cup a daha geniş lastik !
-
öne 2 50 yerine 2 75 arkaya 2 75 yerine 90 90 17 koyarsak nolur ?
hız 90km den 80 km ye düşer yol tutuşu inanamayacahınız şekilde artar stabilize (çakıllı) yolda ip gibi gider dağa önce önü ayrı arkası ayrı oynuyordu virajlara dağa güvenli girilir çin malı lastikleri çıkardım yarine alaşım cant ve dubleks lastik taktım güzel oldu yalnız yağmurlu havada daha denemedim motorum 97cc truva çalışmasıve performans 10 puan 3 yaşında daha tek civata ellenmedi ikialaşım jant 210tl+ön last.40tl+arka last.60tl+ arka kampana40tl=350tl (eski kampana alaşım janta uymadı)
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 04:50
kardeş hala forumu kullanıyorsan şunun resimleri koyda bende gaza gelirim belki
-
22 Ağustos 2009, 02:24
arkadaşım dublek lastik bir soru kısmında resim attım çok bilen bir arkadaş!!!! olmaz diye diretiyordu 3 aydır kullanıyorum memnunum
tr100a adlı üyeden alıntı
-
22 Ağustos 2009, 03:20
İnnova topiğine bakın nonsleep(ben) bastığım bi innova resmi vardı ona bir göz atın derim....
-
19 Ağustos 2013, 01:38
rks jaguar 100 cub um var arka lastigi dublex yaprırdım gayette güzel oldu irc taktırdım 2.75 17 jant 80 tl ya daha uzerindeki balmum gitmedi ama özellikle mıcıra soktum yol tutusunda daha önce almadıgıma kendime cok kızdım az daha kullanayım paylasıcam ayrıca ön lastigi 2.50 yerine 2.75 atalım dediler karar veremedim ama bidahaki bakımda onuda değiştircem paylasırım
-
s.a cup hızlandıran parça var mı biliyomusuz
-
-
on lastiği 2.50 17 den 2.75 17 ile değiştirdim mükemmel oldu mukemmellik neden peki dönülşlerdeki o dengesizlik kayacak kaygısı tamamen gitti 60 km yı gecince rüzgarı yedigimizdeki motorun kendini saga sola savurması tamamen gitti benzin nemi oldu ufak bır artış oda bana göre kattıklarının yanında hiçbirsey
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
on lastiği 2.50 17 den 2.75 17 ile değiştirdim mükemmel oldu mukemmellik neden peki dönülşlerdeki o dengesizlik kayacak kaygısı tamamen gitti 60 km yı gecince rüzgarı yedigimizdeki motorun kendini saga sola savurması tamamen gitti benzin nemi oldu ufak bır artış oda bana göre kattıklarının yanında hiçbirsey
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler