Yardım + bunlar kaça patlar ?
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 18:08
Motor açılmadığı müddetçe pek birşey tutmayacak anlaşılan ama viteslerin zor geçmesi olayı koparıyor. Arkadaşlar birde ben daha yeni motorcu sayılırım eğer kt 125 motor ise
Bu motoruda yeni üzerime aldım bir heves biniyorum. Çok aceleye geldi bunun alımı, yukarıdada yazmıştım, ötekinin satışını üzerine almadan elimden çıkartmam gerekiyordu, bana verilen bir söz tutulmadı. Bende bunu almak zorunda kaldım. Şu anda da satıp başka alma durumum yok.
Bazı arkadaşların söyledikleri insanı motordan soğutuyor, gönül kırıcı şeyler. Zaten bu sorunlar yeterince canımı sıktı. Sizde bu bu tarz konuşmayın şurda biz bizeyiz. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler, yarın öbür gün götürücem kısmet olursa, ne tutacak yine bu başlıkta paylaşırım sağolun...
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 18:15
şanzuman mili bu bu parçanın en solundan bir önceki dişli çıkarılabiliyor ve bu dişlinin göbeğinin solunda burç var. çin malı 125 lliklerin kronik sorunu belli km den sonra bu burç çelik gibi sert ten çok demir gibi yumuşak olduğundan boşluk yapıyor ve sen vites atarken şanzuman nili oynayıp sıkışıyor.
ya kalın yağ koyup boşluğu alacaksın(yağ koyduktan 1 hafta sonra yumuşuyor vites geçişleri)
yada motoru 100 liraya indirip o dişliyi 10 lira yada şanzuman milini değiştireceksin 40 lira
kendi motorumdan biliyorum çok çabuk balata yiyor . ve vitesler bazen hiç geçmeyecek gibi oluyor. 30 numara traktör yağıo koydum denemek için vitesler ipek gibi oldu. sen 20-50 koy 1 hafta sonra bak nasıl oluyor vitesler
-
01 Haziran 2009, 18:33
arkadaşlarında dedigi gibi bi 300 tl çık..
oda o motora degermi degmezmi diye sen düşün..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
09 Haziran 2009, 15:38
Cuma günü motoru servise bırakmıştım. Şu an biraz yoğun biz seni ararız dediler
Bende bekliyorum bugün oldu hala haber gelmeyince bende dedim heralde motoru baştan yapıyolar, dedim 500 ü falan bulucak heralde masraf, biraz yusufladım.
Bugün dayanamadım gittim, işler baya yoğun olduğundan daha başlamamışlar, biraz sevindim benim motor tahmin ettiğim kadar uzun sürmemiş diye ama daha da alamayacağım diye üzüldüm. Bakalım sonuç ne olacak !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler