s.a arkadaşlar scooter ımın park lambalaı yanmıyor bu nedenle gösterge ısıkları arka lambada yanmıyor nasıl cözebilirim ? teasekker.
s.a arkadaşlar scooter ımın park lambalaı yanmıyor bu nedenle gösterge ısıkları arka lambada yanmıyor nasıl cözebilirim ? teasekker.
ampul patlamış olabilir. park yanmıyo diye gösterge ışıklarıda mı yanmıyo?? aynı anahtardan çalışıyosa anahtar bozulmuş olabilir. stop yanıyo mu?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
stop ta yanmıyor 3 kademeli anahtar var normal far yanıyor ama parkalr komple yanmıyor park ampul 2side , stop , gösterge ısıkları yanmıyor ama uzun kısa farım yanıyor
aleyküm selam...
bence sorun açma-kapama anahtarında. tek ampul yanmıyor olsa sorun amulde ya da rölelerde aranabilirdi. ama kısa ve park devresine bağlı hiç bi lamba yanmıyorsa sorun anahtardadır...
gittim bugün anahtar aldım bi arkaddaşımdan onu taktım gene aynı problem var ... baska yorum yapan yokmu acaba ?
kablolardadır anahtara gelen kablolarda ohm metre ile ölçsen bir anahtara gelen enerji var mı bakalım bi?
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Anahtarda temassızlık vardır.
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
Kabloların bağlandığı yere azcık WD40 veya benzeri sprey sık düzelir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
ampülleri sökemiyomusun?
saolun arkadaşlar bu sayede komple sistemi deistirmis oldum :D teşekkür ediyorum hepinize
Sistemi komple değiştirerek en mantıklısını yapmışsınız.
Bence bu arıza , arka lambalara gelen kabloların zedelenerek , + ve - uçların birbirlerine temasından kaynaklanan ,kısa devre yapmasından dolayı oluyordu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)