bazı motosiklet ilanlarında arkadaşlar 2 zamanlı motorlarına (istanbulda) motul 2t yağ koyduklarını söylemiş acaba nerden buluruz bilen gören varmı
bazı motosiklet ilanlarında arkadaşlar 2 zamanlı motorlarına (istanbulda) motul 2t yağ koyduklarını söylemiş acaba nerden buluruz bilen gören varmı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bilsemde söylemem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
derbi gpr 125 başlığına bu soruyu sorarsan sana yardımcı olacak birileri çıkar.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
aaa aprılıa 50 mi aldın kanka...hiç demedin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mototalı aradım 1lt motul için 35 tl diyor netten baktıkm yurt dışında aynı yaş 6.95$
Opet yağlarını kullanabilirsin, hem diğer yağlara göre kokusuz hem de diğer yağlara göre biraz daha az duman atıyor tercih senin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)