Yazdım cevap dostum
Yazdım cevap dostum
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
viragomu yaza kadar biraz aksesuar eklemek istiyorum önerileri olanlar xv 535 icin tesekkürler
Küçükler ot gibidir, büyükler ise rüzgar: Rüzgar ne yöne eserse, otlar o yöne eğilir.[COLOR="Silver"][COLOR="Gray"][I]:silent:[/I][/COLOR][/COLOR][COLOR="SandyBrown"][B][I][/I][/B][/COLOR]
ben aynaları ve elcikleri değiştiricem.ön cam takıcam.muhtemeln didonu daha düz bir didon ile değiştiricem.bir ihtimalda eksozlar ile oynarım.tabii önce motorun tamirden çıkmasını beklemem lazım )
sana kolay gele elcik bende isterim eksoz ve didonda oynamam motor bitince buraya resim atsana...
Küçükler ot gibidir, büyükler ise rüzgar: Rüzgar ne yöne eserse, otlar o yöne eğilir.[COLOR="Silver"][COLOR="Gray"][I]:silent:[/I][/COLOR][/COLOR][COLOR="SandyBrown"][B][I][/I][/B][/COLOR]
http://www.louis.de/_40820ee4d787cc3...=wgr&grwgr=460 buraya didon lara bak fiyat kiyaslarsin...
egsozlarda burda...
http://www.louis.de/_40820ee4d787cc3...22&new_step=36
Motorun tamirden çıkması lazım.parça bekliyoruz.Didonlara baktım motora oturunca nasıl bir didon açısı benim için uygun olur ona göre model bakıcam."T" ye yakın bişey istiyorum.İşyerinin çalıştığı atelyöler var ordan ayarlarım.Ön cam olayını daha önce anlaştım ancak arıza çıkınca kaldı.çantalarım var zaten.Elcik ve aynalarda eskimiş olduğu için mecburiyetten değişecek.Eksoz içinm en uygun fiat smokeeksoz diye bir firma var yerli sanırım ona yaptırırım ama kesin değil.
sayfamıza bekleriz...
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...1650549?ref=nf
Merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaar
Uzun zamandır uğramıyordum siteye, pm leri cevapladım msn leri ekledim geldim
bilgisayarıma format atılması gerekiyor sitelere çok yavaş giriyorum ve sayfaları geç görüntüleme sorunlarım var...
PC yi yenileyebilirsem devam buradan
Sevgiler herkese yeniden
Selam herkese...konuyu yakından takip ediyorum. aranıza yeni katıldım...bursa dan xv virago sahibiyim...
konu ve arşiv için barış teşekkürler...
HONDA SHADOW 2007- (TURUNCU SİYAH) SAHİBİ:bounce:
saygılar abicim hoşgeldin
arkadaşlar ben motoru yaklaşık 1 haftadır çalıştırmıyorum... acaba 10 gün daha çalıştırmasam bir problem olur mu?
Sorunu telefondan konuşup çözdük söylediğim gibi bilgisayarım bitkisel hayatta
Bağlantı şeması için teşekkürler
Virago sahipleri önceki sayfalarda paylaştığımız "repair manuel" kitabının çıktısını mutlaka alsın kendine...
Motorunuzu bilmeyen bir ustaya emanet etmek zorunda kalabilirsiniz, iyi bilen bir ustanın bile bir civatayı takarken tereddutleri olabilir, kendiniz bir şeyi söküp takmanız gerekebilir vs...
2 gündür üst üste motoruma alıcılar çıkıyor satmak istemiyor olsam da istediğim motorlara geçmek için bunu elimden çıkarmam gerekiyor ancak bir daha 18 binde parıl parıl parlayan bir motor nah bulurum gibi geliyor bana
inşallah istediğin gibi tertemiz bi makineye daha sahip olursun.. onları bulmak için de bundan vaz geçmen gerekiyor malesef..
bu arada ben yasin, geçenlerde hüseyin ustaya birlikte benim amortisörleri götürmüştük konuyu senin motorun olduğunu bilmeden tesadüfen gördüm ve baştan sona okudum ellerine sağlık
Ooooo merhaba
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, vn800 drifter ilk hedefim ancak büyük ihtimalle bütçeme yeten bir drifter bulamayacağım bu yüzden shadow ve dragstar arasında kalacağım vt750 nin de bütçeme uyanını bulmak zor olacaktır sonra birden kendimi dragstar ın üzerinde bulacakmışım gibi geliyor...
Yada kim bilir ikinci dünya savaşından yeni çıkmış ülkelerin ürettiği Triumph lara BMW lere binerim...
Benim için önemli olan şey bindiğim araçların bir dönemi yansıtması ve onu benimle birlikte gittiği yerlere sıçratması...
Önemli olan ne bulursam bulayım hemen onun adına da bir konu açıp tüm deneyimlerimi paylaşacağım, motoru parçalayacağım... benden önceki sahibinin ne haltlar yemiş olduğunu hep beraber göreceğiz... ama tabi önce Virago'm gitmeli ama aynı zamanda onu satarak bir aptallık yapacağımın da farkındayım
ben yapılan işlemden memnun oldunuz mu diye Peugeot dükkanına uğradım ama sen tabi çoktan gitmiştin. Eğer her hangi bir sorunun olursa her zaman Hüseyin ustanın dükkanına uğrayabilirsin elinden gelen yardımı yapar, en yakın zamanda tekrardan görüşmek üzere
bu aralar motora binemiyorum memnun olup olmadığımı görücez artık
sende istediğin gibi bir makineye kavuşursun acele etme biraz tadını çıkar virago'nun
bu arada crx ile oynarsın artık
arkadaşlar motorumu alalı yaklaşık 2 ay falan oluyor iki nedenden ötürü henüz daha 20 metre kullanabildim. birincisi ehliyetim olmaması ve birkaç haftaya kadar ehliyetimin gelmesi, ikincisi de havaların yağmurlu olması.
Motorum garajda duruyorken "pass" tuşuna basıp selektörü deneyeyim dedim ancak çalışmadığını farkettim.
acaba selektör olmadan motor kullanmaya başlasam sorun yaşar mıyım? gereksiz mi yoksa?
Umarım
Crx'in keyfi yerinde bakıma girdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------
Gereksiz olur mu hiç?
Hatırlarsan telefonda konuşmuştuk gündüz hep uzun farların ile gezmelisin.Aydınlatmanın her türlüsü motosiklette çok önemli. Pass tuşunun tamiri mümkündür,bir sayfada repair manuel in linki olacaktı konuda onu pc ne indirip kendin de sökebilirsin pass'i.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)