Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

Yamaha Virago 535 için projeler ve paylaşım konusu

REKLAM ALANI
    protdeaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kşın inşallah..
    Barış, geçmiş doğum günün kutlu olsun.
    Bir süredir yoktum ortalıkta, bir süre daha da olamayacağım fakat bil ki bu başlık hep aklımda. Bulduğum her fırsatta takip ediyorum, biliyorsun.
    Maşallah canavara her yenilik yakışıyor ve hala çok güzel görünüyor. Kolay gelsin, kendine dikkat et ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha XV535N

evet dostlar ben de böyle bir makina buldum yorumlarinizi beklerim teknik özellikler:

1996 imalat 14.500 km de
    Küçükler ot gibidir, büyükler ise rüzgar: Rüzgar ne yöne eserse, otlar o yöne eğilir.[COLOR="Silver"][COLOR="Gray"][I]:silent:[/I][/COLOR][/COLOR][COLOR="SandyBrown"][B][I][/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    Alıntı Perforator adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet dostlar ben de böyle bir makina buldum yorumlarinizi beklerim teknik özellikler:

1996 imalat 14.500 km de
    fena durmuyor motor hakkında daha fazla bilgi edinebilirsek daha çözüm odaklı yorumda bulunabiliriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

Alıntı protdeaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barış, geçmiş doğum günün kutlu olsun.
    Bir süredir yoktum ortalıkta, bir süre daha da olamayacağım fakat bil ki bu başlık hep aklımda. Bulduğum her fırsatta takip ediyorum, biliyorsun.
    Maşallah canavara her yenilik yakışıyor ve hala çok güzel görünüyor. Kolay gelsin, kendine dikkat et ;)
    Eyvallah abi, şu sıralar beyaz yanak arayışına girdim bir bulabilirsem güzel şeyler ortaya çıkacak,sağol yorumun için

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Motorun sesini merak ediyordunuz...

http://www.youtube.com/watch?v=C_thEDrZYfY

Merhaba,
    motora yeni başlayacağım, şu an GV 250 modelini araştırıyorum ama bir yandan da bu motorun ebatları bana küçük gelir mi diye de düşünüyorum (183 boy 88 kilo). Siz ne dersiniz acaba 4500-5000 TL arasında 2.el GV250 mi yoksa Virago 535 (temizinden bulabilirsem tabi) mi???

Oz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125 (2005) - Ybr125 (2012) Yzf125 (2012)
    Alıntı serx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    motora yeni başlayacağım, şu an GV 250 modelini araştırıyorum ama bir yandan da bu motorun ebatları bana küçük gelir mi diye de düşünüyorum (183 boy 88 kilo). Siz ne dersiniz acaba 4500-5000 TL arasında 2.el GV250 mi yoksa Virago 535 (temizinden bulabilirsem tabi) mi???
    Gv 250 nin kalıbı viragoya göre daha büyüktür. Shdown gibi birşeydir..! Ben kullandım bir ara bir 5 ay kadar. Güzel bir motor. Kıyas edilirmi viragoyla edilemez birisi 5.30 birisi 2.50 birisi yamaha birisi hyo..! Ama cidden sorunsuz bir motordu..!

Ayrıca zamanında 1100 viragoda vardı bizde herşeyi geç şehir içinde binmek işkence gibiydi ağırlığından ötürü. Fakat o sesi yokmu o sesi gök gürültüsü herkes geldiğini anlıyordu motorun..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Merhaba,
    Virago 535 bir başlangıç motoru değildir.

Viragodan daha şişkin bi makina GV250, bu sebepten dragstar 250 yada gv250 sizin için ideal tercihler olacaktır.

Teşekkürler ilginiz için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Teşekkürler ilginiz için.
    Sevgiler...

Otomobilim için beyaz yanakları temin ettim yakında uygulayacağım, motosiklet için de konuştum ancak ön tekerimde iç lastik olduğundan ötürü işler karıştı...

Yakında detaylı resimleri eklenecek ilgililerine...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Otomobilime yaptığım beyaz yanak uygulamasını buradan görüntüleyebilirsiniz:

http://forum.hondam.com/index.php?topic=896.0

Motosikletim için görüşmeler sürüyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bugun yan dükkanımız olan YUASA akü'ye çektik motoru malum kış geliyor. Motoruma güzel bir yer ayarladık orada, tüm kış lapa lapa kar yağarken sımsıcacık camekanlı salonda kendini sergileyecek, lastiklerinin tabanına kadar temizledim. Üstelik mağazaya uğrayan müşteriler motoru yakından inceleme fırsatı da buluyorlar, biraz teşhir amaçlı sergileniyormuş gibi de oldu aslında, aküsü de YUASA zaten...

En yakın zaman da bir kaç fotoğrafını daha eklerim, şu sıralar otomobilime uyguladığım beyaz yanak projesi ile alakalı olarak Atlas firması ile görüşmekteyim,kendilerinden motosikletime uygun bir beyaz yanak seti bekliyorum...

Motosikleti
    Yamaha Virago XV535
    Uzun zamandır yoktum, sissy bar çok yakışmış. Nikelaj mikelaj takma kafana diyeceğim ama takarsın, biliyorum.

Bu arada hava filtresi kapağı meselesi vardı, soldaki biraz önde diyordun. Ne oldu o mevzu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı innocentbystander adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır yoktum, sissy bar çok yakışmış. Nikelaj mikelaj takma kafana diyeceğim ama takarsın, biliyorum.

Bu arada hava filtresi kapağı meselesi vardı, soldaki biraz önde diyordun. Ne oldu o mevzu?
    Epeydır yoktun cidden abi, merhabalar yeniden

Sissybar eski haline gore epey parlıyor ama yıne de baktıgımda gozumu alacak kadar ışıl ışıl olmadığı için canım sıkkın hepsi bu...

Onu defalarca söktüm abi, gerıye gelmıyor ayakları tam oturuyor ve oyle duruyor bır turlu anlam veremıyorum, normaldır dıye gecemıyorum cunku gıdonu tam kırdıgımda o kapağa değiyor maşa...

Önümüzdeki hafta beyaz yanak işim belli olacak biran önce gelsin istiyorum artık...

Motosikleti
    Yamaha Virago XV 535 ( 1997 )
    Merhaba
    Bir virago kullanıcısı olarak bu konuyu görmewk çok hoşuma gitti . El bebek gül bebek kullandığım motorun bu kadar ilgi çeken bir motor olması beni şaşırttı doğrusu .
    Çalışmalarını daha öncede görmüştüm BreakerRuz arkadaşım eline emeğine sağlık
    Bu arada bir yerde sormuşun ankaralı viragocu yokmu diye . Ben Ankaralıyım ama İstanbulda yaşıyorum . Bayramda Ankaraya gelmeyi planlıyorum umarım görüşürüz . Bu arada benim viragoya ön disk lazım temin edebilceğim bir yer bilen varmı acaba ? Yamahanın yetkili servisleri dışında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

bu da benim virgaom

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun taş gibi motordur.kazasız sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı shoparr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Bir virago kullanıcısı olarak bu konuyu görmewk çok hoşuma gitti . El bebek gül bebek kullandığım motorun bu kadar ilgi çeken bir motor olması beni şaşırttı doğrusu .
    Çalışmalarını daha öncede görmüştüm BreakerRuz arkadaşım eline emeğine sağlık
    Bu arada bir yerde sormuşun ankaralı viragocu yokmu diye . Ben Ankaralıyım ama İstanbulda yaşıyorum . Bayramda Ankaraya gelmeyi planlıyorum umarım görüşürüz . Bu arada benim viragoya ön disk lazım temin edebilceğim bir yer bilen varmı acaba ? Yamahanın yetkili servisleri dışında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

bu da benim virgaom

Anıl bey merhaba sizi sahibinden.com üzerinden tanıyorum, internette Viragosunu satan herkesi tanıyorum zaten Sanırım siz de bir enduro makınaya gecmeyı dusunuyorsunuz ılanınızda tarz degısıklıgı yuzunden satılık dıyordu cunku...

Ankara da 3 Viragocuyuz şu an, elbette 4,5,6... isteriz, zamanla olacak bır sey sonucta bu...

Ön diski araştırıp buradan yada sahibinden.com uzerınden "shoparr" account unuza elımdekı bılgıyı yollarım,
    gorusmek uzere

Barış Keskin

Motosikleti
    Yamaha Virago XV 535 ( 1997 )
    satmak istemiyorum aslında ama 2 motor fazla geliyor bakalım eğer yer sorununu çözersem satılıktan kaldırcam enduroya geçecektim bineceğim tek enduro super tenere 750 veya triumph tiger idi ama ikisinede bindim ya bana göre değil enduro chopper is life :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------

He burada belirteyim benim motorum öyle kapalı garaj uzun yolda kullanılmış bir motor değil . Hergün her saat her hava şartında kullanılmış ama itina ile bakılmış bir motor . sadee yağmurlu gecelerde önlem olarak brandam var o kadar gezdim tozdum 1200 km lik gezilere çıktım ettim ve hala dipdiri

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı Perforator adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1996 imalat 14.500 km de
    Tam yazıcaktım bu motor TR de dğil diye Arkadaşın Frankfurt'tan yazdığını farkettim )
    Uzun süre sonra tekrar merhaba dostum.Bir ara servis filan aramaktan soğumuştum motordan.Bu pazar günü Yamaha yıldız ticarete Kadir ustaya emanet ettim motoru.Şimdi fiyat ve süre bilgisini bekliyorum.Kendilerine sürenin hiç önemli olmadığını, uygun ve orjinal olmasının önemli olduğunu ilettim.Motor hayırlısı ile çıktıktan sonra daha önceleri yazdığım şeyleri tamamlamaya çalışıcam.Senin sissy bar bana göre güzel ancak fiyatı orj olduğu için bana çok yüksek geldi.Ebay den ayna araştırıyorum.Ne yalan söyliyim şu ateş kitide hoşuma gitti valla.Trafikte motorları taciz eden ...içlere arkadan yanaştığı zaman böyle bir alev topu göndersem hiç fena olmaz
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    madem konu açıldı,elimde 2.el virago 535 motoru ve aksamı var,nasıl değerlendirsem acaba,bi tane şase bulup motoru yeniden mi yapsam elimde sadece motoru var;racing sevmeme rağmen,bu motor çok hoşuma gitti,toplayabilirmiyim acaba

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem konu açıldı,elimde 2.el virago 535 motoru ve aksamı var,nasıl değerlendirsem acaba,bi tane şase bulup motoru yeniden mi yapsam elimde sadece motoru var;racing sevmeme rağmen,bu motor çok hoşuma gitti,toplayabilirmiyim acaba
    Motorun durumu nedir dostum?parça olarak satmayı düşünürmüsün veya motoru komple satmayıdüşünürsen fiyat ne olur?Model yılı km v.s nelerdir.

bu ayna çok hoşuma gitti?Bu tip birşey alıcam
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Side-...item5ad40c411b
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

27. sayfa BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler