gençler gerçek motorlar alın, çin malı değil...
gençler gerçek motorlar alın, çin malı değil...
Yolda Olmak Güzel...
debriyaj bilyelerine baktınmı?benimde geçen bilyeler dağıldı öyle bi sesler geliyodu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
arkadaşta bu modelin asya olanı var yalvarıyor bana 150 zat alma görünüşüne aldandım bende diye bu yazılarıda okuduktan sonra hepten vazgeçtim
sanki o çok düzgün !
hepsi çin malı ,
senin arkadaşının memnun olması geri kalan 100 bin tane problemli aynı motordan kullananın sorununu çözmez.
Tabiki para yoksa yapacak birşeyde yok ,
boş boş konuşup, çin malını satın bildik marka motor alın diyenler çıkabilir ,
artık paranın üzerini onlarmı tamamlayacak ??? onumu demek istiyorlar bilemiyorum ama çin malı motorların biri "mok" ise diğeri "kaka" dır,
fakat ,genede zat150 motorda kullanılan malzemeler gerçekten çoğu çin malı motordan kaliteli, ben çok kıyasladım ,
plastik kalitesi bile çok daha iyi , tipi zaten en iyisi çin malları maxiscooter arasında ,
mesela markası şu an aklıma gelmeyen çok daha ucuz bir maxiscooter var çin malı ,inanılmaz tipsiz ve kalitesiz ,
ama her tarafı kalitesiz ,göstergesinden ,oturduğun seleye , plastiklerinden, lastiklerine kadar ,sanki çin değilde dünyanın en kalitesiz malzemelerinden üretilmiş ...
arkadaş aldığı daha 3. gün ayak sephası kırıldı , ertesi gün orası çıktı, 1 hafta sonra burası koptu bilmem neler oldu çok kötü çok .
Onu gördükten sonra biraz biraz zatın farkını anladım valla .
Ha bu zat150 yi kral yapmaz ,
zat150 de bozuluyor işte ,
ama en azından eli ayağı düzgün biraz.
kural şudur:
çin malı motora biniyorsan elinden birşeyler gelecek aga !
yoksa yarım akıllı kendine servis diyen adamlara para bayılmaya devam edersin sinir hastası olursun ama nedense motorun bir türlü tamir olmaz
zat ı ne kadar aşalıyor millet ya benim arkadaşımın var herif rampaları 80 90 la çıkıo bende presto texas var 150 cc zat karburatoru taktım jilet oldu jilet
zat karburatoru kım ne derse desın en serı karburator
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
aynen aga sana katılıyorum bende kendi motoruma sekman attım zincirlerını degıstım bu sene.
bu motorların dılınden anlıcan elınden az cok ıs gelecek yoksa dedıgın gıbı bos bos konusuo mıllet cin malına bınılmezmıs.
arkadaslar cin malları cıkmasaydı cogumuz motorun tekerını alamamıyoduk en azından ben.
nankor olmayalım cok sey orettı bana bu motor cook.
saygılar kardeşim sana..
motorumu şubat ayında aldım ve o ana kadar bırak tamiri hiç motora binmemiştim bile aldıktan sonra sorun çıkmaya başladı tabi ama anlamadığımdan ustaya götürüyodum, siftahı 65tl marş motorunu değiştirmek için vermiştim mesela (marş motoru 20tl). Geriside geldi tabi ama şimdi, hele son 4 aydır ustaya iki kere gittim, birinde zamanım yoktu uğraşamadım diğerindede uygun anahtarım olmadığı için(:
Şimdi sadece yedek parça masrafı çıkıyo o da ayda 2-3 kere
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)