Bence aksesuar o parçalar.Motorun denge noktası orta kısımdadır ve motorun boyu 1 metre ise ağırlık merkezi 3\1 dir.
Yaman YİĞİT
benim bildigim denge topuzu gidonda olur o kaportayı korumak için takılmış
Motosiklet mucidi
onlar koruma takozu...
denge topuzunu elciklerin ucuna takıyorsun...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Hımm,Vallahi Ustalar çok ii aydınlattınız:D çok tesekkurederım arkadaslar..Peki bunu koruma topuzunun aynısını nerde bulabılırım bı bılgınız varmıdır?
motosikletinin düşüp karenajının bozulmasını önlemek için konulmus koruma parçalarıdır. denge topuzu elciklere takılıyor diye biliyorum.
ayrıca baslık da yanlış...
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
Başlıkta Harf hatası var fakat,Düzenleme sadece mesaj için gecerli,Başlığı düzeltemedim... Yorumlarınız için tekrar teşekkrler
kardeş resmini koyduğun denge topuzu..O yan granajlara takılan koruma takozu diye biliyorum ben..
Ayrıca bişey daha söyleyim senin motorunda an125 se koruma takozunu sağlam bi yere bağlanam lazım o resimde işaretlediğin yerderle öyle sağlam takılcak bi demir olmamasız lazım,,yani resimde kırmızı içine aldığın takozları photoshop değilse takan kişi görüntü olsun diye ,granajları delerek takmış, vede en ufak bi düşmede granajları korumakttan çok daha biile fazla zarar verebilir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)