Biraz motordaki problemi ve piyasayı araştırdım, 17500 deki bir motora segman atılması ihtimali motoru şu an açıp bakmadıgımız halde bana çok manasız geliyor çünkü bu makina doğru düzgün yol bile yapmadı!
7 yıl yatan bir motorun tüm lastik aksamlarında sertleşmeler olur ve bana sorun buyuk ıhtımalle sibop lastiklerinden kaynaklanıyormuş gibi geliyor...
İnşallah sibop lastiklerim ölmüştür aksi takdirde onların yaşıyor olması beni öldürecek çünkü bu motorun segman ihtiyacı oldugunu gösterir olayda burada baslıyor, tornacıyıda dusursek atolyeden motoru cıkartmam 350 belki 400 liraya patlayabilir...
Ama yok güzel güzel sibop lastikleri sertleşip çatlamışsa tahminim 100-150 liralık olurum...
Bunun dışında
Subap ayarı
Karburatör ayarı
Motordaki şarj problemi
gibi şeylerimde var...
Aslına bakarsanız bunların hiç biri beni motordan soğutmuyor, bunların şimdi başıma gelmesi çok daha iyi çünkü uzun bir dönem sorunsuz binmek istiyorum, seneye Antalya'ya da götürürüm bir terslik çıkmazsa
tek problem nakit paramın bitmesi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 PM ----------
Olur mu dostum şase boyanır mı hiç bu boyayla?
Bu boyanın özelliği aşırı yüksek sıcaklıklara rağmen kendini bırakmaması, şasede istediğin tadı asla alamazsın bununla... Yarın birde kazana vernik atayım diyorum ama para yok
Şu an elimde bir video çekimi var egsozumun ancak önceki ve sonraki hallerini derleyerek tek bir video halinde sizlere sunmayı dusunuyorum bunuda ancak haftaya yapabılırız saglıklı bır sekılde