Yamaha Virago 535 için projeler ve paylaşım konusu
Reklamlar
-
08 Ağustos 2009, 10:10
Şu çantayı keşfedince tüm kafamdaki şeyler alt üst oldu...
Normalde siyah bir armode alacaktım fakat bunlardan bulursam eğer, üstündeki Harley Davidson logosunu söküp biraz karartırsam tam motorumun koltuklarının renginde olur çantam, daha şık durabilir, kafam karıştı ciddi şekilde.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2009, 13:29
Ben şaftta deriheybe hoşdurmaz diye düşünüyorum.onun yerine hoş birkutu icat edip kromaj yapılırsa ve plakalkta kromajlı birşekilde aynı alanda bulunursa daha hoş bir görüntü olabilir.
benaynalardan memnun değilim zaten çok büyük normalde dik tutarak kullanıyordum.Şunlardan düşünüyorum(!).Motora kışın koruma demiri,cam ve ayna ilavesiyapıcam.Eksoz ve sis farınıda ilave etmeyi düşünüyorum.birdo virago gidonları hoşuma gitmiyor.Dönüşlerde pek rahat edemiyoum.Bunun yerine bira yüksek T gidon düşünüyorum.Kışın bunları yapmakdaha uygun olabilir.Bugun Bir yetkili yamaha servisine daha götürücem motoru ve senden gelecek cavpla beraber karar verip bırakıcam biryere artık.bu sezon benimiçin bitti maalesef parçalar minimum 6-8 hafta arası geliyormuş.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MI03-...=p4506.c0.m245
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MI02-...=p4506.c0.m245
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
08 Ağustos 2009, 14:06
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Ben şaftta deriheybe hoşdurmaz diye düşünüyorum.onun yerine hoş birkutu icat edip kromaj yapılırsa ve plakalkta kromajlı birşekilde aynı alanda bulunursa daha hoş bir görüntü olabilir.
benaynalardan memnun değilim zaten çok büyük normalde dik tutarak kullanıyordum.Şunlardan düşünüyorum(!).Motora kışın koruma demiri,cam ve ayna ilavesiyapıcam.Eksoz ve sis farınıda ilave etmeyi düşünüyorum.birdo virago gidonları hoşuma gitmiyor.Dönüşlerde pek rahat edemiyoum.Bunun yerine bira yüksek T gidon düşünüyorum.Kışın bunları yapmakdaha uygun olabilir.Bugun Bir yetkili yamaha servisine daha götürücem motoru ve senden gelecek cavpla beraber karar verip bırakıcam biryere artık.bu sezon benimiçin bitti maalesef parçalar minimum 6-8 hafta arası geliyormuş.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MI03-...=p4506.c0.m245
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MI02-...=p4506.c0.m245
Şaft,arka maşa,arka tekerin yakınlarında her hangi bir yer...
Bu oldskool ve bobber kültürlerinde sosis çantanın genelde takıldığı yerlerdir üstte yazdıklarım. Motorunun uzerınde denedıgın tema, akım her ne ise ona göre seçmelisin tabi ki aksesuarlarını.
Seçtiğin aynalar çok kendinden emin aynalar, illa ikisinden birini düşünüyorsan 2. koyduğun seçeneğin daha fazla uyabileceğini söyleyebilirim.
Ben de gidonu değiştirebilirim fakat çok orjinal bir şeyler ortaya çıkarmak için çok düşünmek gerekiyor kafama yatmıyor bir türlü tasarımlar ben de dokunmuyorum o yüzden.
Gidip konuşayım bakalım usta ile ne yapmış senin yataklar ve kolları...
Bu akşam da haber çıkmazsa unut sen benim ustamı, sadece daha fazla beklemene sebep olacak.
-
09 Ağustos 2009, 00:38
-
10 Ağustos 2009, 00:25
-
10 Ağustos 2009, 00:56
-
10 Ağustos 2009, 01:11
Neden ötürü daha önce almamışsın peki abi?
Crx verelim
-
10 Ağustos 2009, 01:15
Hocam Hayırlı Günlerde Kullanmak , Kazasız Belasız Kullanmak , Motorunun Seni Yollarda Bırakmama DileklerimLe x))
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
-
10 Ağustos 2009, 01:17
Çok teşekkürler, sonuncu dileğine bu aralar çok ihtiyacım var elektrik sorunumu çözene kadar
-
10 Ağustos 2009, 01:20
Motosiklet Eğitmeni
BreakerRuz adlı üyeden alıntı
Neden ötürü daha önce almamışsın peki abi?
Crx verelim
Benim motosiklet kullanmaktan anladigim seyle, onun motosiklet olmaktan anladigi sey baya bi farkli.
CRX içinse sagol.
Otomobil sevmem.
Fakat mecburen kullaniyorum.
Ihtiyaç.
Motosikletteki savurganligimin aksine, otomobilde ekonomik modeller tercih ederim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
10 Ağustos 2009, 01:37
coq adlı üyeden alıntı
Benim motosiklet kullanmaktan anladigim seyle, onun motosiklet olmaktan anladigi sey baya bi farkli.
CRX içinse sagol.
Otomobil sevmem.
Fakat mecburen kullaniyorum.
Ihtiyaç.
Motosikletteki savurganligimin aksine, otomobilde ekonomik modeller tercih ederim.
Crx'i otomobil kategorisine sokmak pek doğru değil daha çok karting ,go-kart diyebiliriz. Bir M3 bile size CRX in zevkini vermez konu güç değil aracın tasarımı ve kullanıcıya hissettirdikleri...
