Yamaha Virago 535 için projeler ve paylaşım konusu
Reklamlar
-
01 Ağustos 2009, 03:35
Ne demek rica ederim Bu arada eski işim hırdavat pazarlama üzerine olduğu için, kompresörler ile ilgili küçük bir ayrıntı verebilirim dilersen. KL marka 50lt'lik 2 hp'lik kompresörler mevcuttur piyasada. Bunun üzerinde ayrıca regülatörü bulunmaktadır. Airbrush denemelerim için kendime almıştım. Yalnız ufak bir hatırlatma yapayım. Oldukça sesli çalışıyor. Fiyat olarakta piyasada, 200-250 TL arasında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2009, 04:13
Bugun ders çalışmaya arkadaşımın yanına gittim Zirve kent'e. Adamların mutfaktaki altlıkları tam benim arka koltuğumu söktüğümde yerine takılması için üretilmiş sanki kafayı taktım ona... İkidir güzellikle istiyorum tersleyip duruyor bu gidişle çalmak durumunda kalacağım. Zevkine, okulda adamın anahtarlarını, cep telefonunu, kulaklığını, kalemlerini, boyalarını, fırçalarını, projelerini yürütüyorum, Berk'le sınıf arkadaşı olduğumuz 8 yıldır, ondan bir şeyler çalmak benim en büyük sporum. Çaldığım şeyleri farkedincede telefonuma okuması çok zevkli mesajlar geliyor tabi kendisinden.Bu çalma muhabbeti Berk ile benim aramda naber nasılsın ne yaptın bugun tarzı bir olay, bir kere anahtarlığını çaldım bunun geri vermeyi unutmuşum bu sefer okul çıkışında kapıda kalmış Mutfaktaki altlık daha kolay benim için ama anne ve babasına bunu çaldığımı haber vermem gerekecek çünkü bu ortak kullandıklari bir şey sonuçta
Bir daha evlerine gittiğimde hem altlığı çalarım hem resmini çekerim...
Gerçi fakültede kolay oluyorda evden ayrılırken kapıdan geçirdiği için o koskoca şeyi nasıl kaçırıcam bilmiyorum
Bu arada ciddiye alanlar olur belki diye söylüyorum,
Evet ciddiye alın çalıyorum...
Ama her seferinde geri veriyoruz
Sırf sıkıcı gecen bır gunde o hırsızlıgı yaparken ki adrenalin patlamasını yaşamak için bir şeyler aşırırız birbirimizden. Din dersinden bile kopya çekiyorduk lisede bununla... Sırf heyecanlanmak için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 AM ----------
mutto adlı üyeden alıntı
Ne demek rica ederim
Bu arada eski işim hırdavat pazarlama üzerine olduğu için, kompresörler ile ilgili küçük bir ayrıntı verebilirim dilersen. KL marka 50lt'lik 2 hp'lik kompresörler mevcuttur piyasada. Bunun üzerinde ayrıca regülatörü bulunmaktadır. Airbrush denemelerim için kendime almıştım. Yalnız ufak bir hatırlatma yapayım. Oldukça sesli çalışıyor. Fiyat olarakta piyasada, 200-250 TL arasında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Aslına bakarsan çok kafa ütülemeyen bir şey olsa daha rahat ederim fakültede çalışırken, şu an elimdeki kompresör yağlı sistem ve çok şikayetçiyim, 150 liraya falan mevcutmuş İstanbulda bu bahsettiğim 1-2 kiloluk aletler... Bakalım burada bulamazsak eğer...
-
01 Ağustos 2009, 11:56
Motosikletim İskitler'den Ostim'e bu sabah 8.30 gibi yola çıktı. Boruların üstündeki kaplamaları ve kromajlı kelepçeleri takıldıktan sonra geri dönecek. Motorun borcununu bitirebilirsem atolye ye, bir an önce şu sosis çantayı almak istiyorum, bir de plakayı sökeceğim müsait olursam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 AM ----------
Normal Viragolardan daha büyük bir arka tekere sahip olmama rağmen plakalığı ve plakayı sökünce motorun arkası biraz çirkin duracaktır. Üzerine biri oturduğunda bu olay büyük ölçüde yok olur ama park halindeyken çamurluk biraz havada olacağından canımı sıkacaktır, şu arka yay işine bir türlü çözüm bulamadım.
-
01 Ağustos 2009, 12:31
Sesini duyamamamız kötü oldu.Bu canavarın sesini merak ediyordum. Başka sitelerden yüklemeyi denedin mi?
-
01 Ağustos 2009, 12:39
Yok abi, sadece youtube üyeliğim var, motor gelsin Ostim'den, sonra sesini yeniden kayda alacağım, olmazsa rapidshare e yükleriz isteyen oradan indirip izler. Ben motorun önceki ve sonraki hallerini aşama aşama gösteren bir video hazırlamayı dusunuyordum ama bu aralar ugrasacak zamanım olmuyor.
-
01 Ağustos 2009, 21:13
-
02 Ağustos 2009, 00:53
-
02 Ağustos 2009, 01:02
dostum bu mükemmeliyetçilik yoracak bünyeni
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
02 Ağustos 2009, 01:21
-
02 Ağustos 2009, 01:24
ankaradasın.
toplantılarımızada gel, tanışalım yüzyüze.
bu gençadamdan öğreneceğimiz şeyler var
-
02 Ağustos 2009, 01:31
Kışa doğru belki aranıza katılırım, teşekkürler güzel yorumun için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------
Bu arada plaka milimetrik olarak düzgün şu an, artık sinirlerimi bozamaz.
-
02 Ağustos 2009, 01:33
rüzgar mehmetin tükkanına çok yakınsın. biliyor musun orayı? çılgın adem ustayı seviyorum, biçok sorunumu çözmüştür, aklında olsun.
-
02 Ağustos 2009, 01:36
Yandaki YUASA akü dükkanımıza gelir gider, yerinide bilirim ara sıra motorumu götürmüşlüğüm var, beni pek sevmez.
-
02 Ağustos 2009, 03:13
konuyu baştan sona kadar sabırla okudum. Tabi başımda bunu sağlayan sağlam bir silah olduğunuda itiraf edeyim. Barışcım crx ine baktığın gibi bu makineyede en iyi şekilde bakacağını biliyorum. Umarım bu sitedeki arkadaşlar senin değerini anlarlar ve seni küstürmezler. motosikletini kazasız belasız ve cezasız kullanman dileğiyle tekrar hayırlı olsun.
-
02 Ağustos 2009, 13:03
OnurM adlı üyeden alıntı
konuyu baştan sona kadar sabırla okudum. Tabi başımda bunu sağlayan sağlam bir silah olduğunuda itiraf edeyim. Barışcım crx ine baktığın gibi bu makineyede en iyi şekilde bakacağını biliyorum. Umarım bu sitedeki arkadaşlar senin değerini anlarlar ve seni küstürmezler. motosikletini kazasız belasız ve cezasız kullanman dileğiyle tekrar hayırlı olsun.
Eyvallah abi, önümüzdeki sene sezon gelmeden motor için planladığım şeylerin bir çoğu açıklağa kavuşur ve büyük bir bölümü biter heralde, ama CRX den de bildiğin üzere bu tarz projelerde hiç bir zaman bitti deyip kapatamıyorsun konuyu. Sen kendin kaşınıyorsan motorda mutlaka uğraşacak bir şeyler çıkıyor. Ama Crx de seninle karşılaştığımız durum bunda da var, orjinalliği ciddi anlamda bozmadan oynamak çok kafa yormaya sebep oluyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------
draggy adlı üyeden alıntı
Baya bir ilerleme var, tebrikler
Sağol Devrim abi, müsait olduğun bir zaman senin dragstar'ın bir resmini alabilir miyiz Yaptıkların, yapmayı düşündüklerin...
-
02 Ağustos 2009, 13:29
Yaşasın ebay diyorsun yani
-
02 Ağustos 2009, 17:00
Kaskımın vizörünü komple söktüm sonunda istediğim görünüme kavuştum, tam oldskool oldu Birazdan resmini koyarım, bugun biraz açıldım motorla, dükkana dönmem için olan yolu kapamışlar asfalt atıyorlarmış bende biraz heyecanlanmak için kapalı yola girip motorla offroad sefası sürdüm, göçükler, tümsekler, mıcırlar, yoldaki rota saptırıcı çizgiler... hepsi birbirinden güzeldi, tüm çalışanların garip bakışları altında bizim dükkana giden yola bağlanmayı başardım oradan,hoştu...
-
02 Ağustos 2009, 17:31
Başarılı çalışmalar yapmışsın,tebrik ederim böyle efsaneleşmiş motosikletlerin değerini bilmek gerekir
-
02 Ağustos 2009, 17:41
Açıkcası Türkiye'de pek efsaneleşememiş, ama ben biliyorum ya o bana yetiyor
Teşekkürler...
-
02 Ağustos 2009, 18:28
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler