Arkadaşlar acil yardımmm !!!!!????...
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 13:13
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 13:58
motorun stop etmesi rolanti ayarı düşük olabilir onu karbürator üetündeki vidayı kısarak yapabilirsin.. yanlız bujiyi de söküp bi bak krom kaplamış veya tırnakları kapanmış olabiliri . hatta değişirsen bujiyi daha iyi olur dediklerimi yap düzelecektir
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
06 Haziran 2009, 14:01
-
06 Haziran 2009, 14:06
yokuştaki basınç ve ağırlık düzyolda ki basıncın iki katına nerdeyse çıkıyo bujiye ve hava filitresine bak önemli bişey değildir .. merak etme kirli benzinde yapabiliyo bazen
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
06 Haziran 2009, 14:11
anladım peki bu gazı geç alma eden olabilir.
-
06 Haziran 2009, 14:23
senin karbiratör ve hava filtresine bakman lazım karbiratör ayarsızlıklarında motor yokuşta bogulur havayı fazlamı alıyo acaba bogazlara falan bak ben karbiratör ayarını yapınca motoru yokuşa dayıyorum ortasında durum nasıl devirlenicegine bakıyorum sen dediklerime bi bak
-
06 Haziran 2009, 14:30
hava filtresini bi temizlet, sorun çözülmezse karbüratör ve ateşleme sistemini bi kontrol ettir... daha da olmadı sübap ayarı gerekebilir... tabi ben bir usta değilim...
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
06 Haziran 2009, 14:36
Moderatör
Darkkiller adlı üyeden alıntı
hava filtresini bi temizlet, sorun çözülmezse karbüratör ve ateşleme sistemini bi kontrol ettir... daha da olmadı sübap ayarı gerekebilir... tabi ben bir usta değilim...
Benim de arka tekerim dönüyo usta nedendir sizce ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
06 Haziran 2009, 14:38
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
06 Haziran 2009, 14:46
geçenlerde biriside soruyordu benzer sorunlardan şikayetçiydi formu arattır sonuç galiba karbüratörde bir parçada sorunmu ne varmış birde subap ayarındandı galiba formu ara bakalım geçen haftalardaydı galiba aynı problem sanırım
-
06 Haziran 2009, 16:07
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok tşk ederim.forumda baya araştırdım fakat yokuşta stop etmesiyle ilgili bi kaç birşey buldum fakat bu gazı geç alması nedendir onu bulamadım,sizce neden olabilir
-
06 Haziran 2009, 16:33
anilxx92 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok tşk ederim.forumda baya araştırdım fakat yokuşta stop etmesiyle ilgili bi kaç birşey buldum fakat bu gazı geç alması nedendir onu bulamadım,sizce neden olabilir
sen şimdi motoru alıp servise götür hocam... tüm sorularının cevabını serviste, ayrıca sorunlarının çözümü de serviste... git bi ustaya göster demiyorum emanet o yüzden servise...
sorunun cevabına gelince karbüratör ve ateşleme sisteminde sorun yoksa sübap ayarlarından olma ihtimali çok yüksek... bide nasıl bi gaz tepkisi bekliyosun onu daha detaylı yazarsan ii olur... deneyimliyim diyosun eğer tecrübeni kuvvetli motorlarda yaptıysan kalkıp 150cc lik bi makineden gazı açtığın gibi redline görmeyi bekleme......
-
06 Haziran 2009, 17:01
Darkkiller adlı üyeden alıntı
sen şimdi motoru alıp servise götür hocam... tüm sorularının cevabını serviste, ayrıca sorunlarının çözümü de serviste... git bi ustaya göster demiyorum emanet o yüzden servise...
sorunun cevabına gelince karbüratör ve ateşleme sisteminde sorun yoksa sübap ayarlarından olma ihtimali çok yüksek... bide nasıl bi gaz tepkisi bekliyosun onu daha detaylı yazarsan ii olur... deneyimliyim diyosun eğer tecrübeni kuvvetli motorlarda yaptıysan kalkıp 150cc lik bi makineden gazı açtığın gibi redline görmeyi bekleme......
yok yok arkadaşım redline felan beklediğim yok benimde şuan cbr 125 im var biliyorum yani 150 likleri anlatmak istediğim şuki gazı yarıya kadar açıyorum mesela tık yok sonra biraz daha açıyorum allah allah nerdeyse altımdan bi kaçıyor motor yani sanki bu gaz kollarında bi miktar bi boşluk olurya o sanki yarıya kadar gibi yarıya kadar açmayınca gaz kolu ga almıyor yani sonrada birden kaçıyor makina,servisede götürmek istemiyorum şimdi arkadaştan habersiz eğer basit bişeyse ben halledeyim diyordum.
-
06 Haziran 2009, 17:06
o zaman bulunduğun mekan dışındaki bi ustaya göster... ben yada başka bir kimse buradan sözlerle sana yardımcı olamaz... belli ki senin tamir edecek deneyimin ve bilgin yok ama motorda kesinlikle bi sorun var ve işin bilen biri lazım......
-
06 Haziran 2009, 17:15
sen motoru 2 3 kilometre yol giderken motora bir şey yada çok hızzz yaptırdınmııı yaptırdıysaan bir de altı yere vurduysa işin yaşşş bir ustaya götürrr yanında bekle inceleeeee veee motor olmuyosa altında senden kaynaklanan bir çizik yada ezik varsa yaptır daha motora hiç dokunma o gelene kadarrr tmmm sakın ihç dokunma
-
06 Haziran 2009, 17:18
bence sen hiç o emanet motora binme bırak sahibi gelene kadar uslu dursun sonra biliyorsun sakınan göze çöp batar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
06 Haziran 2009, 17:27
Al o motoru koy bi kenara.Bi daha arkadaşın gelene kadar elini sürme.Yoksa başına kalır.CBF150 hiç de öyle çekiş problemleri yaşatacak bir motor değildir.Demek ki o motor sorunlu.Bi de üstüne kalır.Bir sürü masraf edersin.
-
06 Haziran 2009, 17:41
arkadaşında haberi var aslında benim motor garajda üşeniyorum çıkarmaya bazen cbf i alıyorum zaten kendisinin isteğiydi 2 günde bi felan çık gez diordu onda problem yok,bu arada benden kaynaklanan bir toz bile yok heleki vurma kesinlikle yok.birdenbire oldu emanet mal işte sende bozulur suçlu sen olursun neyse bakalım bi götüreyim efeye ne diyecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler