Herkese iyi hafta sonları
rt 125 için debriyaj balatası ve subap contasına ihtiyacım var buna uyan parçaları veya orjinal bulabileceğim yerler nerelerdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
İstanbul motor ve S&T kanuni de mevcut değil...
Herkese iyi hafta sonları
rt 125 için debriyaj balatası ve subap contasına ihtiyacım var buna uyan parçaları veya orjinal bulabileceğim yerler nerelerdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
İstanbul motor ve S&T kanuni de mevcut değil...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
arkadaş senin motorun rx125 d ile aynı olması gerek rx125d üzerinden bakarsan var www.kuralkan.net'te kdv dahil 9,74 subap contasına da bakacağım haber veriririm.Kuralkan netten sipariş verirsen kargo ile gönderiyorlar.veya kanuni servisine git aynı fiyata parçayı satıyorlar.
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
kuralkandan baktım hocam liste de var siparişe atınca üretim aşamasındadır işareti geliyor ve ne gariptir ki 3 ay önce ön çamurluk siparişi verdim ve hala üretim aşamasında uğraşın için teşekkür ederim...
Two Against the World
ustam bak benimde başıma gelmişti ama kanuni servisine gitmiştim sanayi mahallesindeki servis.o kuralkanı aradı telefonla getirtti.Aynı senin ki gibi üretim aşaması diyordu.
ya üretim aşaması felan hikaye adam gibi güncellemiyorlar.Adamlar aaaa bu üretim aşaması olarakmı gözüküyor felan dediler yani..
3 ay önce koreye mail atmıştım global ile anlaşmalarını fes edip kanuni ile anlaşmalarının hyosung kullanıcılarının ne kadar mağdur durumda kaldığı ve çektiğim yedek parça sıkıntısı ile ilgili ertesi gün kanuni arıyor neye ihtiyacınız vardı beyfendi diye , ihtiyacımızı söyledik ama icraat yok 3 ay geçti müşteri temsilcisini arıyoruz yok servisi arayın arıyoruz merkeze yönlendiriyor merkez yine müşteri temsilcisine yönlendiriyor böyle bir saçmalık var işte kanuni de be adam alt tarafı bakıcaksın stoğuna varmı yokmu ne gerek var 10 yere yönlendirmenin....Bir de hyosung kullanıcılarına yedek parça verilmiyor gibi muhabbet var ortalarda ki umarım yoktur zamanla hyosung mağduru çoğalacaktır ve gerekirse birlik olup yasal yollardan hakkımız aranır...
Two Against the World
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)