arkadaşlar 125lik çin var bende h.filtresine yağ geliyor ve h.filtresini çıkardığımda karbüratöre giden hortumun içinede yağ geliyor.bu neden olabilir ne işi var h.filtresiyle karbüratörün arasında yağın.hrkse tşk...
arkadaşlar 125lik çin var bende h.filtresine yağ geliyor ve h.filtresini çıkardığımda karbüratöre giden hortumun içinede yağ geliyor.bu neden olabilir ne işi var h.filtresiyle karbüratörün arasında yağın.hrkse tşk...
motorunun segmanları aşınmış, kartere kompresyon indiriyo olabilir. yani motorun alt tarafına gaz kaçıyo ve karter havalandırması yoluyla yağ hava filtrene ve karbüratörüne gidiyo. durum buysa bi segman atman gerekecek.
Durum o kadar vahim olmaya bilir,
karter havalandırmasından hava filtresine yağ gelmesi çok extereme bir durum değildir normal sayılabilir,
çok yüksekdevirlerde uzun sürüş, sıcaktan yağın çok incelip dumanlanması, hava filtresinin kirlenmiş olması gibi birçok nedeni vardır bunun.. Ha bide çinli mühendislerin tam yapamadıkları hava debisi hesabıda katılır bu sebeplere ki o da normal değil midir
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
tşk...hrkse.
kardeş ybr lerdede var o yağ segmanlara yağ buharı basıyor yağlama yapıyor anlayacağın altta hortumu var motordan geliyor sonra hava emişi ile segmanları yağlıyor ama aşırı varsa yağın ya fazladır yada ince birde arkadaş yazmış aşırı yüksek devirlerdede artar hava filtrenin altları yağlanabilir ama komple yağlamışsa olmaz yağını filtreni kontrol et
Subap kapağının ordan bir hortum hava filtresine gider oda hava filtesinin yağlar Ben açık hava filtresi taktığım için o hortumu söktüm ordan turbo sesi gibi ses geliyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
benim motorda seninkinden nasıl taktın(aldın) perf.h.filtresini bide sübap kapağı nerede hrkse tşk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)