Öte yandan güçlü motoru ve hafifliği sayesinde 2009 model benzinli 1.6 motor hacmine sahip bir aile aracı ile ciddi şekilde kapışabilir yakıt cimriliği konusunda.
2005 model Honda Civic otm. aracımızdan da az yakıyor mesela...
Şu da var, yolda gereksiz artislikleri ile size dersini vermeniz için yalvaran şehir eşkiyalarına ağzının payını vermek için araca 7800 devir çevirttirirseniz, işte o zaman hız göstergesine değil benzin göstergesine bakıyorsunuz...
Sıkı motosiklet kullanıcısı tüm abilerimin, arkadaşlarımın motosiklet ile hissettiklerinin benzerini CRX'de de hissettiklerini söylerlerdi, ciddi bir motor alınca ben de bunun farkında vardım, ikiside uçan tabut özelliği taşıyor, ikiside çok hızlı aletler ama durmuyorlar, ikiside ciddi tecrübe gerektiyor...
-
10 Ağustos 2009, 01:41
-
10 Ağustos 2009, 01:46
-
10 Ağustos 2009, 02:02
ustalar hakkında çok söylüyeceğim şey var.Hayırlısı ile birine motoru biryaptırayım ozaman herkez tarafından bilinen bu ustalar ililgili birkaç şey yazıcam burada.Maalesef birkaçkişinin eline bırakılmış bu işler onlarda istedikleri gibi at oynatıyorlar.Parça yurt dışı temin süresinide kullanarak sizi sallayabildiklerikadar sallıyorlar.
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
10 Ağustos 2009, 02:05
Arabada bu olaylar pek yaşanmıyor ama motosiklet te ne yazık ki böyle...
Bu da ülkemizin motosiklet ve motosiklet sektörüne olan geri kalmışlığından kaynaklanıyor
-
10 Ağustos 2009, 22:17
-
11 Ağustos 2009, 21:29
Herkes kayboldu yine, neyse motorum için konjektör arıyorum şu an Türkiye'de bulduğum en uygun fiyat 100TL.
-
12 Ağustos 2009, 15:52
BreakerRuz adlı üyeden alıntı
Benim motoru önceki sahibi yana yatırmış...
Bide motorunun yatmış olduğunu gizlemeye çalışanlara çok gülüyorum, kurtulun şu galerici mantığından, bakın benim motoru yatırmışlar oturdum zaman ayırıp yapıyorum neresine bir şey olmuşsa en küçük detayına kadar...
Mesela şu parça zarar görmüş düşünce...
Fren hidroligi kutusu di mi bu. Benimki de ayni durumda. Siyah boyayla örtbas ettim Demek ki bu alet yatinca bu dalga illa ki belli ediyor.
-
12 Ağustos 2009, 22:00
Aynen, hidrolik kapağı...
Boyatabilirim üstündekini fakat neden kusursuz olmasın
Yuasa akümü çöpe attım yerine yeni Yuasa'yı taktık...
Konjektör akümüde çöpe attırdı bana, neyseki YUASA ile yanyanayız aküden bol bir şey yok elimizde.
Bugun yine konuştum Muğla'daki Ersoy usta ile, ürün ikinci elmiş çalışan bir motordan sökmüş. Amerika'dan getirebilirim artık istediklerimi ama 1.5 hafta sürer en az. 100 liraya bu ustanın elindeki konjektörü alacağım büyük ihtimal.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:41 PM ----------
Bunlarda günün fotoğrafları...
Bugun CRX'e de Virago'ya da pasta - cila uygulaması yaptım, sonrasında aracın ve motosikletin tekerlerini arap sabunu ile yıkadım. Tekerleri simsiyah yapmak için özel solüsyonum var ama evde unutmuşum, arap sabunuyla idare ettik bugün.
Motosikletin tekerlerine sürdüğünüz kimyasalların kaydırıcı özelliği var ise taban kısmına ve yanakların tabana yakın bölgelerine kesinlikle sürmeyin açık söylüyorum ölürsünüz.
Motorumun hoşuma giden bir özelliğinden bahsetmek istiyorum size, yarış motorlarının tek tekere kalkması gibi benim motorumda bir amerikan muscle gibi yan veriyor, ciddi şekilde drift yapmayı öğreniyorum motor altımda bir sağa bir sola kayıyor her geçen gün dozunu arttırıyorum, bildiğiniz yan yan gitmeye başladım her yere, alışkanlık oluyor. Eğlenceside cabası. Youtube ile ilgili upload sorunumu çözersem onunla ilgili de bir video çekmeyi düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 PM ----------
Susturucularımdan 1, 1.5 metre alev atmamı sağlayacak kiti getirmekten iyice vazgeçiyor gibiyim oysa yan yan giderken çok havalı olacaktı.Ancak motorun konjektör, ön lastik vb masrafları beni motorun makyaj kısmındaki modifikasyonları ile uğraşmaktan soğutuyor. Bayram seyran gelsede el öpsek bari diğer türlü batacağım, motora harcadıklarımdan...
-
13 Ağustos 2009, 22:16
Kısa sissy bar buldum onu satın alacağım orjinal bir aksesuar, özetlersem rack - sissy bar karışımı bir şey.
70 - 80 lira o tutuyor
100 lira da konjektör
150 lira ön teker
30 lira sosis çanta
130 dolar fly screen
70 lıra da alt manıfold borusunun ustundekı kapağın onarımına gıdıyor
E yine bittim ben?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler