Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Benim Zat Benzin Sarhoşu oldu

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zam ile motosikletin fazla lt benzin yakmasını bir alakası olmadığına göre ilk etapta rölanti ayarlarıyla oynaşmak gerek.yalnız 100 km de 5 lt çok fazla yakıyor gerçekten.ben makineyi ilk aldığımda sıfır iken ilk benzin tüketimi 5 lt idi.seninki de şuanda rodajdaymış gibi yakıyor yani.

İçerenköy'de ki SEVPA'ya gitmişmiydin sen?
    rölanti ayarı tamam, hatta rölantiyi ayarladıktan sonra düşmüştü yakıt tüketimi 3,3litreye kadar. geçen hafta 3,9, şimdide 5 oldu. 2 haftada cozuttu motor.

sevpaya hiç gitmedim izmitte olduğumdan ama benden önceki sahibi oraya götürüyodu. temmuza kalmadan bakıma götürücem ama oraya. çok övdüler orayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

Alıntı mach1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanıma cok bağlı ben uzun yola cıktığımda 120km ye kadar bi depo götürüyor şeihir içinde iki kişi 90-95km
    5 aydır aynı şekilde kullanıyorum
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rölanti ayarı tamam, hatta rölantiyi ayarladıktan sonra düşmüştü yakıt tüketimi 3,3litreye kadar. geçen hafta 3,9, şimdide 5 oldu. 2 haftada cozuttu motor.

sevpaya hiç gitmedim izmitte olduğumdan ama benden önceki sahibi oraya götürüyodu. temmuza kalmadan bakıma götürücem ama oraya. çok övdüler orayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 PM ----------

5 aydır aynı şekilde kullanıyorum
    Karbratör ayarını hiç usataya elletinmi....Hava filtren temizmi bujin yenimi
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var

sevpaya hiç gitmedim izmitte olduğumdan ama benden önceki sahibi oraya götürüyodu. temmuza kalmadan bakıma götürücem ama oraya. çok övdüler orayı[COLOR="Silver"]
    O halde sen bu aralar idare et temmuza doğru buralara geldiğinde haberim olsun

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Eğer hava karısım vidasını oynamıssalar geçmiş olsun fabrika ayarı gibi kimse yapamaz...
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı mach1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbratör ayarını hiç usataya elletinmi....Hava filtren temizmi bujin yenimi
    o dediklerinin hepsine en son 4500km önce bakıldı. biliyorum bakım zamanı çoktan geçti ama son iki haftada (son 500kmde) birden değişmesin anlayamadım. yavaş yavaş artsa neyse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------

Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O halde sen bu aralar idare et temmuza doğru buralara geldiğinde haberim olsun
    hatta bu ayın 20-22si gibi gelmeyi düşünüyorum ama aynı gün halledip alabilirmiyim. malum izmite geri dönücem yine. yoğunluk oluyormu orda
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbüratörünü temizlet, bujini değiştir, hava filtreni değiştir, scooterlarda sübap ayarı var mı bilmiyorum varsa onu yaptır.

Aynen dediğini yap
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    o dediklerinin hepsine en son 4500km önce bakıldı. biliyorum bakım zamanı çoktan geçti ama son iki haftada (son 500kmde) birden değişmesin anlayamadım. yavaş yavaş artsa neyse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------

hatta bu ayın 20-22si gibi gelmeyi düşünüyorum ama aynı gün halledip alabilirmiyim. malum izmite geri dönücem yine. yoğunluk oluyormu orda
    özellikle bu dönem yoğunluk oluyordur herhalde mevsim yaz ya.ama sen bana gelmeden bir gün önce kesin geliyorum yarın şu saatte dersen senin motoru hallettiririz.

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin kalitesi ile alakası var gibi kesin bu ülkede bu benzinde bile bir üçkaat vardır bu akaryakıt sektöründe rekabet olmaması böyle yapıyor aslında motorlar yakmıyor benzin pahalı 7 sülalerini doyurdular hala gözleri doymadı bu pompacıların çok merak ediyorum en son model çıkan otomobilleri nasıl gidip bir çırpıda alabiliyorlar alın teriyle sizce kolaymı
    Evet Dostum Aynen Katılıyorum sana Hadi üçkaat neyse ama Motorlarımızın Yakıt sistemini çok Kötü etkiliyor 2 kuruş fazla kazancam diye uğraşıyolar en İyi benzin shell Başka tanımam

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler