Merhaba,
Far tasında kırık var ve orayı bir dolgu malzemesi ile doldurup sonra zımparalayıp tekrar boyamak istiyorum.Çatlağı ne ile doldurabilirim?
Çatlağın altını sac ile kapattım.
Merhaba,
Far tasında kırık var ve orayı bir dolgu malzemesi ile doldurup sonra zımparalayıp tekrar boyamak istiyorum.Çatlağı ne ile doldurabilirim?
Çatlağın altını sac ile kapattım.
o tas, aynı zamanda reflektör görevi de görüp, far ışığını artırır. ordaki bir kırığı kapatsanız da içindeki alüminyum renkli reflektör kısmını bozmuş olursunuz. farınız eskisi gibi aynı şekilde aydınlatmeyebilir. o tas zaman içinde kendiliğinden karardığında bile aydınlatmada belirgin bir düşüş oluyor.
marka model bişeyler yazsan ve farın resmini çekip koyarsan emin ol ki daha iyi yardımcı olabiliriz. boşluk var doldurucam diyorsan, demekki o çatlak değil kırık. anladığım kadarıyla orada parça eksik. altına da sac parça koydum diyosan. önce far tasının malzemesini öğrenmelisin. plastik aksamların üzerinde biyerde mutlaka yazar PP veya PE. aynı malzemeden bulman gerekiyor. havya ile bir güzel eritip sıvıyacaksın kırık bölgeye. sonra da başlıcaksın zımparalamaya. mevzu bu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)