Arkadaşlar ramzey marka motorsikletim var. bunu çalıştırıyorum ısıtmak için bekliyorum, ısınıyo vitese sokmak için gazı bırakıyorum motor rölantiye geliyor ve stop ediyor. niye böle birşey oluyor anlamadım?
Arkadaşlar ramzey marka motorsikletim var. bunu çalıştırıyorum ısıtmak için bekliyorum, ısınıyo vitese sokmak için gazı bırakıyorum motor rölantiye geliyor ve stop ediyor. niye böle birşey oluyor anlamadım?
rölanti çok düşük olabilir,karbüratör tıkalı olabilir.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Rölantidir rölanti
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Aynısı benim başıma geldi,karbüratörün hava ayarı bozulmuş.Dediğim çıkmazsa gel yüzüme vur.Yani karbüratörü eline bir alacan onu söyliyim.Hava ayarı yapmakta çok zahmetli iştir,derhal iyi bir ustaya git.
bir arkadaş da o motordan kullanıyor benzeri bir arızayı benzin bitmesine yakın yapmıştı
bujiyi kontrol et toch marka buji yerine NKG nın aynı serisinden bir buji kullan ve benzinin sağlıklı gittiğini kontrol et birde rölanti ayarı gerekebilir
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
rolanti düşüklüğündendir muhtemelen, bu tip motorlarda yazlık kışlık sübap ayarı yaptırman gerekir, yaptırdığın taktirde stop etme soruınu yaşamassın ..
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)