arkadaşlar izmir ve manisa tarafında gözüne agip marka yağ çarpan oldumu?
arkadaşlar izmir ve manisa tarafında gözüne agip marka yağ çarpan oldumu?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
evt salihlide new holland traktör parcacısında vardı. agip 10 40 sentetik ne alaka traktör parcacısanda motosiklet yağı anlamadım ama.
neden sordum dostum?
Agip bayii siyim.danışacagın bir şey mi var ?
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Var dostum.
Arkadaşım bayisi
Sanayide satılmadığından yakınıyordu millet yagdan anlamadıgından pahalı diye dalga geçiyorlarrmış.
agip almanyada benzin istasyonu şirketi...belki buda onun çıkardıgı bi yağ olabilir...
[B][I][U]KARANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK [/U][/I][/B]:cat:
agip italyan malı bir yağ ışıkkent te çimentaş ı geçince benzinlikte olması lazım orada bayisi de var heralde ben oradan alıyordum 2 zamanlı motosikletim için ve çok kaliteli bir yağ olarak biliyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
adamlar işi biliyormuş, demekki o markada agip önermiş yoksa varille çakma çin yağları var zımpara dediğimiz ama bana 2t lazım
kardeş izmir alsancakta bir bayii si varmış ora ile temasa geçicektim sana özel mesaj atıcam..
yağa nekadar önem verilmesi gerektiğini bileler arıyordur benim gibi haklısın
+1 kardeş ben istanbuldayım artık biriniz bana kargolayacak ben özel mesaj atarım banada 2t yağ lazım şimdiden herkese çok teşekkür derim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)