motorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:05 PM ----------

Bu arada henüz kaskım yok

bir tane siyah vizörlü ustunde yazı olmayan sıyah bır kask ıstıyorum

kendi tasarımım olan ve daha önce hiç yapılmamış bir kask tasarımı yaptım ama kaskı bırlestıremedıgım ıcın kullanamıyorum
    (yaşasın tasarımcı ruh)

tüm bunların dısında ls2 nin cruiser isimli kaskını begenıyorum

ben bu rengını begenıyorum daha asil duruyor

ama bu rengı motorumla belkı daha fazla butunluk saglar bılemıyorum...

kesinlikle üstteki
    bence motoru boya!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı chicomania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle üstteki
    bence motoru boya!
    Ben de usttekını alacagım muhtemelen ama 2 kask gerekıyor zaten bırıde artçı için... bu yuzden alternatıf rengıde secebılırım oyle olursa

Motoru boyamaya eger kafamdakı planlara uyarsam daha cok var...
    TT custom choppers ın Airbrush işlerini yapan çok kaliteli bir abi ıle gorusuyor fıkırlerımı paylasıyorum kendısı ıle, ortaya guzel bır seyler cıkartmak ıcın cok dusunmek cok okumak gerekıyor... Sırf seklı hosuma gıttı dıye bır kac desen attıramam motorun ustune, felsefik anlamlar, çeşitli akımlardan bır kac mesaj ve gonderme olursa yaptıgımız iş başarıya ulaşır diye düşünüyorum...

BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    ls2 nin düz siyahını kullanıyorum. iyidir hoştur güzeldir : ) hafif olması hoş. üstteki harika görünüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Sizin de beyazı begenmenız benı sevındırdı, kafa olcume gore sıparıs edecegım eger bankaya para yatırmak konusunda usengec bırı olmasam...
    Aslında halletsem yarın şu işi ne guzel olur feyizoglundan motoruma bir branda ve disk kilidi de almayı düşünüyorum

Motosikleti
    Yamaha Virago XV535
    Barışım çenesi açık bunların. Sinekler böcükler toz toprak ağzına burnuna dolmasın? Bi de esas uçarcasına kaldırıma çeneyi gömmeyesin? Sen dikkatlisindir muhakkak ama adamin teki seni görmeyiverir, lanet edersin motora da tekerlegine de şaftına da. Gel full face olmasa da çeneden açılır biş ey al cox olur, caberg olur...
    Bu arada gecenin bi saatinde motorla gezmenin tadindan bahseden sen degil miydin? O zaman da mi kaskin yoktu? N'aptin abi sen?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Barışım çenesi açık bunların. Sinekler böcükler toz toprak ağzına burnuna dolmasın? Bi de esas uçarcasına kaldırıma çeneyi gömmeyesin? Sen dikkatlisindir muhakkak ama adamin teki seni görmeyiverir, lanet edersin motora da tekerlegine de şaftına da. Gel full face olmasa da çeneden açılır biş ey al cox olur, caberg olur...
    Bu arada gecenin bi saatinde motorla gezmenin tadindan bahseden sen degil miydin? O zaman da mi kaskin yoktu? N'aptin abi sen?
    Ciddi kazalarda insan bedeninin yere temas eden ilk yerleri eller-avuç içleri ve çene kısmı.Yani istatiksel olarak bu yazıyor... Çeneden darbe demek koma demek şoka girmek demek travma demek...

2 sene motosiklet eğitim okuluna gittim, motosikletin temel özelliklerini öğrendikten sonra tekniğimi geliştirmek için ileri sürüş teknikleri aldım vs. orada bizim zihnimize kazıdılar abi koruma ve kaskın ciddiyetini, bunları takmayanların motorculuk bılıncıne erısememıs zavallılar oldugunu... Bunlar olurken 13 yaşında falandım belki 14...

Kask takmamamın sebebı bilinçli bilinçsizlik...
    Cahilliğimden değil, bir kaç psikolojik sorun...

Devamını sana özelden yazdım abicim

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Alıntı BreakerRuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya neden hıc vırago meraklısı yok bu forumlarda

kımınle paylasıcam ben yaptıgım degısıklıklerı
    Ben meraklisiyim... hatta hastasiyim viragolarin... bu basligi da takip ediyorum cok guzel bir motorun var gule gule kullan... yalniz koruma demiri isini bir an once halletmeni tavsiye ederim...
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben meraklisiyim... hatta hastasiyim viragolarin... bu basligi da takip ediyorum cok guzel bir motorun var gule gule kullan... yalniz koruma demiri isini bir an once halletmeni tavsiye ederim...
    Ne güzel bir vtx ci motorumla ilgileniyor...

Koruma demiri olarak highway hawk buldum 300-350 lıra arası bır fıyatı var ve urunun gercek resmı yok temsılı resmı var satılan sıtede, gercek resmını ıstedıgımde de elımızde resımlerı yok cevabını aldım, begenmedıgım bir tasarımı olan koruma demirinide takmam motoruma görüntü kirlilği yapar motorun hatlarıyla uyuşmaz ise...

Bugun kendim için Ls2 Cruiser Medium Black - White ve motosikletim için Held marka branda sipariş ettim ürünlerin özellikleri ve resimlerini yayınlıyorum:

Özellikler:

* Ls2 Cruiser Açık Kask
    * Yüksek basınçlı Thermoplastic dış yüzey
    * Deri alt kaplamalar
    * Havalandırma kanalları
    * Çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
    * Çizilmeye dayanıklı ön cam
    * Orjinal kumaş taşıma kılıfı
    * 1300 +-50 gr
    * Ön cam beyaz renklidir
    * LS2 İspanyol
    * ECE 22.05 Onay Belgeli

Held Motosiklet Brandası:

Özellikler:
    * Held: 2007 yılının en iyi markası (Motorrad)
    * %100 PVC malzemeden
    * İç astarı polikoton
    * Su geçirmez
    * Güneş ışınlarına dayanıklı
    * -25 dereceye kadar soğuğa dayanıklı
    * Elastik

İkisi birlikte her şey dahil 180TL tuttu, bugun hesaplarına EFT yaptım, yarın göreceklerdir, yarın kargoya verirler ben de size cuma günü ürünlerin gerçek resimlerini gösterir merak ettiğiniz şeyleri açıklığa kavuştururum ürünlerle ilgili...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 PM ----------

Biraz durumu düzelteyim bir tane de Siyah camlı mat siyah veya parlak siyah tam kapalı bir kask daha alacağım... belki kasklarımdan birisinin üstüne de Airbrush ı iyice çözdükten sonra bir şeyler denerim motorumla alakalı olabilecek...

Bugun lastik dukkanımızı kapatmadan once son bır kez daha tur atayım dedım motorla, o da ne!?
    Motorun akusunun oradan, motoru calıstırmak ıcın sağ elciğin oradaki OFF dugmesını RUN a getırınce motordan BORRRRRRRR dıye bır ses gelıyor...

Çalıştırdım motoru normal bır sekılde ama o ses devam edıyordu kapattım hıc gezınmeden.

Bir kac kere daha denedım hala aynı sesı cıkartıyor, zaten motorun sarj etmeme problemı vardı sımdı ıs ıyıce cıddıye bındı yarın bır bakalım ne sacmalıyor bu motor...

Umarım tek sorun aküdür de değiştirip kurtulurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yelkovanlı, akrepli saatleri ilk bakışta anlayamam, 90'lıyım yeni jenarasyonum ben bıraz büyüyünce dırek bılegımde Casio'nun G-Shock modeli dijital saatiyle buldum kendimi

10-11 civarı yaşlarıma kadar saat takmışımdır heralde sonrasında bılegımde uzerınde camı olan her ne varsa feci şekilde kırılarak can verdi...

Neyse büyüdükçe alıştım tabi akrebine de yelkovanina da ancak hala dijital saatler kolayıma gelir ama kendime inat bunu motoruma takmayı dusunuyorum...

Bunu takıcaksam öyle bir yere takmam lazım ki gidon da emanet durmasın...
    Ama sonra düşündüm şöyle bir sorunum var, kendi tasarladığım gidonlardan bir tanesini motoruma takmayı dusunuyorum ve o gidon tasarımlarının cogunda düz alan yok... Eğer bu malzemenin gidonu tutan deliğinin kenar kısımlarında bunu hesaba katmamışlarsa şimdiden aranızdan bu parcayı benden almak ıcın alıcılar cıksa ıyı olur çünkü çok hafif kavise bile dayanamayacaksa takamam, yada alo tornacı gel beni kurtar der bir şekilde istediğim yere takarım onu, her neyse yazımın sonuna dogru gelırken saatten de soğumaya başladım ilginçtir... hatta cidden çirkin bir şey en azından virago ya gitmez bu ama güzel görünmesini nasıl sağlarım bu konuda düşüneceğim...

Neyse alternatiflerimiz arasında bulunsun

Bir diğer düşündüğüm malzeme ise sosis çanta...

İşte çantamızın resmi:

Bu arkadaşımız da resimden göründüğü kadarı ile feci dandikmiş gibi bir ifadesi var umarım Armode denilen firma bu çantayı uzun ömürlü yapmıştır çünkü daha burada yazarken o ıkı parlak klipsin Antalya neminde yeşilleneceğine turunculaşacağına kalpten inanıyorum neyseki bunların olmaması ıcın o şeylere vernik, şeffaf oje ve WD40 sürecek kadar uğraşmayı seven bir adamım...

Bunu öyle her insan gibi gidonun orda farın hemen altına takacağımı sanıyorsanız yanılırsınız (Allah utandırtmasın planladıgım şey olmazsa paşa paşa gidonun orda farın hemen altına takacagız her ınsan gıbı) bu resimde görmüş oldugunuz çantanın ustundeki gereksiz kuş arkadaşı yok edip şu saçma sapan püsküllerini kesip çantanın derisini biraz hırpalayıp motorun şaftının oldugu arka lastiğin sol kısmına takacağım...

Çantanın içine satın aldığım Held marka brandayı koymayı planlıyorum muhtemelen bu sosis çantaya girecek kadar büzüştürebilirim onu, ilkokulda çok iyi kitap defter tepiştirirdim çantama, epey tecrübem var...

Bu alttaki resimde görmüş oldugunuz çanta 130 lira ve Held marka
    Kalite kendini ne kadar belli ediyor değil mi?

Ama 130 tl verdiğim bir çantayı acımasızca kesip biçecek kıvamda değilim sadece alternatif olarak sizlere bu ürünü tanıtıyorum...

Bir diğer güzel çantamız ise yine Held...

bu çantanın fiyatı ise 300 Türk Lirası...
    Kendini gereksiz püskül, çaylak gidon, up uzun sissy bar fantezilerinden uzak tutan klasik,chopper,cruiser,bobber,custom kullanıcılarına şiddetle tarafımca önerilir...

Benim tercihim olacak olan Çantanın fiyatı 35, saatin fiyatı 40 türk lirası...
    Sevgiler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 AM ----------

Böyle harika tasarımları olan bir şirketin başındaki elemanlardan biri olabilmeyi o kadar isterdim ki... Umarım ileride benim de sektörde kendimi gösterme şansım olur da iyi bir yerlere gelirim, buyrun arkadaşlar bu adamlar benim gibi kıl insanların taleplerini karşılıyorlar yalnız bıraz paranızın bol olması lazım ben sadece bakmakla yetiniyorum ancak bır kask satın alıp bu sıtedekı desenlerı yapabılırım bır gun...

İste Ağızları açık bırakan firma "Ruby" Costume

http://www.boutiqueruby.com/

Türkiye de bayileri bile var
    BEYMEN BLENDER
    Karakol sokak No 10
    Nişantaşı - İstanbul
    Bu da telefon numarası o Beymen'in, 0212 373 48 00

Kendinize özel kask tasarlayıp bunun siparişini verebiliyorsunuz, Beğeneceksiniz...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Topigi daha once gormemisim.
    Bu aksam gordum.
    Genelde ilgimi çekmez boyle basliklar ama anlatim tarzin ilgimi çekince bastan sona okudum.
    Yazdigin gibi hakikaten kil adamsin.
    20 yil sonra muhtemelen hala bu topicte senin bitmemis motosikletini tartisiyor olacagiz.
    Allah motosikletine sabir versin.

Bunlarin disinda cruiser motosikletler ilgi alanima girmemekle beraber, 535 ve Kawasaki'nin VN serisini begenirim.
    Tasarim olarak harika motosikletler oldugunu dusunuyorum.
    Fakat bir cruiser satin alsam, sanirim tercihim VN olurdu.
    Yok eger bir 535 alsam, motosiklete ellesirmiydim?
    Hayir.
    Ben orjinal halini çok seviyorum bu motorun.
    Sanirim en fazla biraz daha kromaj isterdim.

Tabii isin sanatsal boyutu senin ilgi alanina girdigi için zevkler ve renkler tartismasina girmeyecegim.

Anlayabildigim kadariyla hiçbir zaman motosikletinden tam olarak memnun olamayacaksin.
    Fakat ugrasin hos bisey.
    Ama benim daha hosuma giden sey, bu kadar detayin analizini yapabilecek bir beyne ve bilince sahip olman.
    Seni yetistiren aileni ve ogretmenlerini tebrik ediyorum.
    Kolay gelsin.
    Fransa'dan yardim edebilecegim bisey olursa, çekinme.....
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Yamaha Virago XV535
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayir.
    Ben de aynı fikirde olduğum için backrest i de sosisi de söktüm.

Barışım bende Held değil de Hein-Gericke marka branda var, aynı ebattadır muhtemelen. O sosise sığdırmak için brandayı ortasından kesmen filan gerekebilir. Şaftın yanına çantayı takmayı başarırsan içine iki tane tornavida salla, bırak dursun orda kendi kendine.

Motosikleti
    fjr1300-bmwgs 1150
    güle güle kullan arkadaşım..hakikaten insanın ayaklarını yere bastıran (güvenlik bakımından) çok şık görünen ama bir müddet sonra gazını yeterli bulmayacağın nbir motor almışsın..(üzülme tüm cruizerlerde durum farklı değil.)..üzerinde çok değişiklikler göreceksiniz demişsin umarım orjinalliğine zarar vermessiin..mesela boyasına...Bu tür makinaların bir civatsasının bir sökülüp takılırken lekelenmesine hiç kıyamam..ama şimdi ne dersek diyelim sen kafandakini yapacaksın..ne diyelim..hayırlı uğurlu olsun..kazadan beladan uzak ol ..

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    BreakerRuz resmini koydugun gidon saatini ben 2-3 yildir kullaniyorum. Ilk basta cok sik duruyor fakat zamanla uzerindeki kromaji kucuk kucuk atiyor... Ayrica yagmurlu havada icine su alip buhar yapiyor... Fiyati highway hawk'inkilere gore baya iyi fakat boyle dezavantajlari var... Almadan once bir daha dusunmek isteyebilirsin...

Canta konusunda da soyleyecegim, armode'lar 1-2 ay sonra yirtiliyor... kendilerini koyverip sarkmalarindan bahsetmiyorum bile... Bence 150-200 YTL verip, 1-2 ay sonra cope atacagina, ya daha iyi birseyler almaya calis ya da hic alma... Ben atmamakta inat ettim, ayda bir cantaciya gidip diktiriyordum ... Sonra yeter dedim ve Held aldim. Onlar bile zamanla kendini koyveriyor
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topigi daha once gormemisim.
    Bu aksam gordum.
    Genelde ilgimi çekmez boyle basliklar ama anlatim tarzin ilgimi çekince bastan sona okudum.
    Yazdigin gibi hakikaten kil adamsin.
    20 yil sonra muhtemelen hala bu topicte senin bitmemis motosikletini tartisiyor olacagiz.
    Allah motosikletine sabir versin.

Bunlarin disinda cruiser motosikletler ilgi alanima girmemekle beraber, 535 ve Kawasaki'nin VN serisini begenirim.
    Tasarim olarak harika motosikletler oldugunu dusunuyorum.
    Fakat bir cruiser satin alsam, sanirim tercihim VN olurdu.
    Hayir.
    Sanirim en fazla biraz daha kromaj isterdim.

Tabii isin sanatsal boyutu senin ilgi alanina girdigi için zevkler ve renkler tartismasina girmeyecegim.

Anlayabildigim kadariyla hiçbir zaman motosikletinden tam olarak memnun olamayacaksin.
    Fakat ugrasin hos bisey.
    Ama benim daha hosuma giden sey, bu kadar detayin analizini yapabilecek bir beyne ve bilince sahip olman.
    Seni yetistiren aileni ve ogretmenlerini tebrik ediyorum.
    Kolay gelsin.
    Fransa'dan yardim edebilecegim bisey olursa, çekinme.....
    Sanırım Fransa'da akşamdı, Türkiye'ye gore sabahın 5 i gibi bakıyordun konuya, ben de nasıl olsa bır sey yazmaz gecer gıder dıye beklemedım sabah gordum yazını 20 yıl sonra başka bir motosikletin canını yakıyor olabilirim o sırada altımdan bir de Kawasaki VN800 Drifter (Indian Replica) geçer umarım, çünkü Virago 535'den daha çok beğeniyorum...

Bizim alanımızdaki, bölümümüzdeki insanlar zevkler ve renkleri tartışmayı sever çünkü kendimizi tek bir akıma zevke baglayıp at gözlükleriyle yolumuza devam edersek ne dünyada ne yapılıyor haberdar olabılırız ne de ortaya cıkarttıgımız işte özgünlük sağlayabiliriz...

Mesela bundan sonraki motorumda da New Age bir akım deneyebilirim bir tane Honda Shadow 750 Spirit alıp... Çünkü o motor bunu kaldırabilir,bol kromajı, hafif uzun bir ön maşayı, V gidonu vs vs..., ama VN800 Drifter New Age kaldıramaz, fakat bizim işimiz hep "Neden kaldıramıyor" ile ilgili bilmem anlatabildim mi...

Dediğin gibi bir tatmin olamama duygusu hep mevcut bundan kurtulmakta güç malesef, biraz önce üstte koydugum Ruby şirketinin başındaki elemanlar Fransız, cidden sanat yapan sanatçıya saygısı olan bir ülkedesin tadını çıkar, bir fular ve o Ruby kasklardan satın alıp Vespa'mın ustunde "Le vent nous portera" yı dinlerdim senin yerinde olsam o sokaklarda, yok ben Noir Desir ve Vespa sevmiyorum diyorsan Honda Fireblade ve K-Maro dan "Les freres existent encore" diyorum sana, güzel dileklerin ve iyi niyetin için çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------

O sosise sığdırmak için brandayı ortasından kesmen filan gerekebilir.
    Süper açıklama çok beğendim

Eğer branda sığmazsa oraya o çantanın içine biber gazı koyacagım, gerçi gidona yakın bir yere takmak ıstıyorum onun ıcın bir cep ama bilemiyorum bakıcaz artık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------

Alıntı kalsit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kullan arkadaşım..hakikaten insanın ayaklarını yere bastıran (güvenlik bakımından) çok şık görünen ama bir müddet sonra gazını yeterli bulmayacağın nbir motor almışsın..(üzülme tüm cruizerlerde durum farklı değil.)..üzerinde çok değişiklikler göreceksiniz demişsin umarım orjinalliğine zarar vermessiin..mesela boyasına...Bu tür makinaların bir civatsasının bir sökülüp takılırken lekelenmesine hiç kıyamam..ama şimdi ne dersek diyelim sen kafandakini yapacaksın..ne diyelim..hayırlı uğurlu olsun..kazadan beladan uzak ol ..
    Çok teşekkür ederim, bu segmentteki bir çok motosiklet, kullanıcısına belirli bir müddet sonra yeterli gelmeme ihtimali ile karşı karşıyadır zaten motorumun ortasiklet oldugunun bilincindeyim.

Merak etmeyin sırf motoru degısık gosterıp farklı olucagım dıye motoru katletmem, calısmalarımda hep "geriye dönüşü mümkün" seyler ortaya cıkartmaya calısıyorum bende zaten, Airbrush için de bir tane çıkma yakıt tankı ve arka camurluk satın almayı dusunuyorum ebay den, Motorumun yakıt tankında ıkı ufak gocuk var onlarıda duzelttırmıyorum orjınal boyası degısmesın dıye zaten. Orjinallik konusunda hassasımdır aslına bakarsanız motoruma baktıgınızda hep yaptıgım seylerın genel olarak motorun hatlarını bozmadıgını aksine destekledıgını gorursunuz, ilk gırıstıgım proje degil bu,91 model bu motordan daha fazla kapalı garajda yatmıs bır CRX e sahibim, onuda JDM-OLDSKOOL kültürüne göre modifiye ediyorum o projem yüzde olarak bundan çok çok ileride,Sponsorum bile var onda

İşte Crx'im...

06AS9595 - Barış Keskin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BreakerRuz resmini koydugun gidon saatini ben 2-3 yildir kullaniyorum. Ilk basta cok sik duruyor fakat zamanla uzerindeki kromaji kucuk kucuk atiyor... Ayrica yagmurlu havada icine su alip buhar yapiyor... Fiyati highway hawk'inkilere gore baya iyi fakat boyle dezavantajlari var... Almadan once bir daha dusunmek isteyebilirsin...

Canta konusunda da soyleyecegim, armode'lar 1-2 ay sonra yirtiliyor... kendilerini koyverip sarkmalarindan bahsetmiyorum bile... Bence 150-200 YTL verip, 1-2 ay sonra cope atacagina, ya daha iyi birseyler almaya calis ya da hic alma... Ben atmamakta inat ettim, ayda bir cantaciya gidip diktiriyordum ... Sonra yeter dedim ve Held aldim. Onlar bile zamanla kendini koyveriyor
    Alp abi soğuttun beni saatten zaten soğumaya meğilliydim böylece beni masraftan kurtardın sağol, sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş armode sosis çantanın fiyatını o yazımın en sonunda yazdım ben 35 lira... yanı yırtılıp parcalansada pek uzulmeyecegın bır degerde... ben onun içine saç levha kesip oturturup eger iyice kendini bırakırsa...

Hele şükür sizlerde tecrübelerinizi paylaşmaya başladınız 40 lira 40 liradır saat masrafından kurtuldum yaşasın Ama sosise branda sıgmasa da alacagım bır tane

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------

Dükkana gıdıp su motorun aku işi ile ilgilenecegım ama babam crx le gitmiş bugun dükkana taksiye para vermekte içimi acıtıyor hep motora yapacaklarımdan gidiyor...

Neyse gıdıp bakayım neymıs bu arıza...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Evet arkadaşlar bugun motoru ustamla bir kez daha tecrübe ettik, sustuculardan çok tatlı patlamalar geliyordu bugun sureklı havai fişek patlatırmış gibi,bugun yemiş oldugum küfürlerin sayısını dusunmek bıle ıstemıyorum o yuzden, motor yolda gıderken devırden dusuyor sonrasında gucunu yenıden toparlıyordu,bu calısmadan oncekı BORRR sesi de bu teklemede "sulu benzin" in oyunlarıymış meger... Allahın belaları kime guvenecegımı sasırdım artık, gıttım katkı ve temızleyıcı ozellıgı olan resımde gormus oldugunuz malzemeyı satın aldım pıyasadakı en ıyılerden bırısı aklınızda bulunsun basınıza benımkı gıbı bır olay gelmesede her 5000 km de bır bunu motorunuza uygulayın...

fiyatı 13 lira...
    Motorum hala tekliyor ama çok çok azaldı ilk başta kullanılacak gibi değildi,20 tl lik benzın alıp bu şişenin 4 de 1 ini döktüm yarın bıraz daha ekleyecegım yavaş yavaş atacağız kiri pisliği artık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yarın öğlen kask ve branda geliyor kargodalar şu an, Feyizoğlu ile görüştüm, eger kask ve branda da merak ettıgınız seyler varsa şimdiden yazın yarın ona göre fotograf cekeyim...

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler