4 zamanlı egsoz duman sorunu
-
01 Haziran 2009, 17:44
arkadaşlar 1 haftadır motoru ilk çalıştırdığımda egsozdan 2 zamanlı motorlar gibi duman çıkıyor. 5-6 saniye sonra normale dönüyor. sadece motor en az 1 saat çalışmadığında ilk çalıştırdığımda oluyor . ve oldukca fazla duman çıkıyor.
acaba yağmı yakıyor ?
yoksa her seferinde birileri motoru boğuyormu ( diyecem bu olmaz heralde)
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 18:45
abi soğuk motordan çıkabilir motor yağ yaksa ısındıkça duman artar çünki yağ inceldikçe daha fazla yakar ve şöyle mavimsi bir duman atar
-
01 Haziran 2009, 20:09
Subap lastikleri bozulmuştur motoru kapatınca subaplardaki yağ yanma odasına giriyordur.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
01 Haziran 2009, 22:11
Yakıt ayarları bozulmuş olabilir Karbüratör zengin karışım yapabilir.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
01 Haziran 2009, 22:19
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Yakıt ayarları bozulmuş olabilir Karbüratör zengin karışım yapabilir.
yeni bi motor için en mantıklısı bu bence hemen motoru öldürmeyin.. Subapa falan da bişey olduğunu sanmıyorum. Hava filtresine falan da dikkat et... Kolay gelsin.
-
01 Haziran 2009, 22:20
mach1 adlı üyeden alıntı
Subap lastikleri bozulmuştur motoru kapatınca subaplardaki yağ yanma odasına giriyordur.
Sen beni dinle... Benimde basıma geldi az kalsın onun yüzünden arabaya motor yaptıracaktım.Bizim eski arabnaın eski sahibi arabayı hep lpgde kullandığı için subaplar yağlansın diye subap lastiklerini çıkartmış araba ilk çalsıtığında bir duman atıyordu görenler bunun motor bitmiş cart curt ediyordu eski sahibine sorunca sorun çözüldü
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
01 Haziran 2009, 23:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mach1 adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum.
-
02 Haziran 2009, 00:27
kardeş birkaç mesele olabilir subap lardan olabilir sekman lardan yağın fazla olabilir yada ince yağ koymuş olabilirsin silindire yağ kaçırıyordur siyah duman ise kesin yağdır ama gri ise yanmayan benzin çıkıyordur kurum olabilir motorun kmsi kaçta motorda bitmiş olabilir 1 saat bekleyip sonra yağ atması subap veya motorla alakalıdır büyük ihtimalle hafta veya ay olsa motorun yatsa soğuktur atmıştır derimde 1 saat kısa süre yazdıklarıma bir bak kolay gelsin
-
02 Haziran 2009, 15:35
yorumlar için sağolun en kısa zamanda bi tamirciye gideceğim
-
02 Haziran 2009, 16:16
Bencede yakıt ayarlrındandır göster bi servise o anlar
-
04 Haziran 2009, 01:13
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum.
ethem46 arkadaş anlattığın duruma göre kesin.
-
04 Haziran 2009, 01:19
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler