balansör ayarı varmı yapılırmı?
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 01:03
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 01:04
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
13 Haziran 2009, 01:21
daha öncede buna benzer bi topikte okudum.titreşimi baya iyi derecede azaltmışlar.yaptıranda memnun kaldığını ve yanlıs hatırlamıyorsam 50 liraya yaptırdığını yazıyordu...
faydası olabilir belki.yaparım diyorsa vardır bi bildiği
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
-
13 Haziran 2009, 01:26
-
13 Haziran 2009, 01:44
-
13 Haziran 2009, 01:49
muhtemelen balansör yok .balansör üstten eksantrikli motorlarda olur diye biliyorum
ybr de üstten eksantrikli balansör varmı bilmiyorum.
-
13 Haziran 2009, 01:52
fehmiilker adlı üyeden alıntı
muhtemelen balansör yok .balansör üstten eksantrikli motorlarda olur diye biliyorum
ybr de üstten eksantrikli balansör varmı bilmiyorum.
bende emin değilim ama var gibi geliyor, titreşim fazla değil, kanuni ve mondiale göre az dedi ustalar
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
13 Haziran 2009, 02:22
motorunda balansör var ama onu ayarlamak derken neyi kastetti ustan yalnışmı takılmış toplama hatası varsada o ayar için sadece debriyaj kapağını acmak yeterli motoru niye söküyor ama ekstradan kendinden bişeler yapacaksa ki onun içinde baya bi mühendislik bilgisi lazım....
-
13 Haziran 2009, 23:04
kardeslermot adlı üyeden alıntı
motorunda balansör var ama onu ayarlamak derken neyi kastetti ustan yalnışmı takılmış toplama hatası varsada o ayar için sadece debriyaj kapağını acmak yeterli motoru niye söküyor ama ekstradan kendinden bişeler yapacaksa ki onun içinde baya bi mühendislik bilgisi lazım....
fazla olan ses balansör ayarsızlığından oluyomuş, hafif gaz vererek dinledi öyle düşünceye vardı. yapılınca sadece uğultu sesi olacak dedi. komple motoru yarmak gerek dedi, kafam karıştı motor uzmanı bulup danışmak lazım
-
13 Haziran 2009, 23:17
parayı balan yaptırmış gibi banakaya koyarım +200+100 diyorsun bu şekilde 3-5 masrafı daha yapmasam satar daha iyi bir makina alabilirsin.
çinli scooter ile geçen şöle bir düşündüm ne masraf ettim 5500 km de diye motorun değişmeyen yeri azdır. şuanda satıyorum daha binecem desem lastiklerini değiştirmem lazım.. en ii si satmak 800 e satsam yağı bujisi lastiği amortisörü ve işçiliği ile 200 lira kar edicem bu durumda motoru saatığımda elime 800 değilde 1000 lira geçmiş gibi olacak
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
13 Haziran 2009, 23:28
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
parayı balan yaptırmış gibi banakaya koyarım +200+100 diyorsun bu şekilde 3-5 masrafı daha yapmasam satar daha iyi bir makina alabilirsin.
çinli scooter ile geçen şöle bir düşündüm ne masraf ettim 5500 km de diye motorun değişmeyen yeri azdır. şuanda satıyorum daha binecem desem lastiklerini değiştirmem lazım.. en ii si satmak 800 e satsam yağı bujisi lastiği amortisörü ve işçiliği ile 200 lira kar edicem bu durumda motoru saatığımda elime 800 değilde 1000 lira geçmiş gibi olacak
doğru diyosun bende 1 senede 500 tl masraf yapmışımdır, satayım dedim alan olmadı, nakitte yok mecbur binicem 7 ay sonra askere gidicem yapacak bişey yok.
daha masraf yapmam ama aklıma takıldı sorayım dedim, eğer varsa böyle bişey balansör ayarı uygun fiyata yapan olursa yaptırırım 13000km olmuş, hemde motor ne durumda bakılmış olur.
-
13 Haziran 2009, 23:31
yamaha ybr 125 te duydum ben balansör olayın ama fabrikasyon mu yoksa her istenildiği takdirde yapılabilinen bişe mi bilmiom
-
13 Haziran 2009, 23:41
wertcvb adlı üyeden alıntı
yamaha ybr 125 te duydum ben balansör olayın ama fabrikasyon mu yoksa her istenildiği takdirde yapılabilinen bişe mi bilmiom
evet doğru duymuşsun ybr de balansör sistem var bu sayede titreme yok oluyo. sonradan yapılması imkansızdır bence. benim fotodan görebilirsin alt ön kısımda çıkıntı var.
-
14 Haziran 2009, 02:05
bitane balansör sistemi çizimi buldum . balansör krank milinin altında bulunuyo (ben silindir kapağının üstünde olduğunu biliyordum yanılmışım)
bu arkadaşlarda icat edenler.
Hashimoto, Hisayuki (Saitama, JP)
Suganami, Tomoji (Saitama, JP)
Watanabe, Haruo (Tochigi, JP)
Okazaki, Kazuhito (Tochigi, JP)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler