Benim Zat Benzin Sarhoşu oldu
Reklamlar
-
12 Haziran 2009, 19:17
osbourne adlı üyeden alıntı
Zam ile motosikletin fazla lt benzin yakmasını bir alakası olmadığına göre ilk etapta rölanti ayarlarıyla oynaşmak gerek.yalnız 100 km de 5 lt çok fazla yakıyor gerçekten.ben makineyi ilk aldığımda sıfır iken ilk benzin tüketimi 5 lt idi.seninki de şuanda rodajdaymış gibi yakıyor yani.
İçerenköy'de ki SEVPA'ya gitmişmiydin sen?
rölanti ayarı tamam, hatta rölantiyi ayarladıktan sonra düşmüştü yakıt tüketimi 3,3litreye kadar. geçen hafta 3,9, şimdide 5 oldu. 2 haftada cozuttu motor.
sevpaya hiç gitmedim izmitte olduğumdan ama benden önceki sahibi oraya götürüyodu. temmuza kalmadan bakıma götürücem ama oraya. çok övdüler orayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------
mach1 adlı üyeden alıntı
Kullanıma cok bağlı ben uzun yola cıktığımda 120km ye kadar bi depo götürüyor şeihir içinde iki kişi 90-95km
5 aydır aynı şekilde kullanıyorum
Reklamlar
-
12 Haziran 2009, 20:35
RunemagicK adlı üyeden alıntı
rölanti ayarı tamam, hatta rölantiyi ayarladıktan sonra düşmüştü yakıt tüketimi 3,3litreye kadar. geçen hafta 3,9, şimdide 5 oldu. 2 haftada cozuttu motor.
sevpaya hiç gitmedim izmitte olduğumdan ama benden önceki sahibi oraya götürüyodu. temmuza kalmadan bakıma götürücem ama oraya. çok övdüler orayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------
5 aydır aynı şekilde kullanıyorum
Karbratör ayarını hiç usataya elletinmi....Hava filtren temizmi bujin yenimi
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
12 Haziran 2009, 23:07
sevpaya hiç gitmedim izmitte olduğumdan ama benden önceki sahibi oraya götürüyodu. temmuza kalmadan bakıma götürücem ama oraya. çok övdüler orayı[COLOR="Silver"]
O halde sen bu aralar idare et temmuza doğru buralara geldiğinde haberim olsun
-
13 Haziran 2009, 01:36
Eğer hava karısım vidasını oynamıssalar geçmiş olsun fabrika ayarı gibi kimse yapamaz...
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
13 Haziran 2009, 14:22
mach1 adlı üyeden alıntı
Karbratör ayarını hiç usataya elletinmi....Hava filtren temizmi bujin yenimi
o dediklerinin hepsine en son 4500km önce bakıldı. biliyorum bakım zamanı çoktan geçti ama son iki haftada (son 500kmde) birden değişmesin anlayamadım. yavaş yavaş artsa neyse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------
osbourne adlı üyeden alıntı
O halde sen bu aralar idare et temmuza doğru buralara geldiğinde haberim olsun
hatta bu ayın 20-22si gibi gelmeyi düşünüyorum ama aynı gün halledip alabilirmiyim. malum izmite geri dönücem yine. yoğunluk oluyormu orda
-
13 Haziran 2009, 14:22
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
13 Haziran 2009, 18:31
o dediklerinin hepsine en son 4500km önce bakıldı. biliyorum bakım zamanı çoktan geçti ama son iki haftada (son 500kmde) birden değişmesin anlayamadım. yavaş yavaş artsa neyse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------
hatta bu ayın 20-22si gibi gelmeyi düşünüyorum ama aynı gün halledip alabilirmiyim. malum izmite geri dönücem yine. yoğunluk oluyormu orda
özellikle bu dönem yoğunluk oluyordur herhalde mevsim yaz ya.ama sen bana gelmeden bir gün önce kesin geliyorum yarın şu saatte dersen senin motoru hallettiririz.
-
29 Haziran 2009, 16:48
satoyama adlı üyeden alıntı
benzin kalitesi ile alakası var gibi kesin bu ülkede bu benzinde bile bir üçkaat vardır bu akaryakıt sektöründe rekabet olmaması böyle yapıyor aslında motorlar yakmıyor benzin pahalı
7 sülalerini doyurdular hala gözleri doymadı bu pompacıların çok merak ediyorum en son model çıkan otomobilleri nasıl gidip bir çırpıda alabiliyorlar alın teriyle sizce kolaymı
Evet Dostum Aynen Katılıyorum sana Hadi üçkaat neyse ama Motorlarımızın Yakıt sistemini çok Kötü etkiliyor 2 kuruş fazla kazancam diye uğraşıyolar en İyi benzin shell Başka tanımam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler