Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Yamaha Virago 535 için projeler ve paylaşım konusu

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin bu topicten sonra efsane olacaga benziyor.

Plakaligi yana alirsan daha hos olacak gibi bir his var içimde.

Gerçi bir okuzle ayni seviyede ince ruhlu bir adamim.
    Bu nedenle benim verdigim akil ne ise yarar bilmem.
    Ama yanda guzel olacagini tahmin ediyorum.
    Fakat plakaligi soktugunde çamurlukta kalan delikler seni deli edecek tahminimce.
    Yani sen bilirsin.
    Barış Keskin tabiki siz bunları düşünüp kafanızı yormayın diye onuda düşündü efendim,buyrun resimler...
    (Yine yüksek kaliteli resimler, imageshack küçültmüyor benim resimlerimi,resimlerin sayfaya oturması için biraz bekleyin, idare edin...)

Bu plakasız terörist stili...

(Amcama şöyle tut böyle tut diye sinirlendirmeyeyim diye yamukta olsa çektim artık, bana yeterınce fikir veriyorlar ama resimler önemli olan da bu.)

Bu plakayı olduğu gibi alıp koyarsak oluşacak muhtemel görüntü...

Eğer yukardaki gibi koyarsak sorun yok, sağa sola yatırırsam polis amcalar kızarmış amcam ve babamın süper fikirleri...

ben plakayı söktükten sonra ortaya çıkan görüntü kirliliğini rötüş boyaları ve plakalık vidaları ile yok ederim önceki sayfada açıklamıştım bakarsan resimlerinide görürsün kullacanağım malzemenin...

Açıkcası ben yana almak istiyorum plakayı, böylece hayvani arka tekerimde iyice görünmeye başlayacak, babam ve amcamı ikna edersem... Daha geçenlerde 3 kardeşten biri plakası kalın baskı diye 61 lira ceza yedi o yüzden acıları taze konuşup duruyorlar bende pek üstelemiyorum bir gün gizlice söküp yana alıvereceğim plakayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

Ön kaliperimde benden önceki sahibinden bir iz vardı (zaten her yerini bir yerlere sürtmüşler ya da gömmüşler ya adam gibi düşün yada gıcık gıcık ufak hasarlar açmayın), gömdün mü tam gömeceksin, havai fişek gibi açılırsın

Neyse bugunluk hayata dair konuşmam bu kadar, kimse kazaya belaya karışmasın inşallah diyerek bu konudan da kendimi sıyırıyorum.

Kaliperin benden önceki hali...

Kel değilim arkadaşlar,kask takınca saçlarım yapışmış, kelleşiyor muyum ki

Neyse kağıt bantımızla sarıyoruz, bu resimde gozukmuyor ama tüm ön tekerı gazete ile sardım boyamadan önce, bir tane boya pisliği göreyim çıldırırım çünkü... Bazen tiner diye bir şeyin varlığını unutuveriyorum.

İşte güzel, cici, akıllı, stil sahibi kaliper...

Ne stil sahibi, şaka yapıyorum bir yol olmaz bu kaliperden...
    Onu bronz veya açık tonda altın sarısına boyamayı düşünüyorum ileride, üzerinede yazı veya logo yaparız belki sonra

Ve işte gün sonu arkadaşlar, kaskımın vizörünü söktüm görüldüğü üzere, gece sarı gunduzde kahverengi camlı bir çoğunuzun Easy Rider filminden bildiği amerikan ray ban'lerinden kullanıyorum bu kaskla güzel uyum sağlıyorlar...

Yakıt tankındaki göçükleri düzelttirmek çok zor orjinalliği büyük ölçüde zarar görecek motorun (bu son resimde de ufak ufak belli oluyor kişiliğim ve motoruma olan takmışlığım sebebiyle ben her şekilde görüyorum, herkesin dikkati ve ilgisinin olduğu şeyler var, sizde şirinleri görebilirsiniz), bu yuzden o göçükleri olduğu gibi bırakıyorum fakat tam o göçüklerin oldugu yerlere airbrush ile kurşun veya yırtılma izleri ile birlikte sızan benzin teması yaparsak ufak ufak, güzel görünebilir, hem böylece airbrush için yakıt tankını göçerttim gibi bir yalan söylediğimde siz hariç herkes bunu yer

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Sana boncuktan kus yaptim.

Yaptirayim mi bi tane?
    Madem illegal olacak tam olsun.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ellerine sağlık
    Her şey iyi güzel de, VOG degil VOF olacak o

Ben burada nikelajcı arkadaşlarıma bastırabilirim ufak ve değişik bir plaka ama başımı iyice belaya sokmak istemiyorum, onun yerine sadece şu plakayı yana almak istiyorum bizimkilerin dırdırı bitince...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 PM ----------

Bu arada dirseklik ve dizlik almayı düşünüyorum bugun son resmimdeki halim ile 120 gibi süratlere çıktım normalde öyle seyir etmem ama motor ustam benim makınayı test etmek için yaptığı hız denemesinde 160 km hıza ulaştığını ve elinin altında hala gaz oldugunu söyledi eğer bu doğru ise benim Virago'nun diğer Virago'lardan daha kuvvetli bir hal aldığını kanıtlamış oluruz tahminimce bu alet 170-175km gibi hızlara ulaşacak, eğer arka tekeri bir boy küçük takarsam bu hızlarıda geçebilirim.Hava flitresini de K&N ile değiştirmeyi düşünüyorum fakat motorun sesini kesmek için uğraşırken onu takmak yangına körük, kömür ( neyiniz varsa artık) ile gitmek demek, bunu da CRX imden biliyorum,orjinal susturucu kazanını kullanmama rağmen polisler durduruyor,üstelik öyle (ara gaz,egsoz patlatma vb) kro haraketler yapan biri de değilim araba ile.Bunu evde denemeyin.

Motosikleti
    Honda
    O hayvan gibi plaka yan tarafta olmaz.
    Bence guzel bir plakalik al ve o plakaliga uygun bir plaka tak.
    O damga muhabbeti nedir onu da anlamiyorum.
    Ne ise yarar, kimleri zengin eder?

Alti ustu bir plaka.
    Ne olur yani isteyen istedigi gibi bir plaka takabilse.
    Tamam bir norm olmali ama damgaydi vesaireydi, ne ki bu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Plakayı değştirmek suç işte, yanlamasına takarım bizimkileri razı edersem. Bunun dışında plakanın kendisini taklidi ile değiştirmenin 61 lira cezası var ülkemizde.

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Eyvallah dostum,Bekliyorum fiyat bilgisini.3ustadan fiyat aldım hiçbiri birbirini tutmuyor ve hepsi farklı birşey söylüyor.söylenen rakamlar ortalama 1500 tl civarında olduğu için yardıma ihtiyaç duyuyorum.Eksozların sesini halen merakla bekliyorum.Kışın girişebilirim böyle birşeye
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bu hafta bır fıyat verır heralde, kollar ve yataklar ıcın o bahsettıgın fıyat ortalama... Genelde oyle bır sey tutması lazım. Umarım daha asagıya bır sey soyler benım ustam. Egsoz ısıne hıc gırıme bence, ben Virago kadar ortalığı yıkan bır motor gormedım , yeni tüp takacaksan da ıcınde susturucusu olsun mumkunse...

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Elimde patladı valla,Motordan anlayan biri değilim.Sahibinin birde dragstarı vardı motorculuğuna güvendim.Uzun sneler sorunsuz binersin dedi ama ....
    Motordan söküpte alırken veremediği ancak sözünü verdiği sisy barıda vermedi.Eksoz girişinin üstünden biryerde yağ kaçırıyordu onuda bir iki hafta içinde ben yaptırıcam dedi.Kendim yaptırdım. Artık telefonlarımı bile açmıyor.Artık yapıcak bişey yok bu hafta sonu biryere daha götürüp fiyat alıcam ve kararımı ona göre vericem.Parçaların gelmesi 6 hafta sürer dedi yamaha servisi.Bu sezonu kaçırdım yani ama seneye cam eksoz filan bomba gibi girmeyi düşünüyorum en azından

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yarın ıngılızce sınavım var bu hafta onunla ugraştım ben de epey, dukkana gidemiyorum o yuzden. Umarım daha ucuza halletmenin bir yolunu buluruz, sahibinden.com da kendin parça analizi yaptın mı? parçaları kendin bulmayı denedin mi ustalarla konuşmak yerine? daha hesaplı sonuçlar elde edersin, arabada da motorda da hep öyle yaparım ben, kazık yemem. Son sahibi olacağın bir Virago almış olabilirsin keşke almadan önce iyi bir usta ile motoru güzelce analiz etseymişsin. Neyse artık yapıldıktan sonra evladiyelik olur bir ömür gider adam akıllı yapılırsa her sorunu.

Eğer şu motor satılmamış olsaydı bunu al diyecektim, 1500 o parçalara vereceğine 2500 e bunu alırdın iki motordan bir motor yapardın.Gerçi bununda motoru ne durumdaydı bılınmez açılıp bakılması lazım, onada satıcı yanaşmazdı heralde.

http://www.sahibinden.com/virago_xv_...XQQdisplayitem

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı BreakerRuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın ıngılızce sınavım var bu hafta onunla ugraştım ben de epey, dukkana gidemiyorum o yuzden. Umarım daha ucuza halletmenin bir yolunu buluruz, sahibinden.com da kendin parça analizi yaptın mı? parçaları kendin bulmayı denedin mi ustalarla konuşmak yerine? daha hesaplı sonuçlar elde edersin, arabada da motorda da hep öyle yaparım ben, kazık yemem. Son sahibi olacağın bir Virago almış olabilirsin keşke almadan önce iyi bir usta ile motoru güzelce analiz etseymişsin. Neyse artık yapıldıktan sonra evladiyelik olur bir ömür gider adam akıllı yapılırsa her sorunu.

Eğer şu motor satılmamış olsaydı bunu al diyecektim, 1500 o parçalara vereceğine 2500 e bunu alırdın iki motordan bir motor yapardın.Gerçi bununda motoru ne durumdaydı bılınmez açılıp bakılması lazım, onada satıcı yanaşmazdı heralde.

http://www.sahibinden.com/virago_xv_...XQQdisplayitem
    onuda düşündüm ama yapılmışken birkerde yapısın birdaha ne beni nede satatarsam başka sahibini 20-30000 km uğraştırmasın.Kullanılmış malzeme düşünmüyorum o yüzden.Sahibindende virago parçasıda satan var ama yamaha servisinden daha pahalıya hemde kullanımış veriyor.millet uçmuş anlıycan Ebay seçeneği var ama onada güvenemiyorum.Motorum çok diri normalde sadece ufak bi yağ kaçırması vardı aldığımda ama tabii sesinden anlamadığım için motorda problem varmıydı bilmiyordum.sahibine güvendim göstermedim biryere.Sağlık olsun Eksoz videosunu bekkliyorum halen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    "Bargün" özel mesaj ile açıkladım sorularını, sevgiler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 PM ----------

Alıntı UCANLAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onuda düşündüm ama yapılmışken birkerde yapısın birdaha ne beni nede satatarsam başka sahibini 20-30000 km uğraştırmasın.Kullanılmış malzeme düşünmüyorum o yüzden.Sahibindende virago parçasıda satan var ama yamaha servisinden daha pahalıya hemde kullanımış veriyor.millet uçmuş anlıycan Ebay seçeneği var ama onada güvenemiyorum.Motorum çok diri normalde sadece ufak bi yağ kaçırması vardı aldığımda ama tabii sesinden anlamadığım için motorda problem varmıydı bilmiyordum.sahibine güvendim göstermedim biryere.Sağlık olsun Eksoz videosunu bekkliyorum halen
    Susturucuların videosunu eklemeye çalışıyorum youtube'a. Olmazsa artık isteyenlere mail tarzı bir şekil ile falan yollayacağım 50 mb. bir şey.

bargün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar650 Classic
    BreakerRuz ilgine teşekkürler, özel mesajına bakarsan bende bişeyler karaladım.
    Sevgiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Motorumun ayarları sürüyor
    Subap ayarı
    Karburator ayarı
    Senkron ayarı

Bunlar kontrol edilecek tam kusursuz mu onlara bakılıcak.
    Biraz param birikince elektrik sorununu çözüp, lastik ihtiyacımı gidereceğim.

Motoru sağlık açısından kusursuz hale getirmeye çalışırken bir yandan da görünümle uğraşmak kanımı emiyor, umarım değiyordur ortaya çıkan şeye bakıldığında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------

Alıntı bargün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BreakerRuz ilgine teşekkürler, özel mesajına bakarsan bende bişeyler karaladım.
    Sevgiler.
    Eyvallah abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Arkadaşımın bana arka koltuğun yerine takmam için bir türlü vermediği lanet mutfak altlığı...

Anne ve babasına hesap vermesi gerekirmiş, alt tarafı kaybettim diyecek...
    Ne var yani gayet dikkat çekmeyecek bir yalan evde altlığın kaybolması

Bu resimde de yine altlığı elimden almaya gelirken kareye girmiş Berk.

Pislik adam yine vermedi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------

Şaftım da hala biricik sosis çantasını bekliyor, ustaya 60 lira borcum var daha onu bitirmeden çantaya geçemiyorum doğal olarak. Bugun falan bitiririm o borcu sonra özgürüm, ülke dışına bile çıkabilirim.

Çantaya yapacağım katliamlarıda bir bir kayıt altına alacağım, neler yapıldığını merak edenler olacaktır.

Motosikleti
    Honda
    Aldik yarim kilo çekirdek, çitliyoz.
    Yengen de çay yapti.
    Izliyoruz topigi.

Yengen internet muhabbetinden anlamadigi için sonunda ne oluyor? diye sorup duruyor.
    Katil usak dedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    aAHAHAHAhaHAHAahaah

süpermiş ya konu kapalı gişe oynuyor

Konumda sanat, teknik, hayat ve hırsızlık konuları ele alınıyor yengeye selamlar böyle özetlersin abi.

Motosikleti
    Honda
    Biz ailecek macera-gerilim turu topiclerden hoslaniyoruz.
    Gerçi param bitti, ustaya borcum var seklindeki cumlelerin yeterince gerilim yaratiyor.
    Yani sikayetçi degiliz.
    O tencere altligini çalarken(nasilsa çalacaksin) biraz gerilimin dozunu arttirmak için anneye yakalanir gibi olma sahnesi eklersen super olur.

Olayin macera kismi içinde yasadisi plakayla bir polisten kaçma sahnesi sahane gider.

Ulem çekirdek bitti.

Ben bir kosu gidip alayim.

Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Aldik yarim kilo çekirdek, çitliyoz.
    Yengen de çay yapti.
    Izliyoruz topigi.

Yengen internet muhabbetinden anlamadigi için sonunda ne oluyor? diye sorup duruyor.
    Katil usak dedim.
    ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Buda benim karakaçan,
    Hasta,yatıyor merkepim benim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Biz ailecek macera-gerilim turu topiclerden hoslaniyoruz.
    Gerçi param bitti, ustaya borcum var seklindeki cumlelerin yeterince gerilim yaratiyor.
    Yani sikayetçi degiliz.
    O tencere altligini çalarken(nasilsa çalacaksin) biraz gerilimin dozunu arttirmak için anneye yakalanir gibi olma sahnesi eklersen super olur.

Olayin macera kismi içinde yasadisi plakayla bir polisten kaçma sahnesi sahane gider.

Ulem çekirdek bitti.

Ben bir kosu gidip alayim.
    Annesi mersin de, babasıda 7 den sonra geliyor hiç kimseye hesap vermeden çalarım istesem ama annesi babası ile sıkı muhabbetim var. Bugun tepehome a gıttım baktım oyle bır sey uretılmıyor artık. Olmazsa onlara hediye bir altlık alırım buna çökerken.

Motorumun tüm ayarları bitti, şimdi geriye elektrik sorunu ve tekerler kaldı.
    Borcumuz kalmadı ustama.
    Cebimde 25 lira para var, bu parayla her hangi birinin günahlarını bile satın alamam, sonumuz hayır olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    "UCANLAZ" senin motorunda fena durmuyor, öndeki armode çantandan almaya çalışıyorum 2 haftadır, artık bu hafta şaftımla çantayı buluştururum umarım. Senin de aynalarının sapları biraz uzun, aynalarımız çok benziyor birbirine, konumdaki kısaltma işlemlerini inceleyebilirsin, hoşuna giderse ona da bir el at derim, şu sendeki hali ile motoru küçük gösteriyor.

14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler