Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

3 haftalık S&T Kanunimin başına gelenler...

REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı benim motorda kadran yok sana başka bişi göstermişler

kardeş sanada sözüm şu git o motoru al reklam yapma ...ne diyim.... ben bu işin ticaretini yapmıyorum ki...
    Seninkinde katranyok diye bilmiyormu herkez ahız kadranının 200 km olduğunu.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş içeri yaya gireriz...karşısına parkederiz sorun değil...

bu arada topik sayemizde pert oldu kıngman kusura bakma...çıban başı benim...
    mete şimdi ordan geçtim....söleseydin ya...farketmez ben zaten oraya yakın çalışıyorum..herzaman buluşuruz...nezaman istersen
    sana tel de p.m attım buradan karışmasın......
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    mete şimdi ordan geçtim....söleseydin ya...farketmez ben zaten oraya yakın çalışıyorum..herzaman buluşuruz...nezaman istersen
    sana tel de p.m attım buradan karışmasın......
    Arkadaşım topiği kirletme.Pm den hallet işini ya laftan anlamazmısın sen.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Alıntı ABZAH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tartışmaları ne zaman bırakıp birbirinizi kollamayı öğreneceksiniz merak ediyorum.nasıl yolda arkadaşınız geliyor mu diye arkaya bakıp kontrol ediyorsanız,yolda kalmış bir motorcuya durup sorun var mı diye bakıp yardıma koşuyorsanız bu da aynı.
    her motor arıza yapabilir,edebilir ama arkadaşımızın canı yanmış.yarın sizin de aldığınız x marka bir motor arıza yaptığında bu x şirketi mail yoluyla,satın almama yoluyla ya da diğer yollarla uyarmayı ne zaman becericez acaba.motosikletler bütün kullanıcıları gözünde tabi ki değerlidir,toz kondurmazsınız ama biraz tüketici dayanışması yapmanız lazım.yarın bir gün sizin de başınıza geldiğinde durumu daha iyi kavrarsınız..
    Al işte başlığı açtım açalı bana gerçek anlamda moral destek olan bu arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.Tabi geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.Ben başımdan geçenleri anlattım.Her türlü eleştiriye maruz kaldım.Bazıları da bu markanın gerçek yüzünü gösterdiğim için minnettarlıklarını gösterdiler.Çünkü belki sayemde bazıları bu motoru alacakken direkten döndü.

Ben bu motoru ilk aldığımda bayiyle aramızda küçük bir şakalaşma olmuştu.Adama dedim ki ben bu motorun üzerindeki kanuni yazısını söküp kawasaki yapıştıracam.Adamda dedi o zaman sen bugün git yarın gel.Ben de listedeki güncel fiyatlara bakayım.Ben de dedim şaka yapıyorum.Eğer bu marka beni memnun ederse gururla taşırım o yazıyı üstünde.Hatta otoparkın karşısındaki çay bahçesinde otururken motoru otoparka koymak yerine çay bahçesinin önüne çekiyordum.İnsanlar uzaktan bakarken uh nasıl motor bu böyle.Yeni mi çıkmış acaba derken yakınlaştıkça kanuni yazısını görünce kafayı çevirip bi daha bakıyolardı.Ben de oturduğum yerden gülüyodum hallerine.Bu marka adına resmen reklam yaptım.Çünkü başlarda çok memnundum.30 beygirlik 150 km hızları devirebilen bir motor olmasının yanında çok uygun yakıt tüketimi vardı.Hem de uzun yoldaki rahatlığı ve yol alışı mükemmeldi.Fakat nerden bilebilirdim bu kadar kısa sürede su koyuvereceğini.

Kaskımı montumu koydum bir köşeye o kadar para yatırdıktan sonra tabanvaya devam.Halimden anlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Şimdi hepinizin altında motor.Yarın nereye gitsem diye düşünüyosunuz.Ancak halden anlayan insanlar hemen kendini belli ediyo.Murat 131 arabaları bile hala daha ortalıkta gezinirken görüyoruz.Şahin marka otomobillerde piyasada.Ancak bu gt250r nasıl olurda 3 haftada bozulur anlamak mümkün değil.Ben cbf150 ile bir günde nerdeyse hiç dinlendirmeden 400 km yaptım.Hem de ağustos sıcağında.Gt250r ile 110 km uzun yol , 50 km de şehir içi gezdim.Ne hale geldi.Hala daha beni suçlayan insanlara anlam veremiyorum.

Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al işte başlığı açtım açalı bana gerçek anlamda moral destek olan bu arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.Tabi geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.Ben başımdan geçenleri anlattım.Her türlü eleştiriye maruz kaldım.Bazıları da bu markanın gerçek yüzünü gösterdiğim için minnettarlıklarını gösterdiler.Çünkü belki sayemde bazıları bu motoru alacakken direkten döndü.

Ben bu motoru ilk aldığımda bayiyle aramızda küçük bir şakalaşma olmuştu.Adama dedim ki ben bu motorun üzerindeki kanuni yazısını söküp kawasaki yapıştıracam.Adamda dedi o zaman sen bugün git yarın gel.Ben de listedeki güncel fiyatlara bakayım.Ben de dedim şaka yapıyorum.Eğer bu marka beni memnun ederse gururla taşırım o yazıyı üstünde.Hatta otoparkın karşısındaki çay bahçesinde otururken motoru otoparka koymak yerine çay bahçesinin önüne çekiyordum.İnsanlar uzaktan bakarken uh nasıl motor bu böyle.Yeni mi çıkmış acaba derken yakınlaştıkça kanuni yazısını görünce kafayı çevirip bi daha bakıyolardı.Ben de oturduğum yerden gülüyodum hallerine.Bu marka adına resmen reklam yaptım.Çünkü başlarda çok memnundum.30 beygirlik 150 km hızları devirebilen bir motor olmasının yanında çok uygun yakıt tüketimi vardı.Hem de uzun yoldaki rahatlığı ve yol alışı mükemmeldi.Fakat nerden bilebilirdim bu kadar kısa sürede su koyuvereceğini.

Kaskımı montumu koydum bir köşeye o kadar para yatırdıktan sonra tabanvaya devam.Halimden anlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Şimdi hepinizin altında motor.Yarın nereye gitsem diye düşünüyosunuz.Ancak halden anlayan insanlar hemen kendini belli ediyo.Murat 131 arabaları bile hala daha ortalıkta gezinirken görüyoruz.Şahin marka otomobillerde piyasada.Ancak bu gt250r nasıl olurda 3 haftada bozulur anlamak mümkün değil.Ben cbf150 ile bir günde nerdeyse hiç dinlendirmeden 400 km yaptım.Hem de ağustos sıcağında.Gt250r ile 110 km uzun yol , 50 km de şehir içi gezdim.Ne hale geldi.Hala daha beni suçlayan insanlara anlam veremiyorum.
    ----------------------------------------------
    kardeş şimdi şunu demek istiyorum sana ister alınır sın kızar sın istersen de ne yaparsan yaprsın işte....sen başından geçeni yazdın....geçmiş olsun dedik...
    bizde kullandığımız malı övme demiyelim de sorun yok dedik sen neden bizi anlamak istemiyorsun.....
    yani bir iki motorda sorun varsa bence bu bütün ürünlere lanse edilemez bende kullanıyorum sorun yok allaha şukur.....
    benim ne bu italat cıyla işim olur nede seninle aslına bakarsan belki seninle tanışabiliriz beraber dolaşabiliriz ama bu italatcıyla ilişkimiz bunun otesine geçmez.ama kimsenin hakkınıda kimseye yedirtmeyiz manası çok önemli...
    sen nasıl kotu diyorsan bende iyi diyebilirim...1 senedir kullandığım makinada bi sorun yok.sende bunu anla...hepsi kötüdeğil yani
    bu arada senin resimler nerede resimleri ekliyecektin......

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Topiclerde motorunu ne kadar övdüğünü hatırlıyorum. seni hayal kırıklığına uğratmış olması çok kötü..
    yinede o kdar üzme kendini geçen gün serviste plakalrını yeni taktıkları cbf 100 km de geri geldi siboblar vuruyordu. bazen de mekanik ve elektronikte şans diye bir şey var diyeceksin.
    servisin bu şekilde davranması bana presto servisini hatırlattı. 20. km de servise gittim amortisör patlak olarak... ilk ve son gidişim oldu.. geçen gün arabaya bir akü aldım x bir markanın izmir bayisinden. 30 km gittim .. diğer alt bayiler kapanır ama ana bayi kapanmaz...
    başka bir servis de deneyebilirsen şansını?
    şu an izmirden katılan biri olarak kanuni ye bir mail attım. elimizden daha farklı şeyler gelebilirse bizi yönlendirirsen iyi olur...
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    geçmiş olsun

senin derdini anlayabiliyorum. 3 haftalık yeni parasını saydığın bir motordan böyle seslerin gelmesi hiç olağan birşey değil fakat bu motor olayıda şans işidir bizim önceki arabamızda bile sıfır km aldığımızda şanzuman problemi çıkmıştı bunlar olabilicek şeyler seninki tamamen talihsizlik olmuş. moralini bozma motorun tamir olsun bin git garantisi olduğu süreçtede sorun çıkarsa fabrika ile direk olarak görüşmeni tavsiye ederim.Ama öfkeyle yazdığın bazı şeyler hiç hoş olmamış benzin döküp yakmakta nedir öfkeni bu şekilde belki dile getirdin ama bunu bence sakın yapma ;)

keyifli sürüşler..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ----------------------------------------------
    kardeş şimdi şunu demek istiyorum sana ister alınır sın kızar sın istersen de ne yaparsan yaprsın işte....sen başından geçeni yazdın....geçmiş olsun dedik...
    bizde kullandığımız malı övme demiyelim de sorun yok dedik sen neden bizi anlamak istemiyorsun.....
    yani bir iki motorda sorun varsa bence bu bütün ürünlere lanse edilemez bende kullanıyorum sorun yok allaha şukur.....
    benim ne bu italat cıyla işim olur nede seninle aslına bakarsan belki seninle tanışabiliriz beraber dolaşabiliriz ama bu italatcıyla ilişkimiz bunun otesine geçmez.ama kimsenin hakkınıda kimseye yedirtmeyiz manası çok önemli...
    sen nasıl kotu diyorsan bende iyi diyebilirim...1 senedir kullandığım makinada bi sorun yok.sende bunu anla...hepsi kötüdeğil yani
    bu arada senin resimler nerede resimleri ekliyecektin......
    Arkadaşım öncelikle sorun yaşamıyosan ne mutlu sana.Senin adına sevindim.Ancak bu motorlar fabrikadan tek tek her parçası aynı şekilde çıkıyo.Genel olarak da arıza yapan motorlar.Peki ben sana soruyorum o zaman mademki 1 senedir sorunsuz kullanıyosun.Anlat bize bu motoru nasıl kullanıyosun.Bir günde en fazla kaç km yaptın.Uzun yola çıktığında kaç km hızlarla gidiyosun?Vites geçişlerinde deviri en fazla ne kadar yükseltiyosun?Kaç km'de bir motoru dinlendiriyosun.Şehir içi kullanıyo musun?En fazla ne kadar hız yaptın.Yüksek hızlarda uzun süre kalıyo musun?Tüm detaylarını anlat da biz de bi standart koyalım.Bu motor bu şekilde kullanıldığında sorun çıkarmayan bir motordur diyebilelim.Ne kadar detaylı yazarsan o kadar iyi.

Resimleri ekleme konusuna gelince.Bugün servise uğradığımda farklı bir hava esti.Biraz moral buldum.Usta müdürlerle samimi dostluğu olduğunu söyledi.Telefonla görüşmüş ve değişmesi gereken her türlü parçayı ücretsiz değiştirecekleri konusunda garanti almış.Çok da kısa bir sürede teslim edeceğini söylemesi üzerine benimde orada kalkıp fotoğraf çekmem yakışıksız olurdu.Hatta bi ara elim cep telefonuma gitti ancak yapamadım.Zaten adam motoru servisin arka taraflarına bi yere çekmiş kimse görmesin diye.Bizim için de bir itibar meselesi bu diyo.Daha yeni sattığınız motor ne hale gelmiş diye insanlar görürse kulaktan kulağa yayılır itibarımız sarsılır diyo.Anladığım kadarıyla onlarda bu durumdan baya rahatsız olmuş.Ve bir an önce onlar da çözmek istiyo.Ben bu havayı görünce biraz ikna oldum ve fotoğraf çekmek istemedim.İnşallah bu hava bozmadan aynı güzellikte gider.Yoksa ben bozarsam çok kötü bozulur.

hacı şimdi ben şu hız la gittim su devir de kullan dım felan demem.canım sıkılır agresif kullanırım .ama normalde düzgün yavaş ahaste kullanırım...
    günde kaç km.yaptığıma gelince o belli olmuyo tutmadım da şimdi reklam yapmak gibi olacak ama hemen hemen her akşam arkadşlarla toplanır bayağı bi turlarız.....yalnız kışın kullanmam..benim motorum 250 cc 600 cc değil ona göre davranırım.ne o beni üzer nede ben onu.kısa cası
    bide adamları yerden yere vurdun okdar laf dedin resim koymuyorum itibar diyosun .
    kaçgündür avaz avaz bağırıyosun bu motorlar yaramaz diye servis beş para etmez diyen sen şimdi onların iti barınıda düşünen sen kafam karışmadı desem yalan olur....
    sen yinede resimleri ekle aklımızda başka bişi kalmasın bence...

Motosikleti
    hacı şimdi ben şu hız la gittim su devir de kullan dım felan demem.canım sıkılır agresif kullanırım .ama normalde düzgün yavaş ahaste kullanırım...
    günde kaç km.yaptığıma gelince o belli olmuyo tutmadım da şimdi reklam yapmak gibi olacak ama hemen hemen her akşam arkadşlarla toplanır bayağı bi turlarız.....yalnız kışın kullanmam..benim motorum 250 cc 600 cc değil ona göre davranırım.ne o beni üzer nede ben onu.kısa cası
    bide adamları yerden yere vurdun okdar laf dedin resim koymuyorum itibar diyosun .
    kaçgündür avaz avaz bağırıyosun bu motorlar yaramaz diye servis beş para etmez diyen sen şimdi onların iti barınıda düşünen sen kafam karışmadı desem yalan olur....
    Resimleri hiçte çekmek zorunda değil.Kingman senin f1 ışığı yanmışmıydı arızadan önce Yada yanarmı böyle bir problemden önce.

Motosikleti
    Kanuni / deer 152
    hyolar dahamı kaliteliydi acaba...kafam iyice karıştı...ST Kanuniler kendini ispatlamadı henüz piyasada...milletin kafasıda çorba zaten...
    ben iki motoruda inceledim.s&t nin kaynakları punto şeklinde atılmış.hyo balık sırtı kaynak yapılmış şasiye.Sesleride daha değişik sanki.
    hocam şu kanuni adam gibi teknik servis verse iyi firma aslında ama bir sürü servisi var bi işe yaramıyor.parayı veren kanuni servisi oluyor herhalde.

Mesela bu kanuni deer 152 var bende .Motor güzel motor hakikaten.115-120 yapıyor.titreşim pek yok ama servis yüzünden çekmediğim kalmadı.Adam yağını bile değiştirmemiş 3000 bakımda götürmüştüm. ben kendim değiştirttim başka yerde. bunların malezyada hastaları var "cpi gtr 150" diye geçiyor motoru ingilizler yapıyor.youtube de falan incelerseniz görürsünüz.Ama kanuni montaj yapmaktan bile aciz olduğu için çoğu serisi arıza verdi benimki şansa iyi çıktı.motorun ününü zedelediler valla :D
    bu kask 500 yuro amma sana 250ytl olür yavrum.
    Oğlümü 10 numera moturcu yapacaaam.:mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yok arkadaşım kafanın karışmasına gerek yok.Ben bu motoru aldım garaja koydum.Aslında hiç bir sorunu yok ancak işte muhabbet olsun diye geldim böyle bir konu açtım.Böyle mi düşünüyosun?İsteyen istediğini düşünebilir.Ben burada sizlerle polemiğe girmem.Arıza yapmadan önce ben de çok memnundum.Belki de siz gerçekten sorunsuz kullanan memnun kişilersiniz.Ben sizin hakkınızda şüpheye düşmezken siz şüpheye düşüyosunuz.O da sizin tercihiniz.Keşke servise gitmeden videoya çekseydim de o çat çat sesleri siz de duysaydınız.Ancak ben söylediklerimi ispat gerektirecek bir durum olacağını hiç düşünmedim.

Sen şimdi agresif kullanırım derken otobana çıkıp en fazla kaç km hız yapıyosun.Uzun süre 140 gibi hızlarda kalıyo musun onu söyle bize.Ben eğer 110 km hız yeterli olsaydı cbf150'yi hiç satmazdım.Bu motordan da 150 km hızı beklemem gayet doğal.Sen 150 ile gidiyo musun dürüstçe söyle de bilelim.Yoksa biz bu motoru şehir içinde hava atmak için almadık.300 km uzaklıkta yazlığımız var.Arasıra haftasonu gideriz diye aldık.

Diğer foruma rahatça yazmışsın abi demişsin değişecekse garantideyken değişsin parça şimdi motora bir arıza oldu birdaha binmem vs. diyorsun bunlarıda sen yazmışsın yanlış anlama.

Birde bu motor hakkında herütlü olumsuz şeyi biliyorsun bunları bilipte almaman gerekirdi neyse artık olmuş.

Yanlış anlama amacım seni yargılamak veya kırmak değil tabikide haklısın 0 motor almışsın o kadar para vermişsin ama diğer foruma yazdığın yazı doğrumu sen mi yazdın yani ustanın dedikleri vs.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimleri hiçte çekmek zorunda değil.Kingman senin f1 ışığı yanmışmıydı arızadan önce Yada yanarmı böyle bir problemden önce.
    Sağol kardeşim.Sen fazeri kaptın kurtuldun.Biz fazer alacak kadar parayı denkleştiremedik.Başımıza bunlar geldi.FI ışığı hiç yanmadı.Hatta kitapçıkta hararet göstergesi var.Arıza olduğu sürede hararet göstergesi de yanmadı.

hacı polemiği sen yapıyosun
    1.sana yazlığın vardiyemi sordum
    2,benim yaptığım hızdan sanane
    3.senin motor daha kaç km deki sen 150 diyosun..
    4.ben sana resileri ekle demedim...dikkat edersen sen dedinki modlara konuyu kitlemeyin.. ben resimleri çekip eklicem..demedinmi sen...
    neden şimdi kızıyorsun resimleri sorunca anlamadım...sonra bana bişi ispatlamanada gerek yok.....ne yani şimdi ben sana 150 yapıyorum desem içinmi rahatlicak.onuda anlamadım..
    son olarakta sana geçmiş olsun..birdahada düşüncelerimi yazmam olur biter sana ...tam olarak okusaydın yorumu anlardın .ben seni suçlamıyorum...

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    kingmanın samimiyetinden hiç şüphem yok.
    çünkü aldığında çok mutlu olmuştu...
    ve insan 9 bin lira verip bi makina alıyorsa sinirle birşeyler yazabilir.burda analiz yapmaya gerek yok.
    dedğim gibi direkten döndüm.
    emrah abi de dedi bulaşma diye.bi şekilde kısmet olmadı.
    benim cbr yi nasıl kullandığımı arkadaşlarım bilirler.
    3 viteste bile kesiciye kadar gidiyordum.
    nedemek dip gaz gitmeyin ya!!?
    bildiğin çin malı f5 le 40 km dipgaz gittim!15bini devirdim hala çalışmakta.
    iyi rodaj yapamadı diye motorundan mı olacak bu adam.var mı böyle bir saçmalık.!
    hala çıkıp tartışmanın ne alemi var?
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kingmanın samimiyetinden hiç şüphem yok.
    çünkü aldığında çok mutlu olmuştu...
    ve insan 9 bin lira verip bi makina alıyorsa sinirle birşeyler yazabilir.burda analiz yapmaya gerek yok.
    dedğim gibi direkten döndüm.
    emrah abi de dedi bulaşma diye.bi şekilde kısmet olmadı.
    benim cbr yi nasıl kullandığımı arkadaşlarım bilirler.
    3 viteste bile kesiciye kadar gidiyordum.
    nedemek dip gaz gitmeyin ya!!?
    bildiğin çin malı f5 le 40 km dipgaz gittim!15bini devirdim hala çalışmakta.
    iyi rodaj yapamadı diye motorundan mı olacak bu adam.var mı böyle bir saçmalık.!
    hala çıkıp tartışmanın ne alemi var?

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kingman geçmiş olsun kardeşim.
    Ya arkadaşlar motosikleti ikinci el almamış sıfır almış.Rodajdada olsa dipgaz yapınca yada 150km hızı gördü diye motorunda arıza çıkaracaksa olmaz olsun böyle motosiklet.Dip gaz yapmaya dayanamıyorsa bu motorun güvenirliği nerde kaldı.Bir sürü hyo ile ilgili yada st kanuni ile ilgili şikayet edilen topicler var. bunlarda hepsindemi kullanıcıları hatalı. Hiçmi motosikletin kusuru yok yapmayın Allah aşkına...Bende cbf 250 den önce hyo düşünüyordum hyonun bir servisinde çalışan arkadaşım aman abi sakın bulaşma bu motosiklete başın dertten kurtulmaz dedi ve ben vaz geçtim.

Şimdi serviste çalışan niye sakın alma dedi acaba .Bir şeyler bildiğindenmi .Bilmediğindenmi.

Bu Bana edilen bir tavsiye .Kullandığım bir motosiklet değil.Zaten motosikletin teknik bilgileri yada kullanımı hakkındada yorumda bulunmuyorum... Bana söylenen tavsiyeyi sizinle paylaştım .Saygılar...

ya iyi güzel soyluyorsunda biz de aynı motoru kullanıyoruz yeri geldiğinide bizde sıkıyoruz dip gaz yapıyoruz.bizde niye olmuyo.şu makineyi kötülemeyi bırakın artık bıktım yav.

Motosikleti
    Ybr
    Bu motosiklette kesici yok,biliçsiz kullanım bu motoru bitirir...tabi biraz şans işi ama kullanıcı hataları büyük etken bu işte....

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    hyolar dahamı kaliteliydi acaba...kafam iyice karıştı...ST Kanuniler kendini ispatlamadı henüz piyasada...milletin kafasıda çorba zaten...
    hyolar kesinlikle st lere göre kaliteli.hyo'nun gt 250 r ile st'nin gt 250 r'yi karşılaştırın ve kullanılan malzeme kalitesi öncelikle kendini belli edecektir.bu yorumum da tarafsızdır bu arada..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler