arkadaşlar gt 250 r motorum var.Güzel bir kask almak istiyorum ya da kendim bi resim gönderipte üstüne dizayn yapıcak biri var mı ?
arkadaşlar gt 250 r motorum var.Güzel bir kask almak istiyorum ya da kendim bi resim gönderipte üstüne dizayn yapıcak biri var mı ?
ben Airoh açılabilir SV 55 modelini kullanıyorum. Güneş vizörü de var tavsiye ederim memnunum, tek kötü yanı bana biraz ağır geldi.
valla dizayn yapmasına yaparız ama hem kendi resmini hemde bissürü kask resmi atman lazım, biraz uzun bi iş... bi kask mağazasına git tak çıkart dene daha kolay olur hem öyle resme aldanmamış olursun
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Bunada bakabilirsin. AGV GP-1 R
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
Ls2 ler var onlarda güzel ve sağlam kasklardır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bakarsın bugün basarız sana pardon seni...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Bende cox kullanıyorum 323 tl ama feyzioğlunda l52 çok güzel bi kaskını gördüm dün çeneden açılır 195 tl sipariş verdim şimdi geldi umduğumdan daha iyi tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)