Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motor gaz problemi

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşlar motorumla giderken gaz verdikçe motor hız almıyor sadece bağırıyor ve devir artıyor ama hız almıyor nedeni ne olabilir yağ flnmı yok.Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    kardeş motorun ne marka km si kaçta yazarsan motorunun ömrümü dolmuş tahmin yapardık ama genel olarak teklemede varmı istop etme varmı yoksa debriyajın ayarından yada eskimesinden olabilir hava filtresinden olabilir hava benzin karışımı ayarsız olabilir benim ybr de gazı az yiyordu ben motorumu tanıdığımdan karbüratörden hava akışını azalttım düzeldi birde havalar aşırı sıcak kuvvetsiz motorlar azda olsa şişme yapıyor ve motorun çekişini etkiliyor tabi ufak cc lerde ve hava soğutmalılarda son anlattığım

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Motorunuzun marka ve modelini yazmamışsınız, tecrubesi bve bizzat kullananların size daha iyi yardımcı olabilmesi için bu bilgiler kesin gerekli. Ayrıca olabilme ihtimalleri oldukça fazla,

1 . Debriyaj balatanız (Sebebi yüksek ihtimal)
    2 . Karbüratör ayarınız (Sebebi nispeten düşük ihtimal)
    3 . Bujileriniz (Sebebi Orta ihtimal)
    4 . Hava filtreniz (Sebebi Orta-yüksek ihtima)

Benim bilgim ile sebepleri bunlardır ama daha iyi bilgiye sahip arkadaşlar listeyi uzatabilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    markası yuan 150-23 daha önce böyle bir problem yoktu düştüm bikere ondan sonra oldu ama öylesert değildi çok yağ akıtıp bitme ihtimali olabilirmi motorun sesi değişti çünkü vurma gibi bi ses var çok az.

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    devir artıyor ama hız artmıyor
    demek ki problem güç aktarma organlarında
    biryerde sıyırma yapıyor
    debriyajdan başlayıp incelemekte fayda var

geçmiş olsun
    Kelimelerin anlattığı kadarım..
    Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...

xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    Alıntı egerey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    markası yuan 150-23 daha önce böyle bir problem yoktu düştüm bikere ondan sonra oldu ama öylesert değildi çok yağ akıtıp bitme ihtimali olabilirmi motorun sesi değişti çünkü vurma gibi bi ses var çok az.
    kardeş düşme işi motoruna ne gibi tepkisi oldu bilemem yağ yerlere dökülmediyse eksilmemiştir kontrol et ama neticede her motor az da olsa yağ eksiltir birde yağsız motor gaz yer ama motorun içini bitirir krank v.s dağılır bak belki buji yağlanmıştır ama genel olacak olanlar arkadaşlarında yazdıkları ekseriyette bunlar yaşanır çok ciddi ses v.s gelmiyorsa önemli değildir tahminimce ama sen ciddi bir poblem olarak görüyorsan bir ustaya göster bakalım

King_Onur_71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük ihtimal debriyaj.komple balata yay saç tel bilya bakım yaptır.
    [B][COLOR="Blue"]Dün diye bir şey yoktur.Ya geçmişi silmişiz yada kafamız güzel bol içmişiz...[I][/I][/COLOR][/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